pakolorente.com

Opinie łącznie (10 817) Opinie (5581) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość materiałów i wykonania produktów, doceniając zarówno trwałość, jak i estetykę ubrań oraz akcesoriów. Często chwalą szybkość dostawy i terminowość realizacji zamówień. Opakowanie produktów jest opisywane jako staranne i estetyczne. Klienci często komentują zgodność rozmiarów z opisem i tabelą. Obsługa klienta jest oceniana jako pomocna, profesjonalna i miła, co przekłada się na pozytywne doświadczenie zakupowe. Proces zwrotu i wymiany produktów jest oceniany jako szybki i bezproblemowy. Cena produktów i promocje są postrzegane pozytywnie jako adekwatne do jakości. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące konieczności poprawy opakowania. Niektórzy klienci zwracają uwagę na rozbieżności rozmiarów pomiędzy produktami. Zdarzają się sugestie dotyczące darmowej wysyłki lub dodatkowych rabatów, a także uwagi o możliwościach poprawy komunikacji w procesie zwrotów.

Opiniepakolorente.com

Bardzo dobrej jakości koszulki polo. Mięsista bawełna, rozmiar odpowiedni. Dostawa szybsza niż deklarowano! Super!

Odpowiedź ze sklepu pakolorente.com

Bardzo dziękujemy za podzielenie się tak pozytywną opinią o naszych koszulkach polo. Cieszy nas, że jakość materiału oraz rozmiar spełniły Państwa oczekiwania, a szybka dostawa dodatkowo pozytywnie Państwa zaskoczyła. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej klasy oraz zapewnić obsługę na najwyższym poziomie. Pozdrawiam ;)

Rozmiary

Generalnie jakość materiałów była bardzo dobra, jednak kupiłem dwie pary spodni i trzy pary koszul każde w tych samych rozmiarach i jedne spodnie były dobre drugie nie, tak samo jedna koszula nie odpowiadała rozmiarowi dwóch pozostałych.
Koszulki POLO zamówione w zestawie 3 szt. bardzo dobrej jakości. Rozmiarówka OK. Jestem bardzo zadowolony.

Odpowiedź ze sklepu pakolorente.com

Bardzo dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią na temat naszych koszulek POLO oraz za docenienie jakości i rozmiarówki. Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Pana oczekiwania i satysfakcjonuje pod względem komfortu użytkowania. Pozdrawiamy ;)
Polecam zakup garnituru w Pako Lorente. Świetna jakość materiałów, bardzo dobre szycie, miła obsługa.

Odpowiedź ze sklepu pakolorente.com

Dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią. Cieszymy się, że docenili Państwo wysoką jakość materiałów, staranne wykonanie oraz profesjonalną obsługę. Państwa satysfakcja jest dla nas najważniejsza i motywuje nas do dalszego podnoszenia standardów. Z wyrazami szacunku, Zespół Pako Lorente
Koszula jest dobrej jakości. Odelmuję punkty za to, że nie otrzymałam towaru fabrycznie spakowanego i nieotwieranego. Widać że koszula była używana w sklepie o czym świadczy moce pogniecenie materiału , pyłki w granatowym kolorze na koszuli i oczywiście inne złożenie. Taka informacja powinna się znaleźć w opisie przy zakupie, gdyż tak spakowany towar ze śladami pyłków innego materiału nie nadaje się na prezent.

Super koszula

Koszula uszyta z największą starannością. Mały dodatek elastanu podnosi komfort noszenia. Mąż bardzo zadowolony .

Odpowiedź ze sklepu pakolorente.com

Dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że koszula została doceniona za staranne wykonanie oraz że dodatek elastanu zwiększa komfort noszenia. Bardzo nas również cieszy zadowolenie męża. Zapraszamy ponownie!
Bardzo doceniam sprawną i szybką realizację. Wszystko zgodnie z opisem i wymiarami. Wrócę na pewno

Odpowiedź ze sklepu pakolorente.com

Serdecznie dziękujemy za Państwa pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasza szybka i sprawna realizacja spełniła Państwa oczekiwania, a produkty były zgodne z opisem i wymiarami. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najwyższą jakość naszych usług. Pozdrawiamy i zapraszamy do kolejnych zakupów ;)
Wszystko ok. Szybki czas wysyłki i produkt lepszy niż na zdjęciach. Trochę ryzykowne, ale moim zdaniem in-plus!

Odpowiedź ze sklepu pakolorente.com

Dziękujemy za szczerą i pozytywną opinię! Cieszymy się, że szybki czas wysyłki oraz wygląd produktu przewyższyły oczekiwania i okazały się lepsze niż na zdjęciach. Miło nam również, że mimo początkowych wątpliwości zakup został oceniony na plus. Zapraszamy ponownie!
Duży wybór odzieży dobrej jakości. Rozmiary odzieży zgadzają się z opisem. Szybka dostawa. Firma na poziomie, polecam. Renata
Prosta obsługa zamówień online. Extra rabaty. Szybka dostawa. Profesjonalnie zapakowany towar.

Odpowiedź ze sklepu pakolorente.com

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za miłe słowa dotyczące naszej obsługi, rabatów oraz szybkości dostawy. Dokładamy wszelkich starań, aby zakupy online były wygodne i profesjonalne, a każdy produkt trafiał do Państwa starannie zapakowany. Cieszymy się, że spełniamy Państwa oczekiwania. Z wyrazami szacunku, Zespół firmy
Towar świetnej jakości w dobrej cenie. Dobrze zapakowany do wysyłki. Prawidłowa komunikacja ze sprzedawcą i szybka wysyłka towaru. Przejrzyste zasady zwrotu.
Opakowanie spinek do mankietów robi robotę! Nigdy takiego pudełeczka nie widziałam. Spinki okej. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu pakolorente.com

Dziękujemy za świetną opinię! Bardzo się cieszymy, że opakowanie spinek zrobiło tak dobre wrażenie, a sam produkt spełnił oczekiwania. Doceniamy również polecenie i zapraszamy ponownie! :)
Zła rozmiarówka . Więc zwróciłem towar . Zaniżona Jeśli chodzi o jakość to brak zastrzeżeń

Odpowiedź ze sklepu pakolorente.com

Dziękujemy za opinię! Przykro nam, że rozmiarówka okazała się niedopasowana i konieczny był zwrot. Jednocześnie cieszymy się, że jakość produktu spełniła oczekiwania. Dziękujemy również za cenną uwagę - przekażemy ją dalej. Zapraszamy ponownie!
Ekspresowa wysyłka tego samego dnia! Bardzo dobrze zapakowane - od Was powinni się inni sprzedawcy uczyć. Myk z płaceniem i tańszą wysyłką przez ipost pay też bardzo fajny.
Zamówione produkty bardzo mi odpowiadają. Na prawdę jestem zadowolony. :) Szybka dostawa.

Odpowiedź ze sklepu pakolorente.com

Dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że zamówione produkty spełniły oczekiwania i że dostawa przebiegła szybko. Zapraszamy ponownie! 😊
I W
iwona w.
zawsze szybka realizacja zgodna z zamowieniem, polecam prudukty Pakolorente-wysoka jakosc

Odpowiedź ze sklepu pakolorente.com

Dziękujemy za opinię i polecenie! Cieszymy się, że realizacja zamówień przebiega szybko i zgodnie z oczekiwaniami oraz że produkty spełniają wymagania jakościowe. Zapraszamy do ponownych zakupów ! :)

"TRANSFER" KURTKI DO SKLEPU

Towar nie był dostępny ani w sklepie internetowym, ani w sklepach stacjonarnych. W sklepie stacjonarnym Pani z obsługi nie powiedziała, że mogę spróbować w internecie. Ale w końcu... jak się skontaktowałem z obsługą internetową to ktoś ściągnął kurtkę do magazynu głównego i dzięki temu mogłem ją kupić.

Jakich szukałem.

Szybko, sprawnie, zgodnie z ofertą. Spodnie najwyższej jakości, w takim typie trudny do znalezienia gdzie indziej, na dodatek w promocji.
Bardzo Polecam 👍 Super sklep, bardzo dobra jakość jak też wykonanie produktów 👌Staranna obsługa od momentu złożenia zamówienia po szybką realizację 💪 Pozdrawiam.

Wszystko mi się podobało, ale

Wszystko mi się podobało, poza formą zapakowania prezentu - duża skórzana torba była umieszczona w kartonie o wysokości max. 5cm co sprawiło, że była cała zgnieciona. Na przyszłość, biorąc pod uwagę jak dostaję takie produkty zapakowane z innych firm - lepszą opcją jest wypchanie torby odpowiednim tworzywem oraz zapakowanie jej w większy karton, tak aby nie straciła swojego kształtu podczas transportu.