mentalether.pl

Opinie łącznie (100) Opinie (60) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, szczególnie poduszek i tkanin. Wielu docenia szybką realizację zamówień oraz sprawną wysyłkę. Produkty są oceniane jako bardzo ładne, estetyczne i zgodne z opisem oraz zdjęciami. Dodatkowo, klienci chwalą profesjonalizm oraz kontakt z obsługą sklepu. Opinie podkreślają także solidność i staranność wykonania. Pojawia się pojedyncza krytyka dotycząca wykończenia produktów.

Opiniementalether.pl

Szybka wysyłka, doskonałej jakości produkty, towar dokładnie w takim kolorze jak na zdjęciach. Polecam.
Nie podobały mi się rogi dywanu, były jakby nie dokońcone, nie doszyte, po za tym, wystawały za długie kępki dywanu w kikunastu miejscach. Na przyszłość proszę zwracać uwagę na obszycia i równość runa. Pozdraiwam

Bardzo dobra jakośc

Bardzo dobra jakość Poduszka jest ładna, zgodna ze zdjęciem, a najbardziej podoba mi się w niej solidne, staranne wykonanie i wysoka jakość tkaniny
Poduszki są bardzo ładne i dobrej jakości. Pięknie się komponują z brązową kanapą. Bardzo grube i wygodne.
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, porządny materiał. Polecam.
Wszystko super. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam.
Przepiękna poszewka każdemu polecam
Poduszki ładne solidnie wykonane Sklep godny polecenia
Wzór i tkanina bardzo wysokiej jakości
Poszewki są cudne!

Solidna firma

Piękne poduszki, towar zgodny z opisem, dostawa w terminie.
Poduszki, poszewki i podkładki gibelinowe są znakomitej jakości. Dziękuję!
Polecam sklep i dywany
Wszystko perfekcyjnie
Trochę długi czas oczekiwania, ale bardzo ładne poszewki, intensywne kolory, dobra jakość i zgodne z opisem.