Koperty Polska

Opinie łącznie (312) Opinie (224) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień i dostawy. Jakość kopert i materiałów jest bardzo wysoko oceniana przez klientów, którzy podkreślają solidność i estetykę produktów. Opinie na temat obsługi klienta są bardzo pozytywne, klienci doceniają sprawność, uprzejmość i profesjonalizm zespołu. Bezpieczeństwo i staranność pakowania są wyróżniane jako mocna strona, co daje klientom poczucie pewności. Klienci doceniają szeroką gamę kopert i różnorodność dostępnych wariantów, co pozwala na dopasowanie oferty do potrzeb. Sporadycznie pojawiają się uwagi o opóźnieniach w realizacji zamówień.

OpinieKoperty Polska

Polecam zakupy w sklepie Kopertypolska

Biorąc pod uwagę, że wysyłka jest realizowana zza granicy, to czas oczekiwania na nią jest akceptowalny. Jakość produktu (koperty czarnej) bez najmniejszych uwag. Trochę szkoda, że nie ma grubszych kopert (tego koloru i formatu), ponieważ 120g niewiele różni się od standardowego papieru 90g. Zakup w pełni satysfakcjonujący.
Koperty piękne, ale przyszły 3 dni po czasie :(. Najprawdopodobniej to moja wina, że czegoś nie doczytałem, ale zmyliła mnie nazwa firmy Koperty Polskie. Byłem przekonany, że to rzeczywiście będą koperty z Polski i dostawa zajmie nie więcej niż 3 dni, a one chyba jechały aż z Hiszpanii.

Jakość, bezpieczne zapakowanie produktu, szybka dostawa.

Kolorowe koperty

Dobrej jakości papier i "żywy" kolor kopert. Polecam.
Świetna jakość, szybka i bezpieczna dostawa. POLECAM !!!
Bardzo dobra jakość wykonania kopert. Jestem MEGA zadowolony :) Polecam firmę :)
Mimo zaistniałego nieporozumienia w adresie odbiorcy, sprawa została załatwiona pomyślnie. Jest prawidłowa faktura, z czego się bardzo cieszę. Życzę całemu zespołowi zdrowych i pogodnych Świąt oraz w nadchodzącym roku pomyślności pozdrawiam ŁUCJA KOZIOŁ 🎄🎄🎄🥰
Koperta wiekoformatowa bardzo dobrej jakości, szybka dostawa.
A G
A G.
Bardzo dobra jakość kopert, solidnie zapakowana przesyłka, szybko wysłana.
Wspaniała obsługa i szybka dostawa:)
Szybkość wysyłki i jakość kopert
Wszystko idealnie