Opinie łącznie (418) Opinie (168) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 28 lip 2021

badumshop.com/pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo chwalą wysoką jakość produktów, podkreślając ich trwałość, solidność wykonania i komfort użytkowania. Dostawa oceniana jest bardzo pozytywnie, klienci wielokrotnie podkreślają jej szybkość, sprawność i zgodność z zapowiedziami. Obsługa klienta jest często chwalona za profesjonalizm, uprzejmość i gotowość do pomocy, nierzadko z indywidualnym podejściem do klienta. Wielu klientów podkreśla wygodę użytkowania produktów, zwłaszcza poduszek i materacy, zauważając poprawę komfortu snu. Klienci doceniają możliwość uzyskania profesjonalnej porady i pomoc przy wyborze produktów, co znacznie wpływa na ich zadowolenie.

Opiniebadumshop.com

Poduszki z Badum Varius mamy już od kilku lat i są świetne, wszędzie je ze sobą zabieramy więc postanowliąmy zamówić kolejny komplet oraz dodatkowo poduszkę Lila oraz Ergo cool dla męża, ktore zaczęliśmy testować, jak narazie wydają się Ok 😉 Mamy również kilka wałków do spania i klin. Bardzo porządna firma, nic się z poduszkami nie dzieje na przestrzeni lat. Pokrowce też są super. Warto zadzownić i poradzic sie odnośnie rozmiaru albo twardosci poduszki. Polecam
Jestem zachwycona wszystkim, jakością zamówionych produktów, tzn. poduszki klinowej i pokrowca welurowego, szybkością dostawy, a przede wszystkim merytoryczną i bardzo pomocną rozmową z panią Magdą. Dzięki Jej poradom i wyjaśnieniom firma zyskała bardzo zadowolonego klienta. Dziękuję Marta Zielińska

Pokrowiec na materac Tencel

Jestem bardzo zadowolona z zakupu pokrowca Tencel wykonanego na zamówienie pod konkretną wysokość materaca. Widać od razu, że produkt jest dopracowany i solidnie uszyty – wszystko idealnie pasuje, nic się nie marszczy ani nie przesuwa. Materiał jest wyjątkowo przyjemny w dotyku, miękki i „oddychający”, co zdecydowanie podnosi komfort snu. Dużym plusem jest brak sztucznej owaty – pokrowiec sprawia wrażenie naturalnego i jakościowego, a nie „napompowanego”. Ogromnym ułatwieniem jest zamek rozdzielczy – możliwość rozłożenia pokrowca na dwie części to świetne rozwiązanie. Dzięki temu zakładanie, nawet na nowy czy cięższy materac, jest naprawdę proste i nie wymaga siłowania się. Całość wygląda estetycznie i elegancko, a jakość wykonania w pełni odpowiada temu, czego można oczekiwać od produktu robionego na zamówienie. Zdecydowanie polecam – komfort, funkcjonalność i jakość w jednym.
Szybkość wysyłki super. Co do użytkowania to zbyt krótki czas. U mnie ma generalnie spełnić jedną funkcje-ochrona przed refluksem więc na pewno jest wyżej. Na materiałach się nie znam ale jest tam ta fakna wkładka która dostosowuje się do kształtu ciała
To już nasz kolejny materac z tej firmy. Bardzo wygodny. Dostawa bardzo szybka , nie było żadnych problemów. Dziękujemy
Kupiłem klin do spania dla osób z refluksem bardzo dobry produkt jestem zadowolony
Moje dzieci pokochały wasze poduszki , nie chcą już innych poduszek 🙂 Polecam !
Wyjątkowe produkty, dobry stosunek ceny do jakości.

Szybka i sprawna wysyłka

Swzybka i sprawna wysyłka, towar zgodny z zmówieniem.
Szybka wysyłka. Poduszka wydaje się solidnie wykonana i została bardzo dobrze spakowana.
Bardzo dobry produkt ,piątka dla firmy .
Średnia jakoś wykonania, zamknięcia w łóżeczku mogły by być bardziej przemyślane, ciężko się je zamyka. Każdy element trzeba dociągnąć lub podciągnąć żeby był spasowany. Śruby do których nie ma klucza płaskiego trzeba dokręcać ręcznie i nie ma pewności czy są dobrze dociągnięte.
Dostawa według planu
poduszka zgodna z opisem

badumshop.com

Przedstawiamy wyjątkowe materace i poduszki, które zapewnią zdrowszy i bardziej komfortowy sen całej Twojej rodzinie. Znajdziesz u nas poduszki i materace dla dziecka, a także dla osób dorosłych w każ...