AVERY ZWECKFORM GmbH

Opinie łącznie (263) Opinie (178) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień oraz ekspresową dostawę. Wielu klientów zwraca uwagę na bardzo wysoką jakość produktów, szczególnie naklejek. Profesjonalna i pomocna obsługa klienta jest często podkreślana i oceniana bardzo pozytywnie. Klienci doