meble-bik.pl

Opinie łącznie (750) Opinie (209) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają obsługę klienta, podkreślając miłą komunikację, fachowość oraz gotowość do pomocy. Dużym atutem sklepu jest terminowość i sprawność dostawy, a także staranne i bezpieczne pakowanie towarów, które minimalizuje ryzyko uszkodzeń podczas transportu. Pozytywnie wypada również zgodność produktów z opisem oraz ogólna jakość oferowanych mebli. Wśród zgłaszanych niedociągnięć pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące opóźnień w dostawie oraz problemów z organizacją transportu. Część klientów wskazuje na rozbieżności pomiędzy opisem a rzeczywistym wyglądem lub wyposażeniem produktów, a także na niedoróbki i niską jakość wybranych mebli. Opinie na temat instrukcji montażu są mieszane — niektórzy klienci skarżą się na ich niejasność lub niepełność.

Opiniemeble-bik.pl

Sofa jest bardzo elegancka i wygodna, nie jest przesadnie duża i ciężka jak to bywa z meblami skórzanymi. Skóra dobrej jakości. Dostawa odbyła się z jednodniowym wyprzedzeniem z określeniem dokładnej godziny przywozu .Polecam produkt do biura lub większego salonu.
Mebel w całości, parametry i jakość zgodne z opisem. termin dostawy w porządku. Całość - OK. Nie podobało mi się natomiast to, jak mebel dostarczono. Po pierwsze - godzinę przed czasem zapowiedzianym przez kuriera (g. 7 rano), co było bardzo kłopotliwe - o godz. 6 człowiek jeszcze śpi. Pod moją nieobecność półkę (ciężką) odbierać musiała wyrwana z łóżka żona - a miała na ubranie się - zimą - i zejście na dół 10 minut! (kierowca-kurier zadzwonił bowiem że za 10 minut będzie). Spóźniła się 2-3 minuty, o co dostawca miał duże pretensje. Nie pomógł też w przeniesieniu mebla choćby o parę metrów do klatki schodowej. Powiedział, że to nie należy do jego obowiązków. Pewnie tak. Ale nie byłoby dużo wygodniej i mądrzej dla wszystkich, gdyby można było taką pomoc doliczyć z góry do transportu zamówienia. Chętnie bym dopłacił np. 50 zł, by oszczędzić żonie kłopotu.
Nie podobało mi się że nie dostałem potwierdzenia dostawy moich zakupionych produktów. Dopiero po moim telefonie do sklepu paczka ruszyła w drogę.Miałem wrażenie że zapomniano o naszym już opłaconym zakupie.
Bardzo ładne szafeczki na płyty CD. Idealnie pasują kolorystycznie do moich mebli w pokoju. Bardzo starannie zapakowane do transportu. To już kolejny taki zakup - poprzednio były ciemnobrązowe tak jak mój były pokój.
Wszystko mi się podobało. Panowie bardzo mili wnieśli meble prosto do domu. Polecam
Bardzo dziękuję za zrealizowanie zamówienia przed czasem, który był wyznaczony, za miłą obsługę i kontakt telefoniczny
W sprawie złożenia zamówienia przeszło dość szybko do realizacji obecnie czekam na łóżko jeszcze
WITAM.Zgodnie ze zdjęciem.Jestem zadowolona.
Bardzo dobre zabezpieczenie w transporcie. Mała uwaga! Brak filców (ślizgaczy) pod nogami co powoduje zarysowania paneli podłogowych. Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni z zakupu. Pozdrawiamy.
Stojaki na CD bardzo fajne. Już wcześniej je zamawiałem i trzymają jakość. Dostawa bez zastrzeżeń.
Łóżko super, wszystko zgodne z opisem. Kontakt bardzo dobry. Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Polecem;-)
Zestaw mebli idealnie dostosowany do mojego pomieszczenia,ślicznie wykonane,wzór,jakość.kolor.Wzbudzają zachwyt i podziw moich znajomych i rodziny.Dziękuję serdecznie.

Firma jest nierzetelna !!

"Firma" jest nierzetelna, zamówiony puf po bardzo długom czasie oczekiwania w końcu dotarł ale był uszkodzony, po kontakcie z telefonicznym otrzymałem zapewnienie, że zostanie wysłany drugi, od końca stycznia 2026r. do dnia dzisiejszego 11 kwiecień 2026 r. zero odpowiedzi i realizacji deklaracji wysyłki. Przestałem się dopominać, bo przemyślałem, że mebel jest naprawdę kiepskiej wręcz prymitywnej jakości, uznałem że najzwyczajniej w świecie kupię w innym miejscu. Gdyby mi ktoś zadał pytanie czy polecam tego producenta mebli bez wahania bym odpowiedział, N I E !! Po pierwsze bardzo słaba jakość mebla a sprzedawca jest nieuczciwy !! mam osobiste poczucie graniczące z przekonaniem że zostałem oszukany !! kwota jest na tyle mała że procedura dochodzenia swoich praw najzwyczajniej zniechęca, moim zdaniem taki stan rzeczy firma meble-bik wykorzystuje. Proszę 160 zł pomnożyć razy 20 klientów, jednak polak potrafi :)

Łóżko pietrowe

Dostawa na czas, łóżko piękne, solidne. Bardzo jestem zadowolona
Sofa dostarczna, wniesiona i rozpakowana. Pełna profesja!
Zamówienie dostarczone w terminie. Łóżko solidne, ładne. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Meble piękne i solidne, ale w widocznym miejscu brak farby. Na tym zdjęciu może słabo widać, ale u rogu serca jest niedomalowane.