Nessi Sportswear sklep internetowy

Opinie łącznie (12 310) Opinie (3050) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów, wykonania oraz trwałość produktów. Bardzo doceniają szybką, sprawną i ekspresową realizację zamówień oraz dostawy. Uwielbiają intensywne, piękne kolory i oryginalne wzory ubrań oraz doceniają ich różnorodność. Produkty są opisywane jako bardzo wygodne, komfortowe i funkcjonalne podczas różnych aktywności. Klienci podkreślają także bardzo dobry kontakt, profesjonalizm oraz miłą i pomocną obsługę. Często chwalą praktyczne rozwiązania, takie jak kieszenie, elastyczność i dopasowanie produktów do różnych potrzeb. Dopasowanie odzieży jest również pozytywnie oceniane. Choć ogólna ocena rozmiarówki jest dobra, niektórzy klienci wskazują na drobne trudności z jej dopasowaniem.

OpinieNessi Sportswear sklep internetowy

Bardzo lekkie i wygodne. Zobaczymy, jak poradzą sobie w najbliższym półmaratonie. Jeśli będzie tak dobrze jak dotychczas, to pewnie kupię więcej
Szybka dostawa, pięknie zapakowany towar i niesamowita jakość produktów. Do tego te kolory. Rewelacja. To już drugie moje zamówienie i na pewno nie ostatnie.

Dobra jakość, zawyżone ceny i słaba komunikacja

Kupiłam odzież Nessi Sportswear. Jakość jest dobra, modele wygodne i odpowiednie do treningów, jednak ceny są zawyżone - pod względem funkcjonalności i komfortu marka nie różni się na tyle od innych popularnych marek sportowych, aby wyższa cena była w pełni uzasadniona. Miałam też negatywne doświadczenie z przedsprzedażą: zamówienie było opłacone w 100%, czas realizacji miał wynosić do miesiąca. Jednak po miesiącu zamówienie nadal nie zostało wysłane. O opóźnieniu poinformowano mnie dopiero po moim kontakcie - brak wcześniejszej informacji przy pełnej przedpłacie wygląda nieprofesjonalnie

Odpowiedź ze sklepu Nessi Sportswear sklep internetowy

Dzień dobry! Dziękujemy za docenienie jakości i wygody naszych ubrań. Nasze ceny wynikają z niszowej produkcji, autorskich wzorów oraz dbałości o detale, których nie znajdzie Pani w masowej sprzedaży. Bardzo nam przykro z powodu negatywnych odczuć związanych z czasem realizacji. Chcielibyśmy wyjaśnić, że w przypadku zamówień zawierających produkty z przedsprzedaży (preorder), całe zamówienie jest wysyłane w jednym terminie – po skompletowaniu wszystkich pozycji. Przyznajemy jednak rację, że informacja o ewentualnym opóźnieniu powinna wyjść z naszej strony wcześniej. Przepraszamy za ten brak komunikacji – wyciągniemy z tego wnioski, aby nasz proces obsługi był jeszcze bardziej profesjonalny. Mamy nadzieję, że mimo tego doświadczenia, wygoda ubrań Nessi sprawdzi się podczas wielu treningów! Pozdrawiamy, Zespół Nessi Sportswear."
Uwielbiam Wasze szybkie dostawy, jakość ubrań super i te kolory :). Brakuje mi jednak pudełek w które rzeczy były pakowane, to było eleganckie, koperta to trochę mało jak na taką jakość rzeczy. Moje serducho jest z Wami :)

Ocena skarpetek do biegania

Towar zgodny z opisem; estetycznie zapakowany. Skarpetki do biegania spełniają swoją funkcję; Polecam sklep.
Spodenki są rewelacyjne! Idealne rozwiązanie z kieszonkami! Jakościowo bardzo dobrze uszyte. Zdecydowanie polecam!

Sprawna obsługa i piękne ubrania wysokiej jakości

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia, a ubrania od Nessi są cudowne, jeszcze nigdy mnie nie rozczarowały - piękne, wyraziste wzory i wysoka jakość, bieganie w nich to sama przyjemność:)

Spódniczka biegowa Trail z legginsami Black Rozmiar: M

Spódniczka super! Bardzo dobrze uszyta i przewiewna. Noszę rozmiar 38, kupiłam M i pasuje idealnie. Jeszcze nie wiem, jak będzie się nosić, ale już jestem zadowolona :-)
Fajne portki do biegania, nic nie wypada, nic się nie przesuwa. Mam tylko obawy co do wykończenia nogawek z paskiem silikonu, zobaczymy czy są trwałe
Jak zawsze szybka i sprawna wysyłka. Kupiłam tym razem termoaktywna opaskę r M/L. Mam dużą głowę więc jest ok, nie uciska. Mam też S/M i ta jest bardziej opieta. Generalnie jedna i druga jest ok. Za to że jest szeroka duży plus.
Materiały są piękne jakościowo i kolory zostają żywe przez wiele lat. Kupuję w tym sklepie od 10 lat. Bardzo polecam

Odpowiedź ze sklepu Nessi Sportswear sklep internetowy

Bardzo dziękujemy za tak piękne słowa i ogromne zaufanie przez tyle lat! 💖 To dla nas niezwykle ważne, że po 10 latach nadal docenia Pani jakość naszych materiałów i trwałość kolorów. Właśnie takie produkty chcemy tworzyć — wyjątkowe, dopracowane i zostające z Wami na dłużej. Dziękujemy, że jest Pani częścią kolorowego świata Nessi już od tylu lat! ✨
Najlepsza polska marka odzieży sportowej dla kobiet, najwyższa jakość materiałów, wyjątkowo dbałość o szczegóły, praktyczne zastosowania dla biegaczek (np kieszenie, spódniczki) i niesamowite przyciągające wzrok kolory!
Ekspresowa wysyłka, ale przede wszystkim super jakość zamówionych koszulek. Polecam serdecznie i dziękuję.

Funkcjonalna odzież, która cieszy oko

Świetna jakość i przepiękne, energetyczne kolory. Materiały są lekkie i wygodne, a funkcjonalne dodatki, jak sprytne kieszenie, robią dużą różnicę w użytkowaniu. Zdecydowanie polecam!
Szybka i sprawna realizacja zamowienia. Czapka bardzo fajna, lekka i bardzo dobrze trzyma się na glowie :)
Bluza z kapturem jest super ciepła, wygodna a kolor blush to moja nowa miłość 😍 Do tego czapka i ocieplacze w tym samym kolorze wyglądają obłędnie 😍 Polecam i na pewno zamówię kolejne. Uwielbiam za jakość i wzornictwo.Szybka i pięknie zapakowana paczuszka + krówki 😋 Dziękuję 🌹
Wzór green corpcore wygląda jeszcze lepiej na żywo, niż na zdjęciach w internecie. Piękne kolory. Mega szybka przesyłka. Polecam!

Bardzo miła obsługa, szybka wysyłka i doskonały kontakt z klientem,sprawia że warto do tego sklepu wracać
Wszystko ok. Zawsze sprawnie, szybko a jakość, trwałość produktów jest MEGA!!! Najlepszy sklep!!!

Rewelacja

Dostawa w trybie ekspresowym, produkty świetnej jakości, każdy etapi realizowanego zamówienia sygnalizowany jest emailem.