Ważny od: 10 sie 2023
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klientki bardzo chwalą wysoką jakość materiałów i staranne wykonanie ubrań, które są trwałe i estetyczne. Obsługa sklepu jest oceniana jako profesjonalna, pomocna i życzliwa, co przekłada się na komfort zakupów. Szybka i sprawna dostawa oraz szeroka oferta ubrań, w tym dla kobiet Plus Size, również są często doceniane. Ubrania prezentują się elegancko i wzbudzają zadowolenie klientek, a proces zwrotu i wymiany zwykle przebiega bezproblemowo. Niekiedy klientki napotykają trudności z dopasowaniem rozmiaru, co wiąże się z koniecznością wymiany lub poprawek. Pojawiają się także sporadyczne uwagi o opóźnieniach w dostawie oraz pojedyncze sugestie dotyczące większej różnorodności krojów i drobnych utrudnień przy zwrotach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemodasizeplus.pl
modasizeplus.pl
- modasizeplus.pl
- sklep@modasizeplus.pl
- Lubartow, POL
modasizeplus.pl
Jesteśmy polską, rodzinną marką, dla której szycie jest sztuką, a tworzenie ubrań w naszej szwalni na Lubelszczyźnie - prawdziwą pasją. Od 2004 roku przekazujemy kawałek naszej duszy do każdego kroju,...