liviaclue.pl

3347 reviews since 29 lis 2019

Ważny od: 25 paź 2021
liviaclue.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klientki bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów i wykonania sukienek, zwracając uwagę na staranność szycia oraz trwałość produktów. Klientki często podkreślają, że sukienki są piękne, kobiece i mają atrakcyjne fasony oraz kolory. Opinie o obsłudze klienta są w większości bardzo pozytywne, chwalony jest szybki kontakt, doradztwo oraz profesjonalizm podczas zakupów i wymian. Dostawa najczęściej oceniana jest jako szybka i bezproblemowa. Wielokrotnie klienci podkreślają dbałość o detale, takie jak podszewki, wykończenia czy dodatkowe upominki w przesyłkach. Wielu klientów wspomina o problemach z dopasowaniem rozmiaru, niekiedy narzekając na niejasną lub niejednolitą rozmiarówkę. Sporadycznie pojawiają się uwagi o dłuższym czasie realizacji dostawy.

Opinieliviaclue.pl

Jestem zachwycona przepiękną sukienką. Spełniła moje wszelkie oczekiwania. Jest elegancka, kobieca, niby skromna a dodająca kobiecie szyku. Dziękuję za profesjonalne podejście do klienta, wysłuchanie, doradzenie i cierpliwość w odpowiadaniu na pytania. Firma na najwyższym poziomie GRATULUJĘ i jestem przekonana , że wrócę po kolejną piękność ❤️ zdjecia nie dodam, bo pierwszy raz ubiorę ją na obronę pracy magisterskiej 😉
Bardzo lubię te sukienki, mam ich naprawdę sporo. Przede wszystkim gatunek materiału bardzo dobry ,gruba wiskoza ,podszewka! gdzie w dobrych sukienkach to podstawa ( może nie we wszystkich modelach) ale raczej tyko w części dolnej. Jeśli chodzi o rozmiar to zależy od fasonu biorę od 38 do 42 ,trzeba czytać tabelę. Sukienki z wszyta gumką 38 , sukienki taljowane 40, 42. Kupuję też sukienki dla swojej 12 letniej córki! Krótsze kroje , bo niestety na rynku nie ma sukienek dla dziewczynki w tym wieku ale o wymiarach dorosłej osoby. Trochę mamy problem wtedy z dekoltem powinien być plytszy(pszyszczypujemy delikatnie w ramionach żeby podszedł do góry) córka jest szczupła ( normalna) i 163 cm biorę 40 rozmiar.

Ja, chłopczyca od urodzenia, która najchętniej nosi koszulki i dresy, jestem zachwycona moją sukienką od liviaclue. Wreszcie ktoś szyje normalne, eleganckie, zacne i kobiece kiecki. Kupiłam już dwie, planuję kupić kolejną.
Zamówienie z usługą wydłużenia sukienki zostało sprawnie zrealizowane zgodnie z moim życzeniem. Otrzymałam wszystkie niezbędne informacje. Bardzo dobry kontakt z firmą. No a jakość sukienki znakomita, tak jak zawsze od wielu lat. Goraco polecam.

Polecam:)

Sukienka świetnie wykonana, pięknie się układa i materiał jest bardzo przyjemny. Proces wysyłki i dostawy był bardzo sprawny. Moja jedyna sugestia jest taka, żeby rozmiarówka obejmowała także większe rozmiary biustu, bo osobiście jestem na jej styku.
Spódnica w grochy cudowna, materiał również. Moim marzeniem jest sukienka właśnie w grochy rozkloszowana tylko żeby rękawek nie był blisko pachy, mógłby być motylkowy lub wykrojony pod pachą(będę czekać na taki krój ) Zmówiłam już 5 sukienek i jestem bardzo zadowolona.

Wszystkim niezdecydowanym polecam sklep Livua Clue

Polecam sklep. Zamówiłam już kolejną sukienkę i jestem bardzo zadowolona, zarówno fason, materiał jak i wykonanie. Wszystko na najwyższym poziomie.
Piękne sukienki. Zamawiałam dwa razy, nie trafiłam z rozmiarem. Nie mam proporcjonalnej figury cieżko kupić na mnie sukienkę tu mi się udało
A P
Anna P.

Super Sklep

Mój kolejny zakup i jak zwykle nie zawiodłam się sukienka jest śliczna, bardzo dobrze uszyta, porządny materiał, fajny fasom. Jestem mega zadowolona. POLECAM !
Cudowna sukienka, już moja kolejna. Wspaniały materiał, pięknie uszyta z dbałością o każdy szczegół. Dziękuję i polecam niezmiennie.
Ubrania a piękne, dziękuję wszystkopasuje i jest świetnej jakości. Chętnie kupię więcej modeli sukienkę ołówkowych, dopasowanych do figury.
Piękna sukienka, zgodna z opisem dostarczona bardzo szybko, bardzo miła o dobra współpraca przy wymianie towaru na większy rozmiar. Polecam gorąco.
Bardzo wysoka ocena w zakresie funkcjonowania sklepu. Przemiłe i zdrowe podejście do klienta. W efekcie nie udało mi się kupić produktu ale z pewnością tu wrócę. Obsługa bardzo bezproblemowa . Polecam bardzo
Sukienka idealna ,uszyta perfekcyjnie ,każdy detal dopracowany ,pięknie się układa . Jestem zachwycona i na pewno to nie ostatnia sukienka w mojej szafie od Livia Clue . Polecam z całego serca 💙
Polecam. Sukienka bardzo ładna, zgodna z opisem. Rozmiarówka - zdarza się, że noszę 36, tu zamówiłam 38 i jest w sam raz.
Sukienka spełniła moje oczekiwania.Materiał mięciutki, bardzo ładnie się układa i nie gniecie się . Delikatna podszewka (haleczka) doda fasonu sukience.
Piękne sukienki. Starannie wykonane. Bardzo ładne materiały. Niestety żle dopasowałam rozmiary i musiałam odesłać. Sklep i asortyment niewątpliwie godny polecenia!!
Bardzo rzetelne opisy danego produktu i autentyczne zdjęcia bardzo dobrej jakości. Sukienka przepiękna z bardzo dobrym składem. Dobra organizacja od momentu złożenia zamówienia po dostawę.
Sukienka zgodna z zamówieniem, jest starannie odszyta, rozmiar idealny. Przesyłka dotarła w miarę szybko. Jestem zadowolona i będę w przyszłości zamawiać kolejne ubrania. Bardzo dziękuję 🩷
Sukienka bardzo ładna, rozmiar idealnie pasuje, wszystko pięknie zapakowane i szybko dostarczone. Dziękuję i gorąco polecam.

• +48793030965
  • liviaclue.pl