modasizeplus.pl

Opinie łącznie (2671) Opinie (1509) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość materiałów oraz wykonania ubrań, doceniając precyzję, solidność i staranność szycia. Wielu z nich chwali również wygląd, styl i elegancję produktów, zwracając uwagę na atrakcyjne kolory i modne fasony. Doceniana jest także profesjonalna, miła i pomocna obsługa oraz sprawny kontakt ze sklepem. Zadowolenie budzi szybka, sprawna i terminowa dostawa, a także łatwość wymiany lub zwrotu towaru. Wysoko oceniana jest trafność rozmiarówki oraz zgodność produktów z opisem i zdjęciami na stronie. Sporadycznie pojawiają się sygnały o opóźnieniach w dostawie oraz pojedyncze przypadki niezgodności produktów z opisem lub zdjęciami. Część klientów wskazuje na niedopasowanie rozmiarówki, a niektórzy zauważają drobne utrudnienia w procesie zwrotu lub wymiany towaru.

Opiniemodasizeplus.pl

Kupowałam odzież w różnych miejscach i od różnych producentów i z jakością wykonania bywało różnie. Aż trafiłam na was i z pewną obawą, że znów się rozczaruje ,zamówiłam wydając sporo kasy a tu miłe zaskoczenie - w dotyku wyczuwa się porządny materiał, a wykonanie i wykończenie zachwycają swoją precyzją i dokładnością. Przyznaję że jestem zachwycona - ceny adekwatna do jakości
Zamówiłam jedną, ale była za duża więc odesłałam i zamówiłam mniejszą i teraz jest SUPER

Super sukienka

Wszystko sprawnie wysłane, sukienka z pięknego materiału, a Panie na infolinii super pomocne. Polecam
Sukienka świetnej jakości,dopracowana. Nie pasowała do mojej sylwetki. Z żalem zwróciłam. Ale serdecznie polecam
Zakupiony towar spełnił moje oczekiwania jakość i rodzaj materiału zgodny z opisem. Obsługa zamówienia bardzo dobra polecam.
Solidna firma, towar bardzo dobrze opisany. Błyskawiczna dostawa i co najważniejsze można wymienić towar gdyby rozmiar był nieodpowiedni. Szczerze polecam!!

Kurtka ok

Kurtka uszyta estetycznie z dbałością o detale.Zabraklo mi w dolnej części tasiemki lub sznurka do regulacji szerokości dołu.ulatwiło by to możliwość dostosowania szerokości paniom o węższych biodrach.i stworzyło by większy komfort chroniący przed podwiewaniem.
D M
Dorota M.
Towar dostarczony jest zawsze dobrej jakości, dokładnie odszyty, kolory jak na zdjęciu. Mam już dwie letnie sukienki z tej firmy. Ostatnią oddałam bo źle dobrałam rozmiar. Sukienka była bardzo ładna, materiał delikatny tylko nie był elastyczny .
Jestem bardzo zadowolona sukienki piękne rozmiar idealny szybka wysyłka.Dziekuje.Pozdrawiam.
Bardzo ładna sukienka , dobrze uszyta , materiał ładnie się układa.

Szybka dostawa, komplet zgodny z opisem, przepiękny kolor. Bardzo dobry kontakt z przedstawicielem firmy. Serdecznie polecam
Szybko sprawnie i zgodnie z zamówieniem otrzymałam towar.Sprzedawca godny polecenia.
Trochę się rozczarowałam, bo sukienka przyszła inna niż na zdjęciu. Poprzednia (bo niegdyś już zamawiałam) nie miała kieszeni i była z lżejszego materiału.

Komplet z kwiatem

Jestem bardzo zadowolona,szybka realizacja,dobre gatunkowo tkaniny i bardzo dokładnie uszyty komplet, z pewnością do Państwa wrócę

Szybka realizacja zamówienia, super materiał zamówionego towaru, bardzo dobrze uszyte... polecam
Sukienka ładna starannie uszyta. Szkoda ze nie mają podszewki.zamowilsm 2xszt w rozm 54 . Jedna dobra, druga ciasna a fason ten sam ??
Sukienka idealnie dopasowana. Bardzo dobrze uszyta
sukienka piękna, świetnie nadaje się na wesele czy też komunię. polecam, szybka dostawa, pięknie i starannie zapakowana.

Sukienka na wesele i nie tylko

Sukienka piekna,ładnie się układa na figurze,wykończenia ładne i dokładne.Trochę długo czekałam na dostawę,ale jest ok.

Spodnie z zipami

Spodnie ładne, starannie uszyte. Ekspresowa wysyłka. Zgodne z opisem, lecz polecam kupować przynajmniej rozmiar mniejsze, ze względu na dużą uciągliwość materiału.