greenspot.pl

Opinie łącznie (147) Opinie (70) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację i dostawę zamówień. Jakość produktów jest szeroko komentowana, z przewagą pozytywnych opinii. Wielu klientów odnosi się także do łatwości montażu, często pozytywnie oceniając prostotę składania. Dodatkowo, atrakcyjny wygląd produktów oraz ich estetyka są często podkreślane w opiniach. Pojawiają się również uwagi dotyczące wytrzymałości i wykonania produktów. Obsługa klienta bywa oceniana negatywnie za brak reakcji na zgłoszenia, mimo że doceniana jest jej uprzejmość. Część klientów zwraca uwagę na brakujące instrukcje lub elementy podczas montażu.

Opiniegreenspot.pl

Polecam, szklarnia jest spora. Oczywiście nadal jest to „mini szklarnia” lecz gabarytowo daje już możliwości. Kilka minusów to brak kilku śrubek, w zamian kilka innych. Nie wszędzie były zaznaczone dziury do skręcania. Polecam składać w dwie osoby. :)
Dzień Dobry. Dziekuję za dostarczenie solidnego produktu jednak mam małą uwagę. Dostalem dwa lewe zawiasy na pokrywę, nie jest to mega problem bo kupilem już taki i wymienilem ale warto zwracać uwagę na najmniejsze detale również. Pozdrawiam serdecznie. Bartlomiej Buczkowski

Odpowiedź ze sklepu greenspot.pl

Dzień dobry Panie Bartłomieju, dziękujemy za opinię. Zawiasy do Mini szklarni Vintage to jedyny produkt który importujemy z Chin większymi partiami, ponieważ nikt ich w Polsce nie produkuje. Oba zawiasy są fabrycznie spakowane w woreczek i rzeczywiście nieraz zdarzy im się błąd za co serdecznie przepraszam.

Mini szklarnia Origin

Na plus szybkość dostarczenia produktu, wygląd jak na zdjęciu - niestety przy składaniu szklarenki pojawiły się problemy. Nie ma instrukcji ale konstrukcja jest prosta więc bez niej nie ma problemu ze złożeniem - gwiazdkę ucinam ze wzgledu na brakujące dziurki w elementach...

donica z pergolą

Bardzo ładnie wykonane donice w pięknym kolorze. Po złożeniu konstrukcja jest stabilna i pięknie się prezentuje.
starannie opakowane, szybko dostarczone, ładnie wykonane ciemno brązowe podwyższane grządki
Super zapakowane i proste w montażu według instrukcji
Jakosc i efekt petarda
Donice piękne, realizacja błyskawiczna.
Bardzo fajna skrzynia. Pięknie się prezentuje. Jedyny minus to solidność. Za taka cene spodziewałam się grubszego drewna.
Genialne, użyteczne 💎🌿🙋🇵🇱
Supee polecam ❤️