najbardziej pozytywna opinia
2 sty 2023
Tydzień przed świętami obudziłem się z brakiem prezentu dla mojego dziadka. W burzy mózgów padło na nóż do grzybów z grawerem. Myśląc że i tak nie dojdzie już przed świętami szukałem dobrej jakości przy rozsądnej cenie. To znalazłem właśnie w sklepie grawernia.pl. ku mojemu zdumieniu szybko dostałem projekt noża z grawerem (3 opcje), zaproponowałem poprawki i jeszcze tego samego dnia dostałem finalny projekt do akceptacji. Moje zamówienie wysłane zostało następnego dnia (środa… ostatnia przed światami!!!). Dzięki szybkiej i profesjonalnej obsłudze paczka doszła dzień przed Bożym Narodzeniem, ładnie zapakowana i nie naruszona. Cała operacja trwała 5dni :D
Dziękuję sklep grawernia.pl za szybką realizację i uśmiech z darowanego na święta prezentu!!!
Plusy:
- Doskonałe wykonanie - tabliczki bez skazy, czyste i porządnie zapakowane projekty czytelne, wyjaśnione wszystkie za i przeciw sugerowanych rozwiązań,
- Atrakcyjna, rynkowa cena.
Minusy:
- Okropnie słaby kontakt - jedna odpowiedź mailowa dziennie przez co czas realizacji wydłużył się na prawie dwa tygodnie.
- Gdybym o sobie nie przypomniał po 2-3 dniach bez kontaktu to pewnie w ogóle nie wysłano by do mnie zamówienia. Po moim mailu nagle rach-ciach i dostałem info od paczkomatów, że pojawił się numer przewozowy. Przypadek?
Dziękujemy za pięć gwiazdek! To jak standing ovation dla artysty - cicho, ale wyraźnie ;) Do zobaczenia przy kolejnej okazji! Serdeczne pozdrowienia :) Zespół Grawernia.pl.
16 wrz 2023
Odpowiedź ze sklepu grawernia.pl
Dzięki za pięć gwiazdek!!!!! Klient nic nie musi mówić, gdy ocena mówi sama za siebie ;) Do zobaczenia ponownie! Pozdrawiamy, Zespół Grawernia.pl.
14 wrz 2023
Odpowiedź ze sklepu grawernia.pl
Dziękujemy Panie Zbyszku za cztery gwiazdki! Czyżby brakowało nam tylko jednej? aby zdobyć komentarz? Dołożymy starań, by następnym razem zdobyć piątą ;) Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie :) Zespół Grawernia.pl.
12 wrz 2023
Odpowiedź ze sklepu grawernia.pl
Pięć gwiazdek i brak słów? To chyba komplement w najczystszej formie :) Dziękujemy i zapraszamy ponownie :) Z uśmiechem, Zespół Grawernia.pl.
9 wrz 2023
Odpowiedź ze sklepu grawernia.pl
Dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę! Czasem brak słów mówi więcej niż tysiąc słów. Czekamy na kolejną okazję, żeby przekroczyć Państwa oczekiwania ;) Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Grawernia.pl.
9 wrz 2023
Odpowiedź ze sklepu grawernia.pl
Z wielką radością przyjmujemy Pana pięciogwiazdkową ocenę. Gdy słowa uciekają, gwiazdy przemawiają. Do zobaczenia przy kolejnym projekcie! Z wyrazami szacunku, Zespół Grawernia.pl.
8 wrz 2023
Odpowiedź ze sklepu grawernia.pl
Otrzymanie pięciogwiazdkowej oceny bez komentarza to jak znalezienie zaginionego skarbu - nie potrzeba słów, by wyrazić jego wartość. Dziękujemy i do zobaczenia niebawem! Pozdrawiamy, Zespół Grawernia.pl.
7 wrz 2023
Odpowiedź ze sklepu grawernia.pl
Pięciogwiazdkowa ocena mówi sama za siebie, ale my dodamy: cieszymy się, że udało nam się spełnić Państwa oczekiwania! Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie. Z szacunkiem, Zespół Grawernia.pl.
3 wrz 2023
Odpowiedź ze sklepu grawernia.pl
Dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę i zwięzłe, ale jakże cenne "Polecam". Do zobaczenia przy następnym zamówieniu! Z szacunkiem, Zespół Grawernia.pl.
5 sie 2023
Jestem zachwycona kontaktem z firma, rzetelnością, kulturą i wykonaniem zamówionego przeze mnie produktu. Naprawdę jestem bardzo miłe zaskoczona, ze mamy jeszcze w Polsce tak funkcjonujące firmy! Polecam wszystkim!
