Ważny od: 30 sie 2022
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo wysoko oceniają profesjonalizm, uprzejmość oraz zaangażowanie obsługi sklepu. Wielu klientów podkreśla błyskawiczną realizację zamówień i krótki czas dostawy. Klienci bardzo często chwalą łatwy i sprawny kontakt ze sprzedającym, także poza standardowymi godzinami pracy. Produktom oraz ich wykonaniu przypisywana jest bardzo wysoka jakość i zgodność z opisem. Klienci doceniają fachową pomoc i doradztwo przy wyborze produktów. Użytkownicy wskazują na konkurencyjne, atrakcyjne ceny jako jeden z głównych atutów sklepu.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieklamki-bartex.pl
Bardzo szybka realizacja
Szybka realizacja zamówienia, przesyłka dobrze zabezpieczona. Klamki piękne, w zestawie szablony do montażu. Jedyne co to niepotrzebnie zamówiłam dystans do zamka wc do zamka magnetycznego, brak informacji że zestaw zawiera taki dystans. Piszę o tym aby następni klienci już wiedzieli, że nie trzeba. Reasumując polecam sprzedającego i klamki.
Odpowiedź ze sklepu klamki-bartex.pl
Dziękujemy za opinię i zakupy w naszym sklepie…co do redukcji, czasem producent dodaje je faktycznie do zestawu WC ale nie zawsze 😉zależy od partii …poza tym proszę mi wierzyć, jak Pani pęknie ta redukcja to będzie na zapas 😉a koszt 4.19 to niewielka kwota…być może zaoszczędzi Pani czas i wysyłkę gdyby tak nastąpiło…pozdrawiam i polecam się na przyszłość😉
Przemiła obsługa!
Poza wspaniałej jakości towarem, na uwagę zasługuje niesamowicie miła obsługa. Bardzo zależało mi na czasie dostawy - Pan, z którym rozmawiałam przez telefon, błyskawicznie upewnił się, że towar, na którym mi zależy jest na stanie i jeszcze tego samego dnia nadał przesyłkę, tak, by następnego dnia była już u mnie. Na każdym kroku informował mnie telefonicznie o statusie. Bardzo dziękuję. Taka obsługa klienta zasługuje na zdecydowanie więcej niż 5 gwiazdek.
Odpowiedź ze sklepu klamki-bartex.pl
Bardzo dziękuję za przemiłą współpracę i za obdarzenie nas zaufaniem. Jest nam niezmiernie miło, że udało Nam się sprostać oczekiwaniom. Cieszymy się także, że znalazła Pani czas podzielić się doświadczeniami, na pewno inni skorzystają z Pani oceny :) Polecamy się na przyszłość:)
Jak zawsze profesjonalna i miła obsługa, towar bardzo dobrze zabezpieczony w transporcie, super doradztwo polecam !👌🔥
Odpowiedź ze sklepu klamki-bartex.pl
Cieszymy się, że Pan do Nas wrócił i po raz kolejny obdarzył Nas Pan zaufaniem, polecamy się w przyszłości :)
Przesympatyczna obsługa na najwyższym poziomie. Ekspresowa wysyłka oraz produkty bardzo wysokiej jakości. Zawsze wracam do zaufanego sprzedawcy! :)
Odpowiedź ze sklepu klamki-bartex.pl
Panie Adrianie Bardzo dziękujemy za przemiłą współpracę, mam nadzieję, że jeszcze niejednokrotnie uda Nam się sprostać oczekiwaniom, niech klameczki służą ;)
Super!
Szybka dostawa, super kontakt, dostawca sam dopytywał żeby dobrze dobrać produkt.
Odpowiedź ze sklepu klamki-bartex.pl
Bardzo dziękuję za ciepłe słowa, staramy się zawsze pomóc klientom :)
Zakup i doradztwo w moim przypadku na poziomie wzorowym.
Odpowiedź ze sklepu klamki-bartex.pl
Dziękujemy zapraszamy ponownie :)
Świetny kontakt ze sprzedającym, ekspresowa dostawa. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu klamki-bartex.pl
Ślicznie dziękujemy staramy się zawsze :)
Wszystko ok. Szybka dostawa. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu klamki-bartex.pl
Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i zaufanie :)
Pełen profesjonalizm. Super kontakt
Odpowiedź ze sklepu klamki-bartex.pl
Bardzo dziękuję, polecamy się na przyszłość :)
Świetny sklep
Bardzo szybka dostawa, towar solidnie zapakowany, jakość towaru rewelacyjna ( klamki MOON R SLIM czarny).
Odpowiedź ze sklepu klamki-bartex.pl
Bardzo dziękujemy za zaufanie i wysoką ocenę, staramy się aby każdy klient był zadowolony :)
Szybko i bez problemu, polecam!
Odpowiedź ze sklepu klamki-bartex.pl
Dziękuję, polecam się na przyszłość ;)
:) dziękujemy
Serdecznie polecam!
Duży wybór towaru. Niskie ceny
Odpowiedź ze sklepu klamki-bartex.pl
Bardzo dziękujemy polecamy się :)
klamki-bartex.pl
- klamki-bartex.pl