Boma AGD

Opinie łącznie (69) Opinie (7) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

OpinieBoma AGD

Uszczelki są dobrej jakości.
Sprawna, szybka dostawa.
Od miesiąca czekam na zwrot kosztów uszczelek do kawiarki, które odesłałam. Uszczelki na stronie są błędnie opisane. Podana jest tylko jedna średnica i to jeszcze wewnętrzna, a ja zrozumiałam, że to jest zewnętrzna średnica. Telefon nie odbiera, a ja jestem stratna 130,10 zł (92zł -uszczelki + koszty przesyłek)

Odpowiedź ze sklepu Boma AGD

Dziękujemy za Pani opinię i przepraszamy za zaistniałe niedogodności. Chcielibyśmy doprecyzować przebieg sytuacji - zwrot środków został zainicjowany z naszej strony za pośrednictwem sklepu internetowego w standardowym trybie. Po pewnym czasie otrzymaliśmy informację, że środki nie dotarły na Pani konto, dlatego niezwłocznie poprosiliśmy o numer rachunku i dokonaliśmy ponownego zwrotu przelewem tradycyjnym, obejmującym zarówno koszt uszczelek, jak i przesyłki. Jeśli chodzi o kontakt telefoniczny, nasza infolinia jest dostępna w dni robocze w godzinach 8:00-16:00 - dokładamy starań, aby wszystkie połączenia były na bieżąco odbierane. Jeszcze raz przepraszamy za powstałe zamieszanie i dziękujemy za zwrócenie uwagi na opis produktu - został poprawiony, aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości. W razie dodatkowych pytań pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiamy serdecznie

Widelce ITALY

Patelnie ILLA OLIVILLA rewelacja.