madelinefashion.pl

Opinie łącznie (1532) Opinie (822) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wyjątkowo szybką i sprawną dostawę zamówień. Większość klientów jest zadowolona z jakości materiałów i wykonania. Klienci bardzo często podkreślają piękny wygląd i zgodność sukienek z opisem oraz zdjęciami. Komunikacja z obsługą sklepu jest oceniana bardzo pozytywnie – klienci doceniają szybkie odpowiedzi, pomoc i indywidualne podejście. Wielu klientów podkreśla zgodność rozmiarów z opisem oraz łatwość wymiany. Proces zwrotów i wymiany oceniany jest jako szybki i bezproblemowy, co klienci bardzo doceniają. Pojawiają się pojedyncze uwagi krytyczne dotyczące jakości wykonania. Niektórzy klienci zwracają uwagę na trudności z dobraniem odpowiedniego rozmiaru. Część osób sugeruje poprawę jakości pakowania, wskazując na niedostateczne zabezpieczenie przesyłek.

Opiniemadelinefashion.pl

Suknie piękne jak na zdjęciach, dobra jakość wykonania. Uprzejma,sprawna i szybka pomoc w zamówieniu. Polecam!
Wysyłka szybka, sprawne zwroty. Rozmiary zgodne z opisem. Bardzo rzeczowa pomoc "telefoniczna"
Bardzo ładne sukienki, dobrze uszyte.Szkoda tylko że na niektóre rozmiary trzeba czekać ok 2 tyg.
Sukienka piękna, niestety musiałam zwrócić bo nie trafiłam z rozmiarem . Polecam sklep i asortyment .
Szybka dostawa . Wszystko super, suknia piekna i ladnie wykonczona.niestety za mala na mnie i z zalem musze ja zwrocic.

Bardzo profesjonalne podejście do klienta

Sukienki są przepiękne. Kluczowa również jest możliwość przymierzenia i odesłania oraz ekspresowa wysyłka .

Suknia dagma

Szybka wysyłka suknie piękne . Niestety źle dobrałam rozmiar i kolor sukni. Musiałam zwrócić. Skorzystałam z opcji szybki zwrot . Bez porblemiwy zwrot i naprawdę szybki. Polecam i napewno jeszcze skorzystam z usług sklepu.

10/10

Piękna, bardzo dobrze uszyta sukienka z dobrej jakości materiału. Dodatkowym plusem jest szybka wysyłka. Po prostu 10/10.
Szybka realizacja zamówienia, bardzo ładne bolerko. Od razu wiedziałam, że tego właśnie szukałam.

Bardzo udany zakup

Sukienka efektowna, w rzeczywistości wygląda równie ładnie, jak na zdjęciach. Przesyłka dobrze zabezpieczona.
Sukienki bardzo ładnie wykonane. Dbalosc wykonania w każdym szczególe. Polecam
Sukienka bardzo ładna jak na zdjęciu rozmiar idealny Przesyłka bardzo szybko dotarła Polecam gorąco
Jestem bardzo zadowolona z sukienki,co prawda pierwsza była za mała ale kontakt ze sklepem i szybka profesjonalna wymiana na większą
Polecam 😊 Szybka dostawa, świetny kontakt, sukienka identyczna jak na zdjęciu 😊
Szybko sprawnie, bardzo dobrze zapakowane i bez problemów....
Sukienka prześliczna, rozmiar idealny, uratowany dzień ślubu.🫢😊

Sukienka ładna ale nie idealna :)

Sukienka ogólnie bardzo ładna, ale rozmiar w biuście różni się od tego podanego na stronie. Było lekkie zamieszanie z dostępnością rozmiaru (na stronie internetowej była informacja ze jest dostępny a w rzeczywistości go nie było, co oczywiście wyszło dopiero wtedy gdy moja przesyłka była opóźniona) i było ryzyko, że sukienka nie zdąży przyjść na czas, ale na szczęście dzięki fachowej obsłudze i indywidualnemu podejściu udało się zorganizować szybszą dostawę niż mi pierwotnie zaproponowano.
Ciekawa oferta tanich sukni ślubnych, dobra jakość wykonania, szybka realizacja zamówienia i brak trudności ze zwrotem niedopasowanej sukni.
Sukienki piękne, dobrze uszyte, dostawa bardzo szybko, kontakt ze sklepem również bez problemu polecam.
Świetna i przyjazna obsługa w sklepie stacjonarnym