DonSorbero.com

Opinie łącznie (6289) Opinie (1572) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę. Recenzenci doceniają szeroki wybór produktów i różnorodność yerba mate oraz akcesoriów. Wielu klientów z satysfakcją odnotowuje gratisy i próbki dodawane do zamówienia. Klienci bardzo często chwalą obsługę za profesjonalizm, indywidualne podejście oraz świetny kontakt. Produkty oraz usługi są oceniane przez klientów jako wysokiej i zgodnej z oczekiwaniami jakości. Zdecydowana większość klientów pozytywnie ocenia sposób zabezpieczenia i pakowania przesyłek.

OpinieDonSorbero.com

Najlepszy sklep z Yerbą w Polsce

Zamówienie na następny dzień było już u mnie. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. W zamówieniu gratisowo tester innej yerby. Polecam.
I have nothing even remotely critical to say! My experience, so far was nothing but great! Looking forward to purchasing from you guys again in nearest future! Thanks!
Najlepsza yerbowania w Polsce! Świetny wybór, dużo możliwości,znakomity kontakt z klientem. Nic do zarzucenia! Polecam gorąco!

Paczka dotarła do mnie bardzo szybko! Dodatkowo w paczce znalazła się niespodzianka :) bardzo duży wybór yerba mate, polecam
Jak zawsze super. 😁 Bardzo dziękuję za gratisowe 100 g Ruvichy 😃. Nie mogę tylko dodać zdjęcia coś się wiesza :/
Moim zdaniem najlepszy sklep z Yerba Mate w Polsce. Obsługa rewelacja pełen profesjonalizm. Jakość produktów nawet 2 kategorii super. Polecam każdemu, kto lubi Yerba Mate.

Nietypowy asortyment i przejrzyste informacje

Podoba mi się nietypowy asortyment i przejrzyste informacje na stronie, obsługa top, gratisy w postaci naklejki i podstaweczki wywołują dodatkowy uśmiech. Sklep ludzi z pasją :)

Siorbię więc jestem!

Szybko i sprawnie, najlepszy towar. Długie lata współpracy z Dobrym Zielem, teraz z Don Sorbero.
Szybko i sprawnie. Zawsze zgodnie z zamówieniem i zawsze z darmową probką innej Yerby. Świetne podejście do klienta i duża dostępność Yerby od różnych producentów. Jeżeli będę gdzieś kupował to tu, Polecam.
Wszystko super, jedyne co można dodać to wybór tykwy na podstawie zdjęcia. Każda cuia ma trochę inny kształt. Wybór na podstawie zdjęcia może umożliwić dobranie kształtu(średnica wlotu, średnica zwężenia) pod własne preferencje.
Już długo zamawiam z tej strony i zawsze jestem zadowolony. Nigdy nie było problemu z wysyłką
Wszystko w porządku dostawa zawsze na drugi dzień jakość taka jakiej oczekuje. Dzięki

Bardzo polecam !

Zakupy w tym sklepie robię od pięciu lat, więc łatwo wywnioskować, że jakość produktów jest bardzo dobra. Wysyłka za każdym razem jest realizowana szybko, a paczka zawsze jest dobrze zabezpieczona.
Od lat niezmiennie najlepszy sklep ze wspanialym systemem lojalnościowym.
Jakość produktu i profesjonalna obsługa, czuć ludzi z pasją. Sklep z niestandardowymi produktami, zero badziewia. Duży uśmiech za gratisową naklejkę :)
Jesteście super🙋‍♂️👍😘 szybko sprawnie i profesjonalnie ,dzięki🙏👍,herbatki otrzymałem dzięki.Czy można coś naprawić?🤔 zrobić lepiej 🤔?Chyba raczej nie🤔😜 wszystko jest super jak dla mnie Maciusia😜👍🙏
Don Sorbero jest najlepszy. Najlepszy sklep z Yerba Mate na północnej półkuli.
Szybka realizacja zamówienia Szeroki wybór asortymentu Estetycznie zapakowane Przylepki w gratisie :)
Szybka wysyłka, serdecznie polecam. Super zawartość paczki. Świetnej jakości produkty, chłopak jest zachwycony!

5/5

Niezmiennie ekspresowe tempo realizacji. Nigdy się nie zawiodłem. Pozdrawiam serdeczenie całą Ekipę! Stały Klient :)