Klienci najczęściej chwalą szybkość i sprawność dostawy. Większość klientów pozytywnie ocenia jakość produktów. Doceniana jest także zgodność towaru z opisem przez wielu kupujących. Część klientów chwali łatwość komunikacji. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi dotyczące opóźnień lub braku realizacji dostawy. Niektórzy zgłaszają pojedyncze zastrzeżenia dotyczące szczegółów wykonania produktów. Opinie o kontakcie są mieszane – niektórzy narzekają na utrudniony lub opieszały kontakt. Zdarzają się też pojedyncze przypadki niezgodności towaru z opisem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieSKLEP PRODMAX
Towar zgodny z opisem. Trochę długi okres wysyłki towaru.
Dokładność wykonania i łatwość montażu.
Odpowiedź ze sklepu SKLEP PRODMAX
Cieszymy się, że jakość wykonania i łatwość składania spełniły Państwa oczekiwania – dziękujemy za zaufanie.
Odpowiedź ze sklepu SKLEP PRODMAX
Pięknie dziękujemy za tak pozytywną opinię i zapraszamy na kolejne udane zakupy!
Jest ok.
Poprawiłbym synchronizację wybieranych towarów które pojawiają się po niżej.
Po wybraniu elementu żaroodpornego pojawiają się elementy z ocynku.
Odpowiedź ze sklepu SKLEP PRODMAX
Dziękujemy serdecznie za opinię i cenną wskazówkę na temat obszaru do poprawy. Zwrócimy na to szczególną uwagę :)
Zespół PRODMAX
Szybka dostawa. Produkt spełnia moje wymagania, dobra jakość za tą cenę. Polecam
Odpowiedź ze sklepu SKLEP PRODMAX
Serdecznie dziękujemy za opinię. To dla nas ważna informacja zwrotna. Zapraszamy ponownie :)
Zespół PRODMAX
Wszystko zgodne z opisem .szybka dostawa .polecam @!!
Odpowiedź ze sklepu SKLEP PRODMAX
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że zakupy w PRODMAX były udane. Zapraszamy ponownie
Zespół PRODMAX
szybka realizacja , bardzo dobra jakośc produktu.
Odpowiedź ze sklepu SKLEP PRODMAX
Bardzo nam miło, że tak wysoko ocenia Pan zakupy w naszym sklepie. Dziękujemy serdecznie i zapraszamy ponownie :)
Odpowiedź ze sklepu SKLEP PRODMAX
Dziękujemy za wysoką ocenę i zaufanie! Cieszymy się, że zakupy u nas były udane. Cały czas pracujemy nad tym, aby nasze usługi były na 5 gwiazdek, dlatego każda uwaga jest dla nas cenna. Mamy nadzieję, że kolejne zamówienie zasłuży u Państwa na pełną notę.
Odpowiedź ze sklepu SKLEP PRODMAX
Serdecznie dziękujemy za opinię i zakupy w naszym sklepie. Zapraszamy ponownie :)
Odpowiedź ze sklepu SKLEP PRODMAX
Dziękujemy za wysoką ocenę zakupów w naszym sklepie. Zapraszamy ponownie :)
Odpowiedź ze sklepu SKLEP PRODMAX
Dziękujemy za opinię! Jeśli możemy coś poprawić, prosimy o wiadomość na: kontakt@sklep.prodmax.pl. Postaramy się, by kolejne zakupy były jeszcze lepsze 😊
Pozdrawiamy,
Kontakt i cena TOP ;)
Odpowiedź ze sklepu SKLEP PRODMAX
Dziękujemy serdecznie za pozostawienie opinii. Zapraszamy ponownie :)
Odpowiedź ze sklepu SKLEP PRODMAX
Dziękujemy za pozostawienie oceny zakupów w naszym sklepie. Doceniamy, że poświęcili nam Państwo tę dodatkową chwilę. Zapraszamy ponownie :)
Usprawnić system faktur.
Klient niepowinien 3 dni prosić o fakturę i być zbywany przez telefon że to nie ja, nie moje. W takim wypadku jak jest problem wysłać klientowi @ z fakturą, to lepiej wrzucać ją do paczki. Zamówienie zrealizowane ok.
Odpowiedź ze sklepu SKLEP PRODMAX
Dziękujemy za przekazaną opinię oraz informację o zrealizowanym zamówieniu. Przykro nam z powodu niedogodności związanych z otrzymaniem faktury – rozumiemy, że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Dołożymy wszelkich starań, aby usprawnić ten proces i zapewnić sprawną obsługę w przyszłości.
Z wyrazami szacunku,
Wszystko zgodne z opisem .Polecam
Odpowiedź ze sklepu SKLEP PRODMAX
Serdecznie dziękujemy za poświęcenie swojego czasu i pozostawienie opinii :) Jesteśmy dyspozycji jeśli zechce Pan do nas wrócić po kolejny produkt.
Odpowiedź ze sklepu SKLEP PRODMAX
Serdecznie dziękujemy za opinię i zakupy w naszym sklepie. Jesteśmy do Państwa dyspozycji jeśli zechcecie do nas wrócić po następne produkty :)
Odpowiedź ze sklepu SKLEP PRODMAX
Dziękujemy za 5/5 opinię na temat zakupów w naszym sklepie. Zapraszamy ponownie :)