Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Wielu klientów docenia szeroki, różnorodny wybór yerba mate oraz akcesoriów. Pozytywnie oceniana jest wysoka jakość produktów oferowanych przez sklep. Klienci niezwykle często podkreślają profesjonalizm, uprzejmość i pomocną obsługę sklepu. Dodatkowym atutem są dodatkowe próbki, gratisy i drobne upominki do zamówienia. Klienci doceniają również staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek, co przekłada się na brak uszkodzeń. Opinie na temat cen są przeważnie pozytywne. Czasem pojawiają się sugestie dotyczące większej liczby promocji lub niższych progów darmowej wysyłki.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieDonSorbero.com
jednym słowem - genialnie
darmowe próbki, przepyszna yerba, termos też topka, dostawa szybka, wszystko zabezpieczone. nie ma co mówić
Na plus ocenić należy próbki yerba mate dodawane do zamówienia. Zachęca to do kupienia ich w przyszłości.
Jako stały klient proponowałbym wprowadzenie promocji kubków do yerba mate - nowoczesnych termosów, które można zabrać w podróż. Pozdrawiam
Super sklep
Sprawna wysyłka, duży wybór różnorodnych yerb, super gratisy :) nic tylko polecać :)
Świetny wybór yerby, zamówiłem Meta Mate i idealnie odpowiada to opisowi podanemu na stronie. Pomysł z tabelką z parametrami yerby - rewelacja. Zamierzam korzystać ze strony dalej.
Zdecydowanie polecam wszystkim Don Sorbero. Paczka przyszła w tempie expresowym. Naczynko dobrze zapakowane. Pozdrawiam serdecznie Niedźwiedź 🐻🐾
Jakość towaru i usługi - bomba. Liczę na rabaty mega w związku z powyższym 😉
Jak zwykle doskonale :)
Wszystko ok. Plus dodatkowy za pamięć o dodatkowym życzeniu dotyczącym wysyłki.
Super szybka wysyłka, wszystko porządnie spakowane plus gratisy - próbki yerby. Polecam!
Zawsze znajdę to, co potrzebuję
W tym sklepie zawsze znajdę to, co potrzebuję: yerba, na którą mam ochotę w danym czasie, opisy, które mi podpowiadają, czy mi ten smak podejdzie, i rekomendacje właściciela - dzięki za wzorowy kontakt!
Klasa
Szkoda tylko, że nie było próbki La Rubi. Poza tym klasa, ale to standard u Don Sorbero.
Rewelacyjny towar wysokiej jakości i super szybka realizacja. Czuć włożone serce w całą realizację. Polecam ‼️
Nie mam żadnych uwag co do produktu oraz dostarczenia przesyłki. Wszystko było ok
Siorbię yerbę z don sorbero (czy wcześniej z dobrym zielem) już dobrych kilka lat. Bardzo duży wybór yerb, ekspresowe wysyłki i w razie czego szybki kontakt. Polecam.
Super sklep
Genialna jakość. Bardzo zachęcające Matery itd.
Obsługa sklepu również miodzio
Świetny sklep. Ogromny wybór Yerb, oraz akcesoriów z nią związanych. Bardzo miła obsługa. Ekspresowa przesyłka. Pozdrawiam serdecznie Niedźwiedź 🐻🐾. Salud🌿🧉
Nie ma do czego się przyczepić. Bardzo dobrze zapakowana paczka, przedmioty przyjechały w całości. Szybka wysyłka.
Very professional 👌 and fast delivery service. Everything is well packed. Thank you!
Wszystko jak zawsze szybko i zgodnie z zamówienie. Oraz przyjemne gratisy
Szybka i bezproblemowa dostawa, duży wybór asortymentu. Sklep godny zaufania.
Wszystko super
Od dłuższego czasu mój ulubiony sklep z Yerbą. Wszystko super :)