Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień, ekspresową wysyłkę oraz sprawną obsługę. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, uprzejma, pomocna i na wysokim poziomie. Kontakt ze sklepem jest oceniany jako bardzo dobry, bezproblemowy, szybki i skuteczny. Jakość produktów i usług jest wysoko oceniana, klienci często podkreślają solidność i zgodność z opisem. Fachowe doradztwo i pomoc przy wyborze produktów są bardzo doceniane przez klientów. Opakowanie i zabezpieczenie przesyłek są chwalone za staranność i profesjonalizm. Klienci doceniają dostępność nietypowych produktów i szeroki wybór w ofercie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklep.marina-firany.pl
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem :)
ok
Polecam serdecznie
Wszystko w najlepszym porządku! Szybka wysyłka, produkt 100% zgodny z ofertą. Pełen profesjonalizm, wysoka jakość obsługi, szczerze polecam!
Tak trzymać!!! Fachowo, rzetelnie, konkretnie i pro-kliencko!!
Odpowiedź ze sklepu sklep.marina-firany.pl
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasza obsługa została odebrana jako fachowa, rzetelna, konkretna i prokliencka. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.
Szybka dostawa, przesyłka super zapakowana i zabezpieczona.🤗
Odpowiedź ze sklepu sklep.marina-firany.pl
Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko, a sposób pakowania i zabezpieczenia spełnił oczekiwania. Dokładamy starań, aby produkty docierały do klientów bezpiecznie i w idealnym stanie.
materiał ucięty z zapasem
Wszystko ok.
Firma godna zaufania
Szybka dostawa, towar bardzo dobrze zapakowany i bardzo dobrej jakości. Kontakt bezproblemowy. Polecam!
Fachowe porady
👍
OK
Szybki kontakt i obsługa, polecam!