iqnails.pl

Opinie łącznie (1065) Opinie (1065) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, szczególnie frezów, podkreślając ich trwałość, ostrość oraz przydatność w codziennej pracy. Bardzo pozytywnie oceniana jest szybkość realizacji zamówień i wysyłki, często podkreślana jest błyskawiczna dostawa. Obsługa klienta jest profesjonalna, pomocna i uprzejma, a kontakt ze sklepem przebiega sprawnie. Klienci doceniają również staranne i estetyczne pakowanie oraz dobre zabezpieczenie przesyłek. Produkty są zgodne z opisem i spełniają deklarowane właściwości. Promocje oraz stosunek jakości do ceny oceniane są pozytywnie. Użytkownicy chwalą też intensywność i piękno kolorów oferowanych produktów. Pojedyncze uwagi dotyczą niejasnych warunków akcji promocyjnych.

Opinieiqnails.pl

Jestem bardzo zadowolona z jakości produktów i całego procesu zamówienia.
Cudowna jakość frezów. Uwielbiam i nie zmienię na nic innego
Świetnie pracuje się tymi frezami. W zestawie wszystko co może potrzebować podolog. Polecam
Wszystko przebiegło bez problemu, na pewno wrócę po kolejne zakupy.
Заказывала инструмент для маникюра и фрезы,хорошее качество,острые, надеюсь долгосрочные
frezy są super jakości, tylko nie rozumiem dlaczego dane na moim koncie zostały usunięte i nikt nie odpisał na moją wiadomość
Zamówienie dotarło bardzo szybko, wszystko było dobrze zapakowane.
Szybka wysyłka, produkty wysokiej jakości. Świetny kontakt też z Paniami 🙂 Polecam serdecznie
Paczka przyszła w idealnym stanie, wszystko zgodne z opisem.

Atrakcyjna cena

Cena za 5 frezów jest bardzo atrakcyjna, ale walcowatym frezerem ciężko dojechać do skórek. Mam wrażenie że frezy w ogóle się nie nagrzewają więc super! Teraz potrzebuję jakiś frez do frezowania paznokci od spodu i do ściągania masy przy skórkach 😃 (Na dole moje drugie paznokcie w życiu)
Bardzo dobry kontakt ze sklepem i szybka realizacja.
Produkty wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach.
Produkty mają piękne kolory i bardzo dobrą jakość.
Szybka dostawa, mega frezy naprawdę świetnie się nimi pracuje. Służą na długi czas przy odpowiedniej sterylizacji.
Szybka dostawa i świetnie zabezpieczona paczka.
Wszystko dopracowane w najmniejszych detalach.
Paczka przyszła szybciej niż się spodziewałam.
Bardzo estetyczne opakowanie i szybka wysyłka.
Bardzo sprawna realizacja zamówienia, polecam!
Wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów.