alfaram.pl- Logo - Opinie

alfaram.pl

Opinie (1363) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1363)

alfaram.pl- Logo - Opinie

alfaram.pl

Opinie (1363) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1363)

Opinie na temat alfaram.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą jakość wykonania luster, podkreślając ich solidność, estetykę oraz trwałość. Dostawa luster przebiega szybko i sprawnie, a klienci doceniają profesjonalizm, punktualność i bezpieczeństwo transportu. Kontakt z obsługą oceniany jest bardzo dobrze dzięki komunikatywności, uprzejmości i profesjonalizmowi zarówno podczas zamówienia, jak i dostawy. Bezpieczeństwo transportu i solidne zabezpieczenie luster podczas dostawy są wyraźnie doceniane przez klientów. Klienci są zadowoleni z szybkości realizacji zamówień, często podkreślając terminowość lub nawet krótszy niż oczekiwany czas oczekiwania. Możliwość konfiguracji oraz szeroki wybór wariantów luster jest bardzo ceniona przez klientów, którzy mogą dopasować produkt do własnych potrzeb.

Opinie nt. sklepu alfaram.pl

Piekne lustra. Bardzo dobrze wykonane. Zamówiłam trzy różne i każde z nich jest dokładnie tak jak zostało opisane i pokazane na zdjęciach. Polecam w 100%
Dziękujemy za opinie :)
Wszystko przebiegło sprawnie i tak jak było w opisie. Dostawa też była szybka a pan bardzo miły.
Super jakość, wszystko w jak najlepszym porządku, produkt i dostawa na 100%
Dziękujemy za opinie :)
Duża różnorodność kształtów i możliwość konfiguracji lustra. Szybki czas realizacji. Jakość wykonania.
Dziękujemy za opinie :)
Zachęcam do zakupu, lustro spełnia oczekiwania, wszystko działa, odpowiednio zabezpieczone do transportu i robi efekt wow w łazience. Polecam
Dziękujemy za opinie :)
Bardzo dobry kontakt,fachowa obsługa..towar dotarł szybko przed terminem i bez żadnych zastrzeżeń..zamierzam wrócić z kolejnym zamówieniem..
Dziękujemy za opinie :)
Lustro jeszcze nie zamontowane, obsługa super, transport też
Dziękujemy za opinie :)
Szybki czas realizacji, bardzo dobra jakość wykonania. Świetny kontakt.
Dziękujemy za opinie :)
Czas oczekiwania był krótszy,niż zakladano .Dostawa przebiegła pomyślnie. Lustro spełniło moje oczekiwania ,aczkolwiek cena mogłaby być niższa
Dziękujemy za opinie :)
Bardzo dobrej jakości lustro. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Dostawa bez zarzutów.

Lustro FRANK 200x100

Bezproblemowe zamówienie, bezpieczny transport własny firmy, lustro bardzo bezpiecznie zapakowane, porządne, mocne uchwyty. W dwie osoby z montażem nie było problemu.
Dziękujemy za opinie :)

Zamówienie zrealizowane zgodnie z ustaleniami. Produkt bardzo dobrej jakości jak i obsługa zamówienia.
Dziękujemy za opinie :)
Pełny profesjonalizm, wysoka jakość wykonania i zapakowania lustra, szybka dostawa. Uprzejmy i komunikatywny kierowca.
Dziękujemy za opinie :)
Bardzo polecam! Nie mam zastrzeżeń, wszystko przebiegło bardzo dobrze. Duzym ułatwieniem logistycznym był świetny kontakt zarówno z obsługą sklepu na etapie zamówienia, ustalenia terminu wysyłki, jak i z kierowcą przy okazji dostawy.

zakup lustra

pomimo małych komplikacji, ostatecznie transakcja przebiegła prawidłowo
Dziękujemy za opinie :)
Lustro przyszło takie jak chciałam. Łatwy montaż.
Dziękujemy za opinie :)
Polecam, lustro spełniło nasze oczekiwania, szybka i bezproblemowa dostawa.
Dziękujemy za opinie :)
Bardzo ładnie wykonane lustra, prodty montaż. Polecam
Dziękujemy za opinie :)
Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona z zakupu lustra ! Wszystko na najwyższym poziomie.
Dziękujemy za opinie :)
Transport, który jest bezpośrednio z firmy.