12 lis 2023
Jak dla mnie wszystko mi się podobało żadnych problemów przy składaniu zamówienia jak zwykle szybka dostawa co oznacza profesjonalne podejście do klienta.
Opinie nt. sklepu staradobraksiazka.pl
12 cze 2024
Sprawnie, stan taki jak opisano.
Sprawnie, szybko, dokładnie tak jak opisane i wycenione. Tak trzymać!
12 cze 2024
Dziękuję bardzo za miłe słowa! W "Starej Dobrej Książce" wierzymy w zapewnienie naszym klientom najlepszych możliwych doświadczeń i cieszymy się, że byli Państwo z nas zadowoleni. Z niecierpliwością czekamy na Państwa powrót!
23 cze 2024
Super , szybko , szybciej się nie da . Książka już w czytaniu :)
24 cze 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną recenzję! Staramy się zapewnić naszym klientom szybką i sprawną obsługę. Miłej lektury!
17 cze 2024
Szybka obsługa, stan książek bardzo dobry. Serdecznie polecam
17 cze 2024
Dziękujemy za Państwa miłe słowa i rekomendację. Jesteśmy dumni z tego, że zapewniamy szybką obsługę i oferujemy książki wysokiej jakości. Zapraszamy do nas ponownie.
Szybka wysyłka
Szybką wysyłka, książki zgodne z opisem. Polecam
9 lip 2024
Dziękujemy za pozytywną recenzję naszej szybkiej wysyłki i dokładnych opisów. Doceniamy Państwa rekomendację.
5 lip 2024
Super, książki nowe i w bardzo dobrym stanie
5 lip 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię. Cieszymy się, że spodobał się Państwu nasz wybór nowych książek w doskonałym stanie. Staramy się dostarczać naszym klientom książki najlepszej jakości.
Dziękujemy za Państwa rekomendację! Staramy się zapewnić naszym klientom sprawną i bezproblemową obsługę.
30 cze 2024
wszystko zgodnie z opisem i zamówieniem.
30 cze 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię i wybór naszego Antykwariatu! Cieszymy się, że Pana zamówienie było zgodne z opisem. Staramy się zapewnić naszym klientom najlepszą obsługę.
4 lip 2024
Książka wysłana błyskawicznie. Polecam.
4 lip 2024
Dziękujemy za polecenie naszej usługi szybkiej dostawy! Staramy się zapewnić naszym klientom wspaniałe doświadczenie. Życzymy Państwu miłej lektury w Starej Dobrej Książce!
5 lip 2024
Polecam, szybka wysyłka, wszystko ok.
5 lip 2024
Dziękujemy za rekomendację i wybór naszej księgarni. Cieszymy się, że nasza wysyłka była szybka i że wszystko poszło gładko.
15 cze 2024
Bez zarzutu
Szybka, sprawna realizacja zakupu.
16 cze 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie opinii na temat Państwa ostatniego zakupu u nas. Cieszymy się, że nasza usługa była szybka i skuteczna.
Doceniamy Państwa wsparcie i mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność służyć Państwu ponownie w przyszłości.
3 lip 2024
dobra cena, opis książki rzetelny
3 lip 2024
Dziękujemy za Państwa opinię! Cieszymy się, że znalazła Pani naszą książkę w dobrej cenie i doceniamy Pani pozytywny komentarz na temat naszych dokładnych opisów. Miłej lektury!
26 cze 2024
Absolutnie wszystko było ok
27 cze 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinie! Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić wszystkim naszym klientom doskonałe wrażenia z czytania. Miłej lektury!
wszystko sprawnie i szybko
16 cze 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie opinii o Państwa doświadczeniach z naszym Antykwariatem "Stara Dobra Książka". Cieszymy się, że Pana zamówienie zostało sprawnie zrealizowane i szybko dostarczone. Nasz zespół ciężko pracuje, aby zapewnić bezproblemową i szybką obsługę wszystkich naszych klientów.
Państwa pozytywne opinie są bardzo cenne i motywują nas do dalszych ulepszeń.
2 lip 2024
Wszystko zgodne z opisem
2 lip 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić dokładne opisy i cieszymy się, że Państwa doświadczenia z nami były zgodne z naszymi standardami. Miłej lektury!
Wszystko świetnie.
16 cze 2024
Dziękujemy, że poświęciła Pani czas na pozostawienie recenzji dla naszego Antykwariatu. Miło nam słyszeć, że wszystko było w porządku podczas Państwa wizyty. Państwa pozytywne opinie wiele dla nas znaczą i zachęcają nas do dalszego świadczenia doskonałych usług. Mamy nadzieję, że wkrótce spotkamy się z Państwem ponownie w "Starej Dobrej Książce".
Dziękujemy, że poświęciła Pani czas na pozostawienie recenzji. Cieszymy się, że spodobała się Państwu nasza kolekcja "Stara Dobra Książka". Cenimy wszystkie opinie, ponieważ pomagają nam one ulepszać nasze usługi. Staramy się dostarczać naszym klientom książki najlepszej jakości i doceniamy Państwa wsparcie.
Ok
9 lip 2024
Dziękujemy, że poświęcili Państwo czas na pozostawienie recenzji. Doceniamy Państwa opinie i zawsze szukamy sposobów na poprawę naszych usług. Dziękujemy, że wybrali Państwo "Starą Dobrą Książkę".
11 lip 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom najlepszą obsługę i cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszej dostawy, produktów i obsługi klienta. Państwa satysfakcja jest naszym priorytetem w "Starej Dobrej Książce".
11 lip 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię! Staramy się zapewnić naszym klientom jak najlepsze doświadczenia i cieszymy się, że nam się to udało. Dziękujemy za wybranie "Starej Dobrej Książki" i mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie.
10 lip 2024
Szanowny kliencie, dziękujemy za miłe słowa na temat naszej szybkiej wysyłki. Staramy się zapewnić doskonałą obsługę i cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Dziękujemy, że wybrali Państwo nasz Antykwariat.