solarne.info

772 reviews since 30 cze 2023

Klienci często podkreślają szybkie i sprawne zrealizowanie zamówienia oraz bezproblemową dostawę, zwracając również uwagę na dobre zapakowanie produktów. Obsługa klienta jest oceniana bardzo pozytywnie – doceniany jest profesjonalizm, pomoc oraz miła atmosfera. Wielu klientów chwali atrakcyjne ceny oraz dobry kontakt i jasne informacje o zamówieniu. Produkty w większości przypadków spełniają oczekiwania klientów. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące opóźnień w realizacji zamówień. Kilku klientów zwraca uwagę na problemy z komunikacją telefoniczną oraz brakiem informacji. Sporadycznie pojawiają się również zastrzeżenia do zgodności opisu produktów lub długości przewodów. Niektórzy klienci wskazują na trudności z obsługą strony internetowej, zwłaszcza na urządzeniach mobilnych i podczas płatności.

Opiniesolarne.info

Szybko i konkretnie polecam
Sprawna obsługa zamówienia i szybka dostawa jestem zadowolony i chętnie polecę znajomym

Polecam!!

Świetny kontakt, szybka realizacja zamówienia i dostawa. Na bieżąco informacje o etapach wysyłki. Dokumenty do wysyłki w formie elektronicznej. Paczka opisana i zabezpieczona należycie.

Zakup mikroinwertera

Najlepsza cena na necie. Szybka dostawa. Zamontowany dziś. Wszystko działa jak należy
Wszystko ok. Jedyny mankament , jak dla mnie to sposób płatności. Przelew na konto opóźnia tylko przesyłkę. Można by to poprawić.
Wszystko poszło dobrze .
Opisane etapy realizacji zamówienia
Wszystko ok polecam. Panele Just solar 640 W dostarczone w całości ładnie zapakowane działają bdb.