30 sie 2023
Dziękujemy za miłe słowa i poświęcenie czasu na napisanie tak pozytywnej recenzji. Doceniamy Pani wysoką ocenę kontaktu z naszą firmą. Rzeczywiście nasz zespół stara się zapewnić jak najlepsze doświadczenia wszystkim naszym klientom. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za Pani wsparcie :)
7 sie 2023
Zaproszenia z prośbą o błogosławieństwo na plexi świetnie wykonane. Super czas wysyłki, jakość wykonania i sposób zabezpieczenia przesyłki. Jesteśmy zadowolenie w 100%
Jedyny minus to brak dołączenia koperty dopasowanej do formatu, ale to chyba najmniejszy problem.
30 sie 2023
Dziękujemy za Państwa opinię! Cieszymy się, że byli Państwo zadowoleni z jakości naszych zaproszeń, a także z czasu wysyłki i zapakowania :). Państwa zadowolenie jest naszym najwyższym priorytetem i doceniamy Państwa opinie. Jeszcze raz dziękujemy za opinię i cieszymy się, że będziemy mogli ponownie służyć Państwu pomocą w przyszłości.
14 sie 2023
Piękne tabliczki w kształcie kostki z imieniem psa..prezentuja się naprawde świetnie na budzie. Polecam!
30 sie 2023
Bardzo dziękujemy za Państwa miłe słowa! Cieszymy się, że podobają się Państwu nasze tabliczki dla zwierząt w kształcie kostki z imieniem pieska. Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami i mamy nadzieję, że wkrótce znów będziemy mogli Państwu służyć :)
9 sie 2023
Profesjonalnie wykonany projekt.
Fachowa obsługa i szybka wysyłka.
30 sie 2023
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie opinii na temat naszego projektu i profesjonalnej obsługi. Cieszymy się, że uznała Pani projekt za profesjonalnie wykonany, a nasze usługi za fachowe i szybkie :) W naszej firmie staramy się zapewnić tylko najwyższą jakość usług i projektów, ponieważ zadowolenie klienta jest naszym najwyższym priorytetem. Jeszcze raz dziękujemy za miłe słowa!
Pozdrawiamy serdecznie :)
15 sie 2023
Profesjonalnie
Szybko, sprawnie, profesjonalnie i dokładnie. Polecam.
dareki
29 sie 2023
Dziękujemy za miłe słowa i pięć złotych gwiazdeczek :). Staramy się być profesjonalni i dokładni we wszystkich naszych usługach - Cieszymy się, że wybrał Pan naszą firmę :) Pozdrawiamy serdecznie!
14 sie 2023
Super wykonanie, szybka i bezproblemowa obsługa, polecam!
29 sie 2023
Dziękujemy za piękną ocenę naszych usług. Cieszymy się, że Pani tak wysoko ocenia nasze tempo działania, jakość produktu i obsługę :) rzeczywiście staramy się! każdego dnia :) Dziękujemy za miłe słowa oraz za pięciogwiazdkową ocenę! Pozdrawiamy serdecznie!
3 sie 2023
PIĘKNIE WYKONANE POLECAM
30 sie 2023
Bardzo dziękujemy za Państwa miłą recenzję i opinię. Staramy się dostarczać naszym klientom produkty i usługi najwyższej jakości. Doceniamy Państwa wsparcie i będziemy nadal ciężko pracować, aby przekraczać oczekiwania :)
OK
Drogi Panie Irku,
Jesteśmy niezwykle uradowani, że doświadczenie z naszym sklepem grawernia.pl zasłużyło na pięć gwiazdek! 🌟🌟🌟🌟🌟 Zadowolenie naszych klientów jest dla nas priorytetem i cieszymy się, że spełniliśmy Pana oczekiwania.
Mamy nadzieję, że zakupione produkty będą źródłem radości i satysfakcji na długi czas. 🎁 Jeśli będą jakiekolwiek pytania czy sugestie, serdecznie zachęcamy do kontaktu. Jesteśmy tu, by pomóc!
Dziękujemy za zaufanie i do zobaczenia wkrótce na grawernia.pl! 🛒
Z serdecznymi pozdrowieniami,
Zespół Grawernia.pl
1 wrz 2023
Odpowiedź ze sklepu grawernia.pl
Dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę, Panie Akustyku! Wydaje się, że udało nam się "ustrzelić" idealną nutę w obszarze obsługi klienta :) Z niecierpliwością czekamy na kolejne "sesje" :) Pozdrawiamy serdecznie! Zespół Grawernia.pl.