Klienci bardzo często chwalą ekspresową lub szybką wysyłkę oraz realizację zamówienia. Większość klientów wysoko ocenia jakość produktów, wskazując na solidność wykonania i dobre materiały. Wiele osób chwali łatwość montażu. Dodatkowo podkreślany jest ładny, oryginalny design produktów, co wpływa pozytywnie na satysfakcję użytkowników. Opinie na temat wykończenia są mieszane – część klientów zgłasza niedoróbki, podczas gdy inni chwalą staranność wykonania. Pojawiają się również uwagi o nieczytelnej instrukcji oraz trudnościach przy składaniu, co może utrudniać proces montażu.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewaldin.pl
Bardzo porządnie wykonane łóżeczko, widać że będzie dobrze służyć przez wiele lat. Dobrze zapakowane, więc nic nie zostało uszkodzone w podróży, szybka wysyłka. Minus za to, że instrukcja miejscami wymaga domyślenia się o co w niej chodzi, tak jest przy wkręcaniu śrubek tak żeby poziomy przewijaka były na równi z szczebelkami. Przy montażu farba odchodzi przy dokręcaniu śrubek, to jest mało fajne przy tej cenie. No i mocno frustrujące było to jak wkrętak dodany do zestawu z każdą śrubką się strasznie zużywał, klinował się w śrubkach, zdzierał farbę i na sam koniec już w ogóle nie dało się nim nic zrobić, więc trzeba się i tak zaopatrzyć we własny sprzęt najlepiej, żeby na start sobie nic nie poniszczyć.
Dobry wybór
Bardzo oryginalny design łóżeczka. Na razie stosuję w konfiguracji łóżeczko okrągłe + przewijak i ten zestaw pięknie się prezentuje. Mam nadzieję, że już niedługo świetnie się sprawdzi w akcji. Fajnie, że jest to łóżeczko modułowe i daje nam to kilka opcji do zastosowania. Wykonanie bez zastrzeżeń. Warto podkreślić również bardzo dobry kontakt firmy z klientem. Polecam.
Łóżeczko 5w1 - drobna uwaga
Łóżeczko ładne , niestety za taką cenę jakość powinna być bez zarzutu . Niedomalowane elementy to fakt , który w komentarzach się powtarza a firma nie poprawia tego mankamentu .
Proszę bardziej dbać o wykończenie tego łóżeczka .
Wszystko okej, sprawna obsługa, zapakowanie produktu bardzo bezpieczne i wysyłka ekspresowa
Szybka wysyłka a prześcieradełko super. Polecam l. Dużą dbałość o klienta
łóżeczko 7 w 1
wysokiej jakości wykonanie, ewidentnie produkt premium, montaż nigdy nie był tak łatwy
Szybka wysyłka.
Na minus - mail z potwierdzeniem złożenia zamówienia otrzymałam po kilku dniach, kiedy paczka została już nadana.
Przepiękne łóżeczko z akcesoriami, bardzo proste w złożeniu. Polecam.
5/5 ⭐️
Pięknie wykonane łóżeczko, polecam 🤍
Bardzo szybka wysyłka, paczka dobrze zapakowana
Podoba mi się bardzo łóżeczko, ale materac niestety bardzo słabej jakości.
projekt ma wady szpara pomiędzy listewką a łóżeczkiem,
dwa otwory na kołki drewniane były niedowiercone na odpowiednią głębokość, musieliśmy sami je pogłębić
zupełnie nieczytelna instrukcja
z względu na powyższe oraz sposób mocowania poziomej platformy która do regulacji wysokosci wymaga rozkrecenia całej ramy składanie jest uciążliwe i ciężkie
drewno dobrej jakości
Bardzo szybka wysylka , łóżeczko super wykonane i wygodne
Bardzo dobrej jakości łóżeczko, polecam!