PIŁKARSKI BOX

1102 reviews since 21 lis 2025

Ważny od: 21 lis 2025
pilkarskibox.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówienia i dostawy. Zdecydowana większość klientów jest zadowolona z jakości koszulek, chwaląc materiał, wykonanie i zgodność z opisem. Wiele recenzji podkreśla satysfakcję, szczęście i radość z zakupu, zarówno klientów, jak i obdarowanych. Klienci doceniają estetyczne, staranne i solidne pakowanie paczek. Kontakt z obsługą sklepu jest określany jako bardzo dobry, szybki i pomocny, co buduje zaufanie klientów. Klienci cenią element niespodzianki i emocje związane z otrzymaniem losowej koszulki. Klienci doceniają trafność doboru koszulki do oczekiwań oraz możliwość wyboru rozmiaru i drużyny.

OpiniePIŁKARSKI BOX

Mega koszulka jesteśmy bardzo zadowoleni tym bardziej ze zamawiamy juz jakis czas i każda była mega polecam

Odpowiedź ze sklepu PIŁKARSKI BOX

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za kolejną opinię i zaufanie przy następnych zamówieniach. Cieszymy się, że każdy z dotychczasowych Boxów okazał się udanym trafem. 😊 Pozdrawiamy Zespół Piłkarski Box ⚽
Fajną koszulkę dostałam. bardzo wygodne pozdrawiam miłego dnia
Przepiękna koszulka :)
Elegancka i solidna koszulka reprezentacji Niemiec ✌️otrzymana z Mundialowego Boxa, bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia 😉

Odpowiedź ze sklepu PIŁKARSKI BOX

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że koszulka reprezentacji Niemiec z Mundialowego Boxa przypadła do gustu, a zamówienie dotarło szybko i sprawnie. 😊 Pozdrawiamy Zespół Piłkarski Box ⚽
Strzal w dziesiątkę !!! Emocje związane z zakupem i oczekiwanie co jest w środku bezcenne. Jakość koszulki petarda! Sam zakup i dostarczenie bardzo sprawnie i szybko! Polecam każdemu kto ma taką pasję związana z koszulkami. Napewno nie jest to mój ostatni zakup. Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu PIŁKARSKI BOX

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za tak świetną opinię i polecenie. Cieszymy się, że emocje związane z oczekiwaniem i otwieraniem Boxa, jakość koszulki oraz szybka realizacja złożyły się na udany zakup. 😊⚽ Będzie nam bardzo miło przygotować kolejny Box w przyszłości! Pozdrawiamy Zespół Piłkarski Box ⚽
Wszystko wspaniale. Jak zawsze super jakość i zaskoczenie pozytywne.

Odpowiedź ze sklepu PIŁKARSKI BOX

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za kolejną miłą opinię i ponowne zaufanie. Cieszymy się, że również tym razem jakość koszulki i traf w Boxie przyniosły pozytywne zaskoczenie. 😊 Pozdrawiamy Zespół Piłkarski Box ⚽
Wszystko ok, koszulka idealna, ładnie zapakowana, liga angielska😉tak jak chciałem💪

Odpowiedź ze sklepu PIŁKARSKI BOX

Dzień dobry, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy dostarczyć kolejną porcję piłkarskich emocji. Pozdrawiamy Zespół Piłkarski Box ⚽
Mega pozytywne wrażenia i koszulka w punkt 👍🤩
paczka świetnie zapakowana, dostawa na czas, syn zadowolony, dziękuję i polecam

Odpowiedź ze sklepu PIŁKARSKI BOX

Dzień dobry, serdecznie dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że zakup w naszym sklepie okazał się udany. Będzie nam bardzo miło ponownie przygotować kolejne zamówienie. Pozdrawiamy Zespół Piłkarski Box ⚽
Koszulka wygląda obłędnie, polecam serdecznie
Szybkość przesyłki, jakość zapakowania, jakość produktu
Kolejny raz realizacja zamówienie za wysokim poziomie dzięki 😃

Odpowiedź ze sklepu PIŁKARSKI BOX

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za wystawioną ocenę. Miło nam, że kolejny zakup w naszym sklepie okazał się udany. Pozdrawiamy Zespół Piłkarski Box ⚽
Polecam! profesjonalna obsługa, szybka wysyłka i dobra jakość koszulek!

Odpowiedź ze sklepu PIŁKARSKI BOX

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za wystawioną ocenę. Miło nam, że zakup w naszym sklepie okazał się udany. Pozdrawiamy Zespół Piłkarski Box ⚽
Syn jest bardzo zadowolony
Szybka dostawa, zamówiona koszula dobrej jakości

Odpowiedź ze sklepu PIŁKARSKI BOX

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko, a koszulka przypadła do gustu. 😊 Pozdrawiamy Zespół Piłkarski Box ⚽

Maja

PIŁKARSKI BOX to polski sklep oferujący Mystery Boxy z koszulkami piłkarskimi. Wszystkie koszulki są oryginalne i nowe z metkami. Zaufało nam ponad 30 000 klientów! Okryj swoją koszulkę, poczuj piłkar...