monnarita.pl

Opinie łącznie (562) Opinie (342) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość oferowanych produktów oraz staranność wykonania, uznając je za solidne i zgodne z opisem. Wygląd produktów, ich estetyka i piękno są regularnie podkreślane przez klientów jako wyjątkowe i przekraczające oczekiwania. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo profesjonalna, miła i pomocna, co buduje pozytywne relacje z klientami. Klienci bardzo pozytywnie wypowiadają się na temat starannego, profesjonalnego zabezpieczenia i pakowania produktów. Komunikacja z firmą jest oceniana jako bardzo dobra i sprawna, klienci doceniają szybkie odpowiedzi i uprzejmość pracowników. Większość klientów była bardzo zadowolona z szybkiej i sprawnej dostawy, choć sporadycznie pojawiały się uwagi co do opóźnień lub firmy kurierskiej.

Opiniemonnarita.pl

Wszystkiego super
Szybka dostawa, solidna firma, polecam
Przepiękny komplet idealnie wpasowujący się w nasze wnętrza. Polecam wszystkim oczekującym perfekcyjnej jakości. Bardzo szybka wysyłka.
Zmienić firmę kurierską Kurier zadzwonił 3 razy w ciągu 1 godziny (akurat miałam spotkanie byłam w pracy) i zawiózł po ostatnim połączeniu paczki na pocztę. Telefonu już nie odebrał. Towar jest super. Profesjonalnie zapakowany. Bardzo mi się podoba.
Szybka wysyłka.Paczka świetnie zapakowana
Solidna firma. Bardzo dobra i miła komunikacja
Świetna firma i piękne meble i wypoazenue.