Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówienia i dostawy. Zdecydowana większość klientów jest zadowolona z jakości koszulek, chwaląc materiał, wykonanie i zgodność z opisem. Wiele recenzji podkreśla satysfakcję, szczęście i radość z zakupu, zarówno klientów, jak i obdarowanych. Klienci doceniają estetyczne, staranne i solidne pakowanie paczek. Kontakt z obsługą sklepu jest określany jako bardzo dobry, szybki i pomocny, co buduje zaufanie klientów. Klienci cenią element niespodzianki i emocje związane z otrzymaniem losowej koszulki. Klienci doceniają trafność doboru koszulki do oczekiwań oraz możliwość wyboru rozmiaru i drużyny.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniePIŁKARSKI BOX
Maja
- +48660152621
- pilkarskibox.pl
- kontakt@pilkarskibox.pl
- Górka Duchowna, POL
PIŁKARSKI BOX to polski sklep oferujący Mystery Boxy z koszulkami piłkarskimi. Wszystkie koszulki są oryginalne i nowe z metkami. Zaufało nam ponad 30 000 klientów! Okryj swoją koszulkę, poczuj piłkar...