sovea.eu- Logo - Opinie

sovea.eu

Opinie (72) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (303)

sovea.eu- Logo - Opinie

sovea.eu

Opinie (72) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (303)

Opinie nt. sklepu sovea.eu

Materac bardzo wygodny. Górna warstwa miękka. Dolna sztywna, dająca prawidłowe podparcie na całego ciała. Jesteśmy żoną oboje zadowoleni. Kupilibyśmy ponownie ten materac.

Lepszy sen i brak bólu w odcinku szyjnym

Zakupiłam u Państwa cztery poduszki z czego jedna była dla mnie a trzy stanowiły prezent dla członków rodziny. Każdy z nas śpi teraz lepiej. Odcinek szyjny po przebudzeniu juz nie boli. Poduszka jednym słowem jest rewelacyjna i zabieram ja w każde miejsce gdzie muszę przenocować.
Serdecznie polecam! Jestem niezwykle zadowolona z zakupu tego materaca. Kontakt z biurem obsługi klienta zarówno mailowy, jak i przez Instagram był REWELACYJNY. Konsultanci wykazali się pełnym profesjonalizmem, szybkim czasem reakcji i ogromną życzliwością. Otrzymałam kod rabatowy, a mimo że przegapiłam opcję darmowej poduszki, została ona do mnie i tak wysłana, co bardzo mile mnie zaskoczyło. Materac to świetny wybór, zwłaszcza dla osób z problemami z kręgosłupem. Jestem po operacji i już po kilku nocach zauważyłam ogromną różnicę w komforcie snu i codziennym funkcjonowaniu. Z czystym sumieniem polecam każdemu , zarówno produkt, jak i obsługę!
Poduszki są świetne, w końcu się wysypiam. Posiadam także klasyczny materac i nie zamieniłabym na inny już nigdy. W połączeniu to inny komfort snu.
Przesyłka (poduszka) bardzo starannie zapkowana, szybka wysyłka i dostawa
Sklep i obsługę oceniam wysoko. Poduszki są bardzo dobrej jakości, są solidnie wykonane, ale niestety nie dla mnie. Kupiłam dwa różne modele, na żadnym z nich nie mogę spać. Po prostu tego typu poduszki nie są dla mnie, dlatego odpuszczam ten temat. Jeśli ktoś lubi, na pewno będzie zachwycony.

Bardzo dobra jakość

Bardzo szybka dostawa, uwielbiam tą poduszkę
Jakość :)