Klienci bardzo często podkreślają szybki czas realizacji zamówień i dostawy, co wywołuje u nich pozytywne wrażenie. Wysoka jakość produktów i wydruków jest często chwalona przez klientów, którzy są zadowoleni z efektów końcowych. Użytkownicy doceniają łatwość składania zamówień oraz intuicyjność strony internetowej i narzędzi do projektowania. Profesjonalna obsługa klienta i podejście do zamówień są powtarzającą się zaletą wskazywaną przez kupujących. Klienci są zadowoleni z kontaktu z biurem obsługi, chwaląc jego szybkość i skuteczność. Wielu klientów pozytywnie ocenia dostępność szablonów oraz funkcjonalność narzędzi do projektowania i edycji.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieAVERY ZWECKFORM GmbH
Wszystko super
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam.
super
Dobry i szybki kontakt z dostawcą. Produkt zgodny z zamówieniem oraz starannie zapakowany.
ok
Profesjonalnie, na czas, bardzo dobrze zapakowane. Usługa na najwyższym poziomie. Biuro obsługi klienta z bardzo dobrym czasem reakcji. Polecam firmę.
Szybka dostawa
Wszystko pięknie wydrukowane wysoko jakość :) szybka realizacja .
ok