Klienci bardzo chwalą wysoką jakość produktów, podkreślając trwałość, solidność i komfort użytkowania. Szybka dostawa i ekspresowa wysyłka to częsty powód zadowolenia klientów. Wielu z nich docenia profesjonalną obsługę, łatwość kontaktu oraz sprawną realizację zamówień. Wygląd i wykonanie produktów, w tym personalizacje i nadruki, są również często chwalone. Klienci zauważają korzystny stosunek jakości do ceny oraz przystępne ceny, a także wygodę, dopasowanie i praktyczne cechy oferowanych produktów. Pomimo ogólnego zadowolenia, klienci zgłaszają drobne sugestie dotyczące ulepszeń w wygodzie i dopasowaniu produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniefootballmasters.pl
Rewelacja stosunek cena/jakość
Szybka przesylka. Przejrzystość strony u produkty wysokiej jakości. Rękawice potrafią wiele znieść. Mamy przetestowanychbwiele marek syn od 5 lat jest bramkarzem i trenuje 3 x w tygodniu +1 mecz w weekend i Wasze rękawice są najtrwalsze w do tej pory tesowanych, a już ich trochę było przez te 5 lat.
Jedne z lepszych, o ile nie najlepsze spodnie bramkarskie. Wytrzymały materiał, wygodny krój, myślę, że posłużą na wielu treningach. Syn zadowolony.
Wszystko w jak najlepszym porządku, mlody zadowolony twierdzi ze sa najlepsze ☺️ bardzo lubi w nich bronic.
Wszystko ok,poza tym że wydawało się przy zamówieniu że personalizowany nadruk będzie naszyty a nie naklejony
Polecam. Wszystko super.
Bardzo szybka wysyłka. Nadruk na rękawicach bardzo ładny. Syn zadowolony z prezentu.
Towar zgodny z opisem expresowa dostawa zaledwie 1 dzień roboczy. Polecam w 100%.
Kleją jak wścieknięte. Za drobny rabacik mogę nagrać film jak sobie radzą w akcji na media społecznościowe. 735586544. Pozdrawiam
Czas realizacji to czysta perfekcja. Jestem bardzo zadowolony.
Czas realizacji to czysta perfekcja. Komunikacja też.
Pełen profesjonalizm - Syn bardzo zadowolony z rękawic. Tylko FM 👌
Rękawice bramkarskie
Rękawice świetnie wykonane, szybka dostawa. Polecam
Szybkość dostawy, towar na wysokim poziomie. Realizacja zamówienia na medal.
Bardzo fajne spodenki, przewiewne i solidne. Szybka realizacja.
Rękawice są świetne, wysyłka ekspresowa. Musiałam wymienić, bo zamówiłam za duże - wszystko bezproblemowo i szybko. Polecam.
Polecam bardzo dobry kontakt szybka wysyłka.
Szybka dostawa. Rękawice bardzo dobrej jakości.
bardzo dobre rekawice, ladnie kleja i sie prezentuja. polecam
Ekspresowa dostawa polecam super towar
Kuba jest bardzo zadowolony z rękawic bramkarskich.Są miękie ,wygodne,dobrze chronią dłonie.Super
Wszystko zgodnie z opisem
Świetna jakość produktu i szybka realizacja
Piękne wykonanie. Super komunikacja i informacje o produkcie i przesyłki.