flagolie.pl

Opinie łącznie (2501) Opinie (2133) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo doceniają oryginalność, bogactwo i wyjątkowość zapachów, które wyróżniają się na tle konkurencji. Estetyka, staranność i elegancja opakowań pozytywnie wpływają na wrażenia z zakupu. Obsługa klienta jest często oceniana jako profesjonalna, pomocna i życzliwa, co zachęca do ponownych zakupów. Dodatki w postaci gratisów, próbek i rabatów są bardzo mile widziane i budują lojalność. Wielu klientów zwraca także uwagę na wyjątkową długotrwałość niektórych perfum oraz bardzo szybką i sprawną dostawę. Pojawiają się jednak opinie krytyczne dotyczące nietrafienia w gusta lub prostoty niektórych kompozycji zapachowych. Część klientów zgłasza rozczarowanie krótkim utrzymywaniem się zapachu, a także wydłużonym czasem oczekiwania na dostawę lub brakiem jasnych informacji o terminach realizacji zamówień.

Opinieflagolie.pl

(1900)
Zapachy są wyjątkowe. Takie naturalne. W zestawie jest cała gama zapachów od ciężkich i mocnych po takie słodkie i lekkie. Po waszych reklamach spodziewałam się czegoś innego niż to co do tej pory miałam u siebie ale nie spodziewałam się czegoś tak wyjątkowego.

Cudowne zapachy

Długo czekałam na perfumy ,ponad 2 tyg. ale to mój ulubiony zapach limerence więc się opłacało ( z kodem zniżkowym za te perfumy to bardzo dobra cena). Zapach do domu jaśmin i kawa też cudowny. Polecam sklep.
Jakość perfum zachwycająca,opakowanie cudowne, warto było czekać, zapach nietuzinkowy,miła niespodzianka do zamówienia, cudowne serum multifynkcyjne🤩 zamowine już duża pojemność 😁będę testować kolejne produkty🤩

Super opcja z możliwością zamówienia zestawów mini

Bardzo podoba mi się opcja zamówienia mini wersji zapachowych perfum. Zamówiłam dwa zestawy mini flakoników. Chyba jedyne co mogłoby być wygodniejsze to mniejsza paczka. Karton był niepotrzebnie tak duży na dwa zestawy buteleczek i może zastąpienie folii bąbelkowej też byłby na plus dla większej ekologii wysyłki.
Oferta sklepu, szybka wysyłka, szybka odpowiedź na wysłane pytanie. Dodatkowy plus za dużą darmową próbkę. Proponowałabym jedynie aby, jeśli to możliwe, różnicować te próbki tzn. ja na przykład zamawiałam multiserum olejowe w różnych wielkościach i jako próbkę również otrzymałam multiserum, a chętnie wypróbowałabym inny produkt.
Olejek serum multifunkcyjne to dar który każda kobieta powinna sobie podarować. Moja skóra jak aksamit, zapach cudownych malin delikatny i subtelny. Z takim produktem pielęgnacja staje się codzienną przyjemnością, a ciało dziękuje na niesamowite nawilżenie. Polecam serdecznie
Ciekawe kompozycje zapachowe. Parametry perfum ok. Zestawy małych pojemności bardzo na plus -.mozna przetestować wiele zapachów w bardzo rozsądnej cenie. Planuję zakup kilku kompozycji w pełnej pojemności.
Szybka realizacja i dostawa. Zapachy nie do końca do mnie trafiły więc zdecydowałam się je zwrócić ale do samej obsługi klienta i całego sklepu nie mam żadnych zastrzeżeń, bardzo pomocni.
Super świeczki bezzapachowe, sojowe. Idealne dla tych co nie lubią sztuczych zapachów, perfum tylko moga cieszyć się samym blaskiem świec. Jedynie na co zwróciłabym uwagę to przy zamówieniu ściec bezzapachowych klient powinien otrzymac przesyłkę w bezzapachowych foliach, nie ukrywam raz otrzymałam tak zamowienie i bardzo mi się to nie spodobało bo jestem wrazliwa na jakiekolwiek zapachy a folie były jakby po wylanych perfumach.

Mandarynka i mirabelka 😍🧡🧡

Jestem mega zadowolona z zamówionych zapachów a mianowicie był to zapach mirabelka oraz mandarynka. Są unikatowe, pięknie układają się na skórze i długo utrzymują. Zapewnie to nie będzie moje ostatnie zamówienie :)
super kompozycje perfum , nigdzie takich nie sposób znaleźć ,są oryginalne i bardzo się podobają , sposób zapakowania zamówienia również ,zamówienie dotarło bezpiecznie i w całości bardzo dobrze zabezpieczone , próbki dołączone do każdego zamówienia ,
Dziękuję bardzo za wspaniale produkty 😃 jestem bardzo zadowolona- oprócz pięknego zapachu moja skóra jest nawilżona wyglada świetnie i elegancko - jednym słowem Wow i czuje sie ekstra😁🤩 Pozdrawiam serdecznie j.maj😚

Lawenda i Wanilia

Do gustu przypadł mi szczególnie zapach Lawenda i Wanilia. To popularne połączenie w perfumach, ale uważam, że w wydaniu Flagolie jest wyjątkowo kremowe i świetnie zbalansowane. Jak dla mnie te perfumy są nawet lepsze od samego Mon Guerlain. Rozważam zakup pełnowymiarowego flakonu.

perfumy takich których nigdzie indziej się nie znajdzie

Oryginalność kompozycji zapachowych i perfumy tworzone absolutnie od zera , nie są to tańsze zamienniki czy podróbki innych perfum ,są wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju :) trwałość , projekt flakonów perfum - wszystko top tier :) polecam :)
Wszystkie produkty sa premium, uniserum poprostu wymiata, perfumy limonce sa jak inny wymiar luksusu, krem do rąk wydajny i bardzo dobrze nawilżający. Perfumy Solitude zabrał mi mąż
Cudowny zapach, z tzw. ogonem. Jeszcze piękniejsze opakowanie, wyjątkowe. W takich perfumach ja jako Kobieta też czuję się wyjątkowa i pięknie pachnąca. Polecam.

Spoko, polecam

Zamówiłam solitude. Raczej trwały ten zapach, faktycznie nietuzinkowy l. Jestem zadowolona. Chętnie wypróbuję również inne zapachy. Przesyłka dostarczona bardzo szybko. Ogólnie nie mam uwag, więc polecam.

Opinia

Długi czas oczekiwania na dostarczenie zamówienia. Na plus mały gratis olejek do wypróbowania. Chętnie skorzystam z darmowych próbek zapachów by sięgnąć po kolejne. Zakupiony zapach na chybił trafił jak najbardziej pozytywny.

No. 4 LIMERENCE

Perfumy No. 4 LIMERENCE, oczekiwałam dłuższej projekcji, zdecydowanie mocniejsze i dłużej wyczuwalne są dla mnie perfumy ze znanej sieciówki. Zapach jest bardzo przyjemny, ale zdecydowanie jego trwałość pozostawia wiele do życzenia.
Perfumy pięknie zapakowane, zapach Solitude bardzo trwały, dla mnie leśny, mszany, świeży. Dawno nie miałam perfum, które tak dobrze się utrzymują oraz dołączony gratis. Dziękuję, na pewno do Was wrócę