Klienci bardzo często podkreślają szybkie tempo dostawy i obsługi, wyrażając zadowolenie z krótkiego czasu realizacji zamówień. Obsługa klienta jest często chwalona za profesjonalizm, indywidualne podejście oraz wysoką jakość kontaktu. Klienci w większości pozytywnie oceniają jakość produktów. Wielu klientów poleca firmę i jej produkty innym, wyrażając wysoki poziom satysfakcji. Pojawia się pojedyncza negatywna opinia na temat jakości produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewww.wp-cosmetics.pl
Mega skuteczny krem na zapobiegający ooryszczce.
Sprawdzony, baaardzo skuteczy krem, odmienił moje życie, miałam co 2 tygodnie opryszczkę. Teraz mam sporadycznie i bardzo małe. Bardzo wydajny krem.
Szczerze polecam
Szybka realizacja zamówienia
Jestem bardzo bardzo zadowolona z jakości obsługi. Jeszcze nigdy nie spotkałam się z takim profesjonalnym i indywidualnym podejściem do klienta. Pan Leszek w odpowiedzi na @ nie tylko bardzo szybko odpisał ale także zadzwonił aby omówić indywidualny problem. Jestem na początku kuracji ale już teraz wiem że na pewno zamówię inne produkty tej firmy.
Wszystko było okej.
Wspaniały sklep. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Produkty w pełni odpowiedziały opisowi :) Serdecznie polecam!
Bardzo polecam.
wszystko OK