marketmeblowy.pl

Opinie łącznie (308) Opinie (166) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci najczęściej chwalą szybki czas dostawy i sprawną realizację zamówień. Obsługa klienta jest oceniana bardzo pozytywnie – doceniana jest uprzejmość, rzeczowość i pomocność personelu. Większość klientów jest zadowolona z jakości produktów, podkreślając solidne wykonanie i trwałość. Wygląd mebli jest często komentowany jako estetyczny, nowoczesny i zgodny z oczekiwaniami. Wielu klientów podkreśla wygodę mebli, zwłaszcza kanap i foteli. Część osób docenia łatwość montażu oraz czytelność instrukcji. Produkty zazwyczaj odpowiadają opisowi i zamówieniu. Pojawiają się pojedyncze uwagi o opóźnieniach w dostawie lub braku informacji na temat statusu przesyłki. Niektórzy klienci zgłaszają zastrzeżenia do jakości materiałów lub wykończenia. Opinie dotyczące montażu bywają negatywne – niektórzy narzekają na trudności i niedopasowanie elementów. Sporadycznie występują przypadki niezgodności kolorystycznej lub asortymentowej. Zdarzają się także negatywne opinie o obsłudze po dokonaniu zakupu oraz pojedyncze uwagi dotyczące komfortu użytkowania.

Opiniemarketmeblowy.pl

Kanapa narożna FIRE

Kanapa narożna świetna i wygodna choć trochę twarda. Montaż spoko, instrukcja czytelna. Kontakt ze sprzedającym też ok, pani z obsługi przemiła. Co prawda wysyłka miała być w ciągu 48h lecz było opóźnienie, ale na szczęście przewidziałam, że tak może być.

FOTEL ZUZA KOLORYSTYKA: riviera91

Polecam produkty, wszystko pięknie, kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry, przemiła obsługa, wspierająca przy zakupie. Fotel bardzo ładnie wykonany, coś tam było trochę uszkodzone produkcyjnie, bez problemu dosłane na wymianę od ręki. Reklamacja załatwiona od ręki, zaraz następnego dnia. Wszystko bardzo sprawnie organizacyjnie z dostawa bezpośrednio od producenta. Polecam z czystym sumieniem zakupy w tym sklepie. Fotel ładnie wykonany, bardzo wygodny, kolor zgodny z ofertą. Jestem zachwycona i z pewnością jeszcze wrócę.

Róbta co chceta - ja nie polecam ale i nie odradzam do końca.

Łóżko zostało zamówione w tym sklepie z uwagi na szybką dostawę i łóżko dostępne w magazynie (wg opisu) - zaraz po zamówieniu okazało się że łóżko jednak nie jest dostępne od ręki. Wygląda na to że sklep łowi klientów nie mając produktu na stanie. Samo łóżko... po złożeniu wygląda ok, ale sam montaż to dramat. Część części nie do końca spasowanych, gwinty nie osadzone co nie pomaga w montażu, i generalnie łóżko z punktu widzenie montażu i trwałości wygląda tak sobie. Montowałem w tym tygodniu 2 łóżka od konkurencji (FDM) - i meble wyglądają o wiele bardziej solidnie. Instrukcja montaż łóżka jest dziwna, strony podrukowane do góry nogami, opisy średnio czytelne. Generalnie następne łóżko wezmę od konkurencji. Nie odradzam do końca bo łóżko po zmontowaniu wygląda OK, ale nie polecam. Róbta co chceta.
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Narożnik jest bardzo ładny, solidnie wykonany i zgodny z opisem. Transport przebiegł bez żadnych problemów, a cała realizacja zamówienia była sprawna. Zdecydowanie polecam tę firmę!
Witam. Naroznik miętowy Fire ,wykonanie profesjonalne, przepiękny, wygodny idealny na chory kręgosłup, polecam z całego ❤jestem zachwycona. Dziękuję. Pozdrawiam.
Wszystko dokładnie opisane, produkty, dzięki temu łatwo złożyć zamówienie, dużo opcji płatności jak i możliwość rat.Czas oczekiwania na wysyłkę na głównej stronie zaraz obok nazwy produktu 👌
Bardzo polecam, narożnik wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach, bardzo szybka dostawa i miły kontakt z firmą. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu :)
Kanapa spełniła moje oczekiwania jest bardzo wygodna i ładna jestem zadowolna jak również za szybkie dostarczenie 🙂

Kanapa

Wszystko w porządku, ładny kolor i super że jest w częściach można spokojnie wnieść bez dużego wysiłku na piętro. Jedyny minus welur jest wszędzie i przyczepia się do ubrań najpierw trzeba ją odkurzyć i wytrzeć delikatnie na mokro.
Bardzo ładna szafka. Czytelna instrukcja montażu. Wszystko do siebie pasuje. Polecam sklep i asortyment. Bardzo uprzejmy kierowca.
Wszystko ok. Zamówienie dostarczone w terminie, należycie zapakowane, sofa piękna. Z czystym sumieniem polecam.
Zestaw wypoczynkowy Halden 3+2+1 prezentuje się znakomicie wszystko zgodnie z opisem, łatwy montaż. Polecam
Polecam MarketMeblowy.pl . Bardzo miła obsługa, szafka dotarła bardzo szybko. Kontakt z kurierem miły i bezproblemowy.
Polecam, dostawa super, kontakt z dostawcą również. Narożnik przyszedł w nienaruszonym stanie, prezentuje się pięknie :)
Świetny kontakt i częsta aktualizacja statusu zamówienia. Szybka dostawa, pomimo awarii pojazdu dostawa odbyla sie następnego dnia.
Krzesła porządnie wykonane, zapakowane i dostarczone bez zarzutów. Są wygodne choć oparcie pod zbyt ostrym kątem i dłuższe siedzenie byłoby męczące poza tym wszystko super. Polecam

Fotele Janek

Jeszcze mąż nie poskładał foteli, ale wyglądają ładnie. Zobaczymy czy będą wygodne i wytrzymałe i czy niczego nie brak do złożenia fotela. Na pewno, szkoda,że nie ma czegoś co maskowaloby śruby. DHL jak zawsze perfect. Dziękuję za możliwość opłaty za pobraniem.Pozdrawiam.
Świetny kontakt i bardzo szybka wysyłka
Wszystko super!