Opinie nt. sklepu odstraszanie.pl
Używałem różnych środków jednak nie mogłem się pozbyć pluskiew u mamy, po użyciu tego pluskwy zniknęły,po tygodniu znowu się pokazały ale wiele mniej i malutkie, poprawiam co jakiś czas i widzę że po 2 mcach nie ma, kupiłem 2 butelki abym miał czym powtarzać raz na jakiś czas, nawet tak bardzo nie śmierdzi ale wietrzyć trzeba, polecam środek ważne że działa, pozdrawiam
OPAKOWANIE
Bardzo dobre i pomysłowe, widać troskę o przewoźnika i klienta, który to kolczaste ustrojstwo sobie zamówił a paczkę musiał mu dostarczyć kurier. Karton porządny, dobrze zabezpieczony w rękach kuriera się nie rozleci.
Klient natomiast, z radości że już ją ma, rąk sobie nie pokaleczy zanurzając je w kartonie. Tak trzymać.
Pozdrawiam
Zespół "Odstraszanie.pl"
Mam dwa koty, które uwielbiają przesiadywać na parapetach zewnętrznych domu. Często ściany i okna były pobrudzone błotem przez moje koty a także koty sąsiadów. Od czasu kiedy zostały założone na parapety siatki odstraszające - koty nie wchodzą na parapety i aby wejść do domu czekają pod drzwiami...🙂
Dobrze.
Na ogół podoba mi się ta atrapa kruka i wydaje się, że nieźle pełni swoją rolę. Za drobną wadę uważam nieobecność instrukcji: przydałyby się tak opis montowania kruka, jak i rady na temat jego użytkowania. W szczególności, zupełnie nie zrozumiałem, jak przymocować haczyk, ale nie bardzo o tym myślałem, bo nie zamierzam korzystać z haczyka; a nogi przymocowałem łatwo.
Firma "odstraszanie.pl" oferuje szeroki asortyment produktów o wysokiej jakości. Zamówienia realizuje bardzo szybko. Odpowiednio zapakowane zamówione produkty docierają do odbiorcy w nienagannym stanie. Polecam zakupy w powyższej firmie.
Sprzedający super, środek też. Polecam stosować preparat co 3- 4 dni. Dzięki systematyczności można samemu wytępić pluskwy. Pryskałam ubrania, potem prałam. Naprawdę polecam. Chociaż do pluskiew trzeba mieć dużo, dużo cierpliwości....
Przesyłka dostarczona szybko. Produkt Dobrze zapakowany. Działa. Na razie nie widzę żadnej żywej mrówki,a miałam je z każdej strony domu,na kostce i przy każdym wejściu. Działa i na dworze i w domu
Bardzo łatwy w montażu, na razie kuna się nie pojawiła ponownie, jedynie do czego można by się przyczepić to do otworów do mocowania bo są bardzo małe i standardowa trytytka się nie mieści i trzeba trochę kombinować z montażem, ale przy dopasowanych trytytkach nie powinno to stanowić problemu.
Zdecydowanie pozytywna opinia
skuteczne i dobre środki na myszy i mrówki.
Przy ostatniej paczce minus to słabo zabezpieczone pudełko z proszkiem na mrówki i w transporcie się uszkodziło. Ale dużo się nie rozsypało
Ultradźwięki
To mój drugi zakup w tym sklepie.
Szybka i bezproblemowa dostawa. Sprzęt sprawny. Jak będę potrzebował coś na odstraszanie to wybiorę ten sklep.
Polecam potencjalnym klientom.
Realizacja mega szybka. Może preparat nie zadziałał tak jak bym chciała, ale niestety nie jest prosto pozbyć się kuny. Generalnie sam sklep bardzo polecam
Błyskawiczka wysyłka. Jedyne co, to nie dostałam żadnego potwierdzenia z zamówieniem na maila i zastanawiałam się czy nie zostalam oszukana :P
Ale wszystko w porządku!
Szybka dostawa, artykuł świetny! Po nocy spokojnie siadam na poduszkach ogrodowych mając świadomość że nie spały tak kotki i nie ma pcheł, kleszczy. Zabezpieczenie foteli na noc wspaniałe.
Bardzo dobry środek na mrówki , muchy . Niestety przykleił się też ptaszek (odklejony od drzewa , piórka odklejone , przeżył ).
Jakość wykonania.Wygląda jak żywy. Niestety nie spełnia zadania. Gołębie siadają koło niego. Stosuję razem z krukiem płyn do odstraszania i folię. Bez skutku.
Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Co do skuteczności nie mam pojecia:) ale mysle że działa bo kleszcza jeszcze nie mialem.
Kolejny raz zamawiam siatkę przeciw golebiom. Yes I poprzednie disgust przebiegły he's problemów. Tym razem jednak nie otrzymałem wiadomości o przyjęciu zamówienia, więc zastanawiałem się czy poszło ok. Ale również fajne jest, że nie dostaje kilkunastu maili na dzień nt. przesyłki jak to często się zdarza u innych firm :) więc jest dobrze. pozdrawiam
Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja zamówienia. Jedyna uwaga do ilości opakowań. Może warto optymalizować zużycie papieru?
Zawartość preparatu w strzykawce nie była zgodna z podaną ilością na opakowaniu tj. 10 g. Wykonałem tylko 17-18 kropelek o średnicy 2-3 mm.
Natomiast skuteczność preparatu bardzo dobra.
Produkt bardzo dobry w menu jednorazowy dla robaczków
Produkt bardzo dobry, padły muchy, dziwne inne podłużne przyjaciele much, większość rodzinki pluskwy czeka na kolejna porcja zupy trzeba iść zgodnie z instrukcją obsługi klienta stosować jedno po drugim z pakietu komplet sukcesu użyj 4 produktów 🥇⭐ także jest bitwa jest dobrze idziemy na zwycięstwo 🍀😹🤭😺👍