Klientki bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów i wykonania sukienek, zwracając uwagę na staranność szycia oraz trwałość produktów. Klientki często podkreślają, że sukienki są piękne, kobiece i mają atrakcyjne fasony oraz kolory. Opinie o obsłudze klienta są w większości bardzo pozytywne, chwalony jest szybki kontakt, doradztwo oraz profesjonalizm podczas zakupów i wymian. Dostawa najczęściej oceniana jest jako szybka i bezproblemowa. Wielokrotnie klienci podkreślają dbałość o detale, takie jak podszewki, wykończenia czy dodatkowe upominki w przesyłkach. Wielu klientów wspomina o problemach z dopasowaniem rozmiaru, niekiedy narzekając na niejasną lub niejednolitą rozmiarówkę. Sporadycznie pojawiają się uwagi o dłuższym czasie realizacji dostawy.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieliviaclue.pl
Polecam:)