footballmasters.pl

Opinie łącznie (1481) Opinie (902) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień i ekspresową dostawę. Recenzenci powszechnie podkreślają wysoką jakość produktów, szczególnie rękawic. Klienci wyrażają zadowolenie z łatwego, szybkiego i profesjonalnego kontaktu z obsługą. Wielu klientów wyraża ogólne zadowolenie i poleca zakupy, często wspominając zadowolenie dzieci. Klienci podkreślają profesjonalne podejście i obsługę na wysokim poziomie. Recenzenci często chwalą komfort użytkowania i dopasowanie rękawic oraz odzieży.

Opiniefootballmasters.pl

Profesjonalna realizacja

Pomimo mnóstwa perturbacji, oczekiwania na dostawę, zagubionej wysyłki, zamówienie zostało zrealizowane profesjonalnie. Ciągły kontakt z klientem, szybkie reagowanie na korespondencję, zaangażowanie. Jestem pod wrażeniem poziomu obsługi. Będę polecać i na pewno wrócę na zakupy.

Rewelacja stosunek cena/jakość

Szybka przesylka. Przejrzystość strony u produkty wysokiej jakości. Rękawice potrafią wiele znieść. Mamy przetestowanychbwiele marek syn od 5 lat jest bramkarzem i trenuje 3 x w tygodniu +1 mecz w weekend i Wasze rękawice są najtrwalsze w do tej pory tesowanych, a już ich trochę było przez te 5 lat.
Rękawice pierwsza klasa ! Cydowny pewny chwyt , jakość wykonania bardzo dobra . Jedyny minus to szew między małym palcem a serdecznym bardzo ostry

super

Rękawice grube, świetne rozwiązanie ze ściągaczem na nadgarstku (szczególnie dla szerokiej dłoni), dobra przyczepność piłki. Syn bardzo zadowolony.
Rękawice są naprawdę świetne. Szybka wysyłka. Wszystko idealnie. Polecam👌👌
Jedne z lepszych, o ile nie najlepsze spodnie bramkarskie. Wytrzymały materiał, wygodny krój, myślę, że posłużą na wielu treningach. Syn zadowolony.
Wszystko w jak najlepszym porządku, mlody zadowolony twierdzi ze sa najlepsze ☺️ bardzo lubi w nich bronic.
Fajne rękawice, fajnie się trzymają, nawet git grip jak na giga grip, dajcie mydło następnym razem
Kontakt z kupującym, szybkość wysyłki, jakość produktu.
100% Profesjonalnie i na najwyższym poziomie, syn zachwycony nowymi modelami rękawic
Wszystko jak należy,szybka realizacja,młody bardzo zadowolony z rękawic

Rękawice zakupione dla 12-latka . Syn zadowolony! Szybki kontakt i dostawa! Polecam
Wszystko ok,poza tym że wydawało się przy zamówieniu że personalizowany nadruk będzie naszyty a nie naklejony

Wszystko super !

Rękawice pierwsza klasa . Szybka wysyłka
Jestem bardzo zadowolona z zakupu dziękuję
Zapakowane Profka i wszystko się zgadza

Polecam. Wszystko super.

Bardzo szybka wysyłka. Nadruk na rękawicach bardzo ładny. Syn zadowolony z prezentu.
Wszystko Ok
Bardzo szybka dostawa, rękawice świetne