Bardzo dobra, przyjazna i prosta w obsłudze platforma. Przyjemnie się projektowało swoje wspomnienia.Realizacja książki została wykonana w mgnieniu oka. O wysyłce nie wspomnę. Śmiem napisać, Klasa Światowa w świecie fotografii. Dziękuję!!!
Jakiś czas temu zostało złożone do Państwa zamówienie zdjęć w różnych formatach, które zostało przesłane w dwóch przesyłkach. W związku z zamkniętym punktem odbioru przesyłki nie zostały dostarczone i na stronie DHL zauważyłam, że przesyłki utknęły u firmy kurierskiej. Wykonałam przekierowanie jednej paczki (tam też był problem ze zmianą ulicy, ale jakoś się udało) i ta przesyłka do mnie dotarła. O drugą przesyłkę zadzwoniłam do Państwa w celu interwencji, gdzie podałam adres do wysyłki. Pani powiedziała, że przekieruje paczkę. Niestety następnie paczka wróciła do nadawcy, bo nikt z pracowników jej nie przekierował. Teraz znów pracownik firmy proponuje mi inny punkt odbioru, gdzie wcześniej był ustalony adres do wysyłki. Jedno wielkie zamieszanie.
Moje zamówienie zostało przygotowane do wysyłki i ślad po nim zaginął. Duży plus za reakcję, zamówienie zostało przygotowane jeszcze raz i wysłane. Wybrałam wydruk zdjęć w wersji premium i nie jestem zadowolona. Wszystkie zdjęcia były zbyt jasne, mimo że w rzeczywistości takie nie są. Wygląda to naprawdę niedobrze
26 maj 2023
Doskonała jakość wykonania kalendarza: piękne, rzeczywiste kolory; wyraźne, ostre zdjęcia; świetna jakość druku i papieru, na którym kalendarz został wykonany. Ponadto - uprzejma i szybka obsługa klienta, produkt rzetelnie przygotowany do wysyłki. Jestem zachwycona, na pewno będę korzystać ponownie! Polecam :)
Wszystko jest OK.
Tylko brakowało mi 1 rzeczy, tj. Możliwości wstawiania dodatkowej
Strony lub 2 stron w dowolnym momencie projektu.
Dodanie 4 stron zawsze po zakończeniu limitu , nie zawsze satysfakcjonuje.
Anna Woźniak
Swietna jakosc produktow. Bardzo latwy w obsludze program do uzytku offline, daje duzo fajnych mozliwosci. Banalnie proste ponowne zamowienie tego samego produktu. Terminowa realizacja zamowienia.
23 maj 2023
Szybka realizacja (szybciej niż termin deklarowany na stronie) , bardzo dobra jakość wykonania. Możliwość odbioru i zapłaty w punkcie - zero ryzyka przy szkle
Super szybko i w pełni profesjonalnie wykonane zamówienie. Jedynym minusem jest wysoka cena - ale tak to jest - płaci się za wysoką jakość.
13 maj 2023
Bardzo dobra jakość fotoksiążki, wszystko starannie wykonane. Po zawirowaniach z dostawą, fotoksiążka dotarła na czas. Polecam!
Bardzo domyślna forma tworzenia albumu sprawia, że miałem pełną kontrolę nad jego tworzeniem
Bardzo szybka i profesjonalna realizacja zamówienia. Plakat bardzo dobrej jakości.
25 maj 2023
Bardzo dobra jakość wykonania, błyskawiczna realizacja. Brak zastrzeżeń.
Jakość i szybkość wykonania. Lepiej by było gdyby ceny poszły w dół.
Bardzo dobra jakość obuwia. Przesyłka i zwrot szybko i sprawnie.