modasizeplus.pl

Opinie łącznie (2763) Opinie (1431) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów i staranne wykonanie ubrań, zwracając uwagę na trwałość oraz estetykę produktów. Obsługa klienta oceniana jest bardzo wysoko, klienci chwalą profesjonalizm, uprzejmość i gotowość do pomocy. Wielu klientów podkreśla bardzo szybką i sprawną dostawę. Produkty są postrzegane jako bardzo ładne, modne i eleganckie, często przekraczające oczekiwania estetyczne klientów. Klienci pozytywnie oceniają możliwość zwrotu lub wymiany towaru. Często odnoszą się także do kwestii rozmiarów, podkreślając dopasowanie, a przeważają pozytywne doświadczenia. Pojedyncze opinie wskazują na opóźnienia w dostawie oraz kilka utrudnień w procesie zwrotu lub wymiany towaru. Zdarzają się również problemy z doborem odpowiedniego rozmiaru.

Opiniemodasizeplus.pl

Elegancki beżowy komplet Rosa bluzka i spodnie na wesele PLUS SIZE XXL - komplet idealnie leży, jest bardzo elegancki
Jakość i wykonanie oceniam jako bardzo dobry. Zamówione towary zgodne z podanym wymiarem -bdb. Na minus późno doszła informacja o czasie realizacji zamówienia.
Jeśli można rozszerzyć wysyłkę zagraniczną na Irlandię - ta opcja nie pojawiała się jako dostępna podczas składania zamówienia.
Dostawa produktu bardzo szybka , jakość produktu rewelacja. Polecam wszystkim wasz sklep i wasze produkty
Bardzo profesjonalne szycie, kroj, material, polecam...polecam....wreszcie znalazłam dopasową kreacje do Mojej sylwetki. Pozdrawiam serdecznie.
Sukienka piękna. Rozmiar odpowiedni. Czas realizacji zamówienia bardzo krótki.
Bardzo ładny komplet. jest trochę za duży ale rozmiar mniejszy spodnie byłby za małe. Po poprawkach bardzo ładnie wygląda. Super zakrywa okrągłości. Bedę na weselu na pewno zadowolona.

100% zadowolenia

Wszystko super ,sukienka piękna.Jestem bardzo zadowolona
Polecam, szybka dostawa, polskie produkty zgodne z opisem. W przypadku ewentualnego zwrotu pieniądze na koncie w ekspresowym tempie. Oby wszystkie butiki tak działały.
Bardzo szybka wysyłka, suknia zapakowana tak że dotarła bez zagnieceń. Polecam
Sukienka bardzo ładna, starannie uszyta, profesjonalna i miła obsługa, szybka dostawa. Polecam.
Wszystko Ok pasuje świetnie polecam
polecam modasize iwanek, wymiana sukienki bez żadnego problemu, szybko, jestem zadowolona
Bardzo ładne modele odzieży i perfekcyjna jakość. Szybka realizacja. Polecam
Jeśli zakupy modowe to tylko w modaSIZE+. Jakość materiału, wykonanie i dostarczenie towaru pierwsza klasa. Gorąco polecam. Wanda
Szybka realizacja zamówienia. Sukienka zgodna z opisem i rozmiarem. Jestem w pełni zadowolona z zakupu.
Kupowałam odzież w różnych miejscach i od różnych producentów i z jakością wykonania bywało różnie. Aż trafiłam na was i z pewną obawą, że znów się rozczaruje ,zamówiłam wydając sporo kasy a tu miłe zaskoczenie - w dotyku wyczuwa się porządny materiał, a wykonanie i wykończenie zachwycają swoją precyzją i dokładnością. Przyznaję że jestem zachwycona - ceny adekwatna do jakości
sukienka super rozmiar zgodny z wymiarami.
Zamówiłam jedną, ale była za duża więc odesłałam i zamówiłam mniejszą i teraz jest SUPER
Pasuje idealnie materiał super pięknie wygląda.