Opinie łącznie (15 219) Opinie (5566) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 7 lip 2021

odstraszanie.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Wielu klientów docenia wysoką jakość oraz solidne wykonanie produktów. Klienci pozytywnie wypowiadają się o starannym i bezpiecznym pakowaniu przesyłek. Klienci najczęściej chwalą profesjonalną, pomocną oraz miłą obsługę sklepu. Ceny produktów są często oceniane jako przystępne i konkurencyjne względem innych sklepów. Opinie na temat skuteczności produktów są mieszane, choć przeważają pozytywne doświadczenia z działaniem środków na szkodniki. Pojawia się kilka pojedynczych uwag dotyczących obsługi sklepu. Kilku klientów wskazuje na brak jasnych instrukcji obsługi lub montażu produktów.

Opinieodstraszanie.pl

Poczęstowałem przedwczoraj żelem mrówki. Przez pół godziny smakowały a potem przestały. Zobaczymy co dalej. Ps. 1. Fajne - w instrukcji piszą wszystkie d...le ale nie piszą jak otworzyć żel. Trzeba po prostu złamać na zewnątrz 4 nóżki znajdujące się na pudełku. 2. Kupiłem też (miał być świetny) czerwony proszek na mrówki ale innej firmy niż Br...s. Wg mnie kiepsko działa, po wysypaniu na płytki chodnikowe, po jednym dniu zbrylił się w glazurę i jak to ugryźć (chyba, że mrówki to potrafią:).
Zamówione produkty do wizualnego odstraszania gołębi spełniły moje oczekiwania. Wysoka jakość materiałów, solidne wykonanie, pomysłowość i estetyka, bardzo przystępna cena. Jestem mile zaskoczony, tym bardziej, że od czasu zawieszenia odblaskowych straszaków - gołębie zniknęły. W pełni polecam, bo już traciłem nadzieję, tym bardziej, gdy od dawna zamontowane czarne, plastikowe kruki - nie robiły wrażenia na żywych ptakach.

Paletka na owady

Bardzo szybka wysyłka i póki co, użyłem tylko paletki na owady, jest trochę głośna, ale poza tym rewelacyjna. Po kilku godzinach ładowania, w ciągu paru dni unicestwiłem dopiero 25 muszek i stopień naładowania to 3 kreseczki z 4, więc spoko. Zdecydowanie polecam :)
Urządzenie i woreczek z sierścią zamontowałem w miejscu uciążliwego przebywania kotów. Jest jeszcze za krótko żeby wyrazić opinię na temat skuteczności działania. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Dostawa była szybka a produkty otrzymałem w dobrym stanie.

Odstraszanie.pl

Zrobiłem duże zamówienie w odstraszanie.pl w związku z problemami z kuną. Realizacja zamówienia była bardzo szybka. Zakupiony towar był wysokiej jakości i w dobrej cenie. Kiedy okazało się że zamówienie było za duże - cześć zwróciłem w ustawowym terminie sprzedającemu. Zwrot był szybki i sprawnie rozliczony. Idealny sprzedawca.Polecam

Bardzo fajny prezent dołączony do zamówienia.

Bardzo fajny prezent dołączony do zamówienia byłem mile zaskoczony, jeśli chodzi o wysyłkę towarów to większość firm stara się wysłać towar tego samego dnia co zamówienie jeśli jest do określonej godziny u was czasem trwa to nawet 2 dni i to by można było poprawić a poza tym wszystko jest ok. Dziękuję i pozdrawiam.
Używałem różnych środków jednak nie mogłem się pozbyć pluskiew u mamy, po użyciu tego pluskwy zniknęły,po tygodniu znowu się pokazały ale wiele mniej i malutkie, poprawiam co jakiś czas i widzę że po 2 mcach nie ma, kupiłem 2 butelki abym miał czym powtarzać raz na jakiś czas, nawet tak bardzo nie śmierdzi ale wietrzyć trzeba, polecam środek ważne że działa, pozdrawiam

Permetrine 25 WP .Saszetki

Dostawa cała logistyka , kontakt jest bardzo dobry. Problem jest z oferowanym produktem.Oprysk na kleszcze i komary Permetrine 25 WPNo Pest .saszetki nie rozpuszczają się na tyle dobrze , że roztwór zawiera kryształki wielkości ziaren piasku skutecznie zatykając dysze opryskiwacza.
Super urzadzenie .Bardzo skuteczne Pierwsze kupiłem w zeszłym roku,myszy.a było ich sporo .po miesiącu zniknęły Kupiłem następne do wolnostojące garażu Efekty ocenię na jesieni

Sklep godny zaufania

Z całego serca polecam sklep Odstraszanie pl. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, produkt dotarł starannie zapakowany i zgodny z opisem.To sklep godny zaufania zasługuje na najwyższą ocenę.Z pewnością wrócę tutaj ponownie.
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Po kilku dniach użytkowania nie jestem w stanie określić, czy urządzenie jest w stanie wystraszyć nornice i karczowniki, które zagnieździły się w mym ogrodzie.

👍👍👍

Wszystko jak najbardziej ok. Towar zgodny z opisem,konkurencyjna cena,max szybka dostawa. Będę waszym klientem i polecę znajomym. Kocham was po prostu w przeciwieństwie do upierdliwych gołębi itd.😁😁😁
daję 5 gwiazdek, bo mam nadzieję, że środek poradzi sobie z moimi mrówkami☺️w opisie podano, że środek jest stosowany w ogrodzie, ale nie podano jak go stosować. przy ścianach to jest jasne, ale ja mam grządki i postanowiłam zaaplikować na drodze mrówek. Zobqczymy czy się uda pokonać tę kolonię mrówek☺️
OPAKOWANIE Bardzo dobre i pomysłowe, widać troskę o przewoźnika i klienta, który to kolczaste ustrojstwo sobie zamówił a paczkę musiał mu dostarczyć kurier. Karton porządny, dobrze zabezpieczony w rękach kuriera się nie rozleci. Klient natomiast, z radości że już ją ma, rąk sobie nie pokaleczy zanurzając je w kartonie. Tak trzymać. Pozdrawiam Zespół "Odstraszanie.pl"
Pułapki z antrakantem na pluskwy mają wątpliwą skuteczność, ale samo zamówienie doszło bardzo szybko. Pułapki rzeczywiście nie mają intensywnego zapachu, warto zamówić chociażby dla “spokoju ducha” po problemie z pluskwami.
Szybka realizacja, zakupione produkty zamontowane, na efekty odstraszania czekam z niecierpliwością. Odpukać od tygodnia żaden kret nic nie wykopał. Oby tak dalej
Sowa realistyczna, skrzydła z ceraty, jak wieje to nawet się ruszają, ale nie polecam, ponieważ te małe dranie mają gdzieś to straszydło, szkoda kasy, więc jak mniejsze drzewo, to warto zabezpieczyć siatkami, a jeśli duże, to trzeba się podzielić, taka komuna: sadzisz, doglądasz, przycinasz, ale latające lewactwo i tak musi skubnać.
Korzystam z usługi tej firmy po raz drugi i jestem bardzo zadowolony.Przesyłka doszła szybko i bez żadnych uszkodzeń dlatego polecam korzystanie z usług tej firmy.
Szanowni Państwo! Przyznałam 3 pkt. ze względu na szybkość dostawy, bieżące informacje o dostawie itp., czyli ogólnie pojętą logistykę. Natomiast czuję się oszukana, ponieważ zachwalany towar (zawieszki oraz balony odstraszające gołębie) jest zupełnie nieskuteczny. Zawieszki wręcz przyciągały gołębie - musiałam je szybko pozdejmować z balustrady balkonowej. Straciłam zatem nie tylko pieniądze, ale i nadzieję na opanowanie problemu.

MOSKITIERA NO PEST 140x220CM

Rzadko wystawiam opinie ale mam zasadę że jeśli coś jest naprawdę dobrej jakości to pochwalam żeby inni wiedzieli że warto dany produkt kupić. Polecam zarówno sklep ODSTRASZANIE.PL jak i dostępną u nich moskitierę NO PEST.