Opinie łącznie (2837) Opinie (1290) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 10 sie 2023

modasizeplus.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klientki bardzo chwalą wysoką jakość materiałów i staranne wykonanie ubrań, które są trwałe i estetyczne. Obsługa sklepu jest oceniana jako profesjonalna, pomocna i życzliwa, co przekłada się na komfort zakupów. Szybka i sprawna dostawa oraz szeroka oferta ubrań, w tym dla kobiet Plus Size, również są często doceniane. Ubrania prezentują się elegancko i wzbudzają zadowolenie klientek, a proces zwrotu i wymiany zwykle przebiega bezproblemowo. Niekiedy klientki napotykają trudności z dopasowaniem rozmiaru, co wiąże się z koniecznością wymiany lub poprawek. Pojawiają się także sporadyczne uwagi o opóźnieniach w dostawie oraz pojedyncze sugestie dotyczące większej różnorodności krojów i drobnych utrudnień przy zwrotach.

Opiniemodasizeplus.pl

Mój zakup przebiegł bardzo sprawnie, szybko bez problemowo. Wielkość zgodna z podanym rozmiarem w internecie. Niestety w opisie produktu był kolor, który akceptowałam i wybrałam, a w realu zupełnie inny.
szybka dostawa,stosowna cena do jakości ,porządne opakowanie
Super sukienka, mogłaby przyjść szybciej 😊
Szybko, na czas. Kurtka leży świetnie zgodnie z rozmiarem
Jestem zadowolona z kreacji, jest przeznaczona na imprezowe więc jeszcze nie wystąpiłam w niej publicznie😁 jakość dobra, reszta się okaże.
Ubrania bardzo ładne, ale mam dwie uwagi: 1. sortowanie - chciałabym mieć możliwość wyboru materiału. 2. odsyłanie - w innych sklepach jest łatwiejsze, zgłaszam, dostaję kod do paczkomatu, firma ze zwrotu potrąca koszt odesłania. Instalowanie apki, która mi nie jest potrzebna, jest zbędnym utrudnieniem.
Wspaniały kontakt telefoniczny i doradztwo...Koronkowa sukoenka przepiękna. Wszystko przebiegło ekspresowo i bez zarzutu. Polecam!
Szybka dostawa a kwiat przepiękny. Polecam .
Super zgodna z opisem polecamy
Polecam serdecznie, przesyłka naprawdę błyskawicznie dotarła do mnie, mega mili państwo 🫶sukienka przepiękna, naprawdę skrojona idealnie 👌
Piękna sukienka, ładnie wykonana i bardzo dobrze prezentuje się.
doskonała jakość zamówionego towaru, szybka dostawa,
Świetny komplet Jakoś materiału rewelacyjna 😃 Szybka wysyłka Polecam
Elegancki beżowy komplet Rosa bluzka i spodnie na wesele PLUS SIZE XXL - komplet idealnie leży, jest bardzo elegancki
Bardzo dziękuję.
Jakość i wykonanie oceniam jako bardzo dobry. Zamówione towary zgodne z podanym wymiarem -bdb. Na minus późno doszła informacja o czasie realizacji zamówienia.
Kombinezon bardzo dobrej jakości,ładnie uszyty
Jeśli można rozszerzyć wysyłkę zagraniczną na Irlandię - ta opcja nie pojawiała się jako dostępna podczas składania zamówienia.
Super kurtka

• modasizeplus.pl
  • sklep@modasizeplus.pl
  • Lubartow, POL

modasizeplus.pl

Jesteśmy polską, rodzinną marką, dla której szycie jest sztuką, a tworzenie ubrań w naszej szwalni na Lubelszczyźnie - prawdziwą pasją. Od 2004 roku przekazujemy kawałek naszej duszy do każdego kroju,...