Klienci bardzo często podkreślają wysoki poziom profesjonalizmu, uprzejmości i zaangażowania obsługi sklepu. Doceniają fachowe wsparcie w wyborze roweru, cierpliwość oraz chęć wyjaśnienia szczegółów technicznych. Wielu klientów zwraca uwagę na sprawną, szybką realizację zamówień oraz ekspresową wysyłkę. Dużym atutem sklepu jest szeroki wybór rowerów i akcesoriów, a także atrakcyjne ceny i liczne promocje. Klienci chwalą również dokładne przygotowanie i dopasowanie roweru do indywidualnych potrzeb oraz łatwość i sprawność komunikacji, zarówno telefonicznej, jak i mailowej. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące problemów technicznych związanych z przygotowaniem roweru.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehttps://tomarsport.pl/
Wysyłka ekspresowa, bardzo konkurencyjna cena, serdecznie polecam
Poprawić obsługę, czekanie na obsługę mimo ze nikogo nie bylo przede mną to porażka. 10 minut stania a pracownik stoi z boku bez odzewu
Szybką realizacja, sprawny kontakt
Polecamy!
Profesjonalna i życzliwa obsługa, duży wybór. Panowie doradzili model, zachęcili do przejażdżki na wybranych rowerach. Odebraliśmy zamówiony rower z zamontowanymi akcesoriami, przygotowany do jazdy. Polecamy!
Miła i fachowa obsługa, duży wybór asortymentu.
Fachowa pomoc przy wyborze roweru.
Polecam ten sklep 🙃
Wszystko było gotowe, bardzo miła obsługa
Niska cena w stosunku do konkurencji i brak opłaty za złożenie roweru.
Super wybór rowerów i zachęcające promocje obsługa stara się
Czas realizacji
Obsługa na najwyższym poziomie.
Profesjonalna obsluga,dobry sprzet.