PIŁKARSKI BOX

Opinie łącznie (1036) Opinie (1036) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają szybkość oraz sprawność dostawy, określając ją jako ekspresową i bezproblemową. Wiele pozytywnych opinii dotyczy wysokiej jakości koszulek, które opisywane są jako solidne, dobrze wykonane i zgodne z opisem. Klienci doceniają również estetykę i staranność zapakowania przesyłek, a także profesjonalizm, łatwość kontaktu i uprzejmość obsługi klienta. Doświadczenie z zakupów jest oceniane bardzo wysoko, a wielu użytkowników deklaruje powrót i polecenie sklepu innym. Dodatkowo, element niespodzianki w mystery boxie wywołuje entuzjazm i pozytywne emocje. Kilku klientów wspomina o nietrafności w doborze rozmiaru koszulek, jednak większość jest zadowolona z możliwości wymiany.

OpiniePIŁKARSKI BOX

Polecam! profesjonalna obsługa, szybka wysyłka i dobra jakość koszulek!

Potwierdzenie dostarczenia

Koszulki super , jakość też dobra , dostałem dwie koszulki , moich ulubionych klubów arsenalu i realu Madryt brakuje mi jeszcze tylko koszulki Psg ac Milanu i Bayernu do kolekcji moim ulubionych także jestem zadowolony jedyny minus to dostaje koszulki ( trzeci komplet ) z boxów top 5 lig , zamówiłem ich łącznie 4 i z każdego dostałem 3 komplet :(
Serdecznie polecam dla fanów piłki, oczywiście nie zawsze trafia się topowy klub, ale dla rozszerzania kolekcji serdeczenie polecam

Naprawde świetnie

Ekspresówka wysyłka i paczka bez żadnego uszkodzenia
Polecam syn zadowolony :) napewno to nie ostatni zamówiony box

Pełen profesjonalizm

Szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt z klientem. 100% gwarantowanej satysfakcji
Super pomysł na prezent! Polecam !

Świetny sklep

Jestem zachwycona! Koszulka jest z super, rozmiar idealny, a nadruk naniesiony bez zarzutu. Proces zamawiania przez aplikację był banalnie prosty. Dostawa błyskawiczna!! (: Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy szukają dobrej jakości koszulek piłkarskich. Wrócę na pewnoooo !!!!

Wysyłka

Szybka, bezproblemowa wysyłka
Jak zawsze pełna profeska. Koszulka wysokiej jakości. Mąż zadowolony. Polecam sklep każdemu kibicowi piłki nożnej i nie tylko.
Super opakowania i bardzo szybka wysyłka. Polecam
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami
Polecam i dziękuję super koszulka
Ładnie zapakowane ,ale koszulka mnie zawiodła
Wszystko w porządku
Bardzo dobrze wykonana koszulka
Synek zadowolony bardzo z niespodzianki
Szybka dostawa. Syn szczęśliwy.
Spełniliście marzenie mojego wnuczka.
Koszulka oryginalna i wszystko jest ok.