Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę, co wpływa na ich wysoką satysfakcję. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości, naturalne i zdrowe. Zamówienia są starannie i estetycznie pakowane, co wielokrotnie doceniają klienci. Obsługa klienta jest często chwalona za profesjonalizm, sprawność i szybki kontakt. Produkty bardzo smakują psom, co jest powodem radości ich właścicieli i powtarzających się zakupów. Klienci doceniają korzystną relację ceny do jakości i rozsądne progi darmowej dostawy. Pojawił się pojedynczy negatywny głos dotyczący suchości sera oraz pojedyncza negatywna opinia dotycząca kuriera.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinie4dogsoriginal.com - Naturalne Gryzaki dla Psów
Jak zawsze wszystko super. Bardzo szybka przesyłka i bardzo starannie zapakowane. Mój pies jest przeszczęśliwy. A rogi jelenia/daniela to jest złoto. Po roku szukania czegoś, co jej przypasuje, w końcu znalazłam. Jak tylko Lenka zaczyna się stresować, to biegnie i gryzie namiętnie.
To już moje drugie zamówienie w ciągu tygodnia – i to chyba najlepiej świadczy o tym, że jestem naprawdę zadowolony 😊. Tym razem wzięliśmy przysmaki, głównie mięsne chrupki „kluski”, i muszę powiedzieć, że psu smakują aż za bardzo – jak tylko słyszy, że sięgam po opakowanie, od razu pojawia się przy nodze z miną „daj, bo umrę z głodu” 😅.
Jak zwykle dostawa ekspresowa, wszystko ładnie i starannie zapakowane – widać, że sklep dba o każdy szczegół. Paczka przyszła w idealnym stanie, nic się nie pokruszyło ani nie zniszczyło.
Podsumowując – przysmaki rewelacyjne, pies szczęśliwy, ja spokojny, bo wiem, że dostajemy dobrej jakości produkty. Polecam z całego serca i pewnie niedługo znów coś zamówimy 🐾❤️
Zamówienie dotarło do mnie naprawdę ekspresowo, co już na starcie zrobiło super wrażenie. Paczka była estetycznie i solidnie zapakowana – widać, że ktoś się przyłożył, żeby klient od początku czuł się dobrze zaopiekowany. No i najważniejsze: gryzaki! Piesek oszalał z radości, od razu rzucił się na nową zdobycz i nawet nie chciał oddać 😅. Dla mnie to największy plus, bo jak psiecko szczęśliwe, to i człowiek zadowolony.
Dodatkowo muszę pochwalić kontakt mailowy – odpowiedzi przychodziły błyskawicznie, wszystko wyjaśnione cierpliwie i bardzo szczegółowo. Widać, że obsługa faktycznie zna się na rzeczy i zależy im na klientach (tych dwunożnych i czworonożnych 🐾).
Podsumowując: szybka dostawa, piękne pakowanie, świetna jakość gryzaków i obsługa na najwyższym poziomie. Z czystym sumieniem polecam i na pewno jeszcze tu wrócę!
Paczka porządnie zapakowana, szybka wysyłka. Nasz pies uwielbia przysmaki oferowane przez Państwa sklep, a my jesteśmy zadowoleni że znaleźliśmy miejsce w którym wszystko jest smakowite i zdrowe dla naszego pupila, pozdrawiamy 😊
Złożyłam zamówienie już drugi raz, sklep szybko i sprawie realizuje zamówienia. Dobra cena do jakości produktu. Mój pies uwielbia ser himalajski.
Wkońcu sklep, który nie ma jakichś kosmicznych prohów darmowej darmowej dostawy, w takim to chętnie kupie zamiast na allegro
Nie podobała mi się chamska dostawa przez In Post . Kurier był na etapie jaskiniowca , nie wiedział że ludzie wymyślili dzwonki . Walił w drzwi jak antyterroryści . A co powie suczka Nela mojej wnuczki , to się dopiero okaże pod choinką w Wigilię . Wiem , że to lubi .
Kupuję regularnie serek himalajski dla mojego Beagle'a, uwielbia to pastwienie się nad dość twardym serkiem, ząbki się czyszczą , sunia ma zajęcie na kilka dni, kupuje w rozmiarze XL. Za każdym razem ekspresowa przesyłka, dziękuję.
Szybka dostawa, produkty najwyższej jakości. Wszystko zapakowane pięknie w papier.
Nani zachwycona :) uwielbia od Was królicze uszy i wołowe penisy
Szybkość wysyłki i dobrze zabezpieczony produkt
Zamówienie wysłane szybko, dobrze zapakowane. Dziekujeny
Super jakość gryzaków i przekąsek, szybka obsługa. Zdecydowanie polecam.
Najlepsze i najzdrowsze smaczki 😊
Uwielbiamy wasze mięsne paski i serek himalajski. Kluseczki musimy wydzielać, przepadamy za nimi. Dzięki za zdrowe smakołyki. Olaf 🐶
Wszystko pięknie zapakowane, piesek mega zadowolony. Solidna firma. Dziękuję
Gryzak naturalny
Świetnie się sprawdzają, na co wpływa również ich długość. Moje buldożki uwielbiają 👌
pies zadowolony .szybka dostawa Polecam
Jakość produktów, dobra cena, dostępność i szybkość realizacji zamówienia.