Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, podkreślając solidność, trwałość i dobre wykonanie. Zdecydowana większość klientów bardzo pozytywnie ocenia szybkość i sprawność dostawy zamówień. Klienci doceniają profesjonalną, pomocną i sprawną obsługę, w tym łatwy kontakt i wsparcie przy zwrotach. Wielu użytkowników chwali wygodę, funkcjonalność oraz dopracowane kroje ubrań. Pozytywnie oceniana jest także łatwość oraz sprawność procesu zwrotów i wymiany towaru. Część klientów narzeka na problemy z dostępnością i brakami magazynowymi niektórych produktów. Pojawiają się również pojedyncze sugestie dotyczące dopasowania rozmiarów czy krojów damskich.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehelikon-tex.com
Solidna polska firma
Helikon- Tex to solidna polska firma, ma super produkty, która dobrze sobie radzi na całym świecie. Szkoda trochę, że przeciętny Polak musi czekać na przeceny aby kupić rzeczy z Helikona. Może jakiś rabatowy system stałego polskiego klienta by się przydał? Więcej kupujesz, taniej kupujesz?
Bardzo zadowolony jestem z kurtki jak i dostawy
Jak zawsze wszystko na wysokim poziomie
Wszystko super: intuicyjny sklep, szybka dostawa, towar pierwsza klasa
Super produkt. Błyskawiczna wysyłka. Pelen profesjonalizm. Polecam
Produkt kupiony na prezent i bardzo trafiony. Szybka dostawa. Rozmiar jest odpowiednio przypisany. Jak najbardziej wszystko na plus. Polecam w stu procentach.
Szybka dostawa, porządne produkty
Szybka wysyłka, idealna jakość towaru.
Dobry materiał. Lekka i przewiewna
Szybkość wysyłki, jakość produktów.
Przesyłka błyskawiczna! Świetny produkt❤️
Super Kurtka, Mieści się bez większego problemu MBDU pod nią. dobrze pomaga w utrzymaniu temperatury i chroni przed wiatrem, czekam na spodnie w wzorze zimowym
Produkty, które używam spełniają moje wymagania i jestem bardzo zadowolony. Polecam produkty
obsługa zwrotów, kontakt z firmą, wymiana rzeczy. Wszystko super sprawnie, bez zbędnych komplikacji. Obsługa telefoniczna bardzo pomocna i miła. Wszystko gra.
Pozytyw
Wszystkim bardzo polecam
Bardzo rzetelna firma! Świetne produkty! Doskonała i szybka obsługa!
Ubrania bardzo dobrej jakości i szybka wysyłka zamówienia
Wszystko w porządku i pasuje idealnie.
Dobra jakość. Szybka przesyłka.
Zamówione produkty spełniają całkowicie moje oczekiwania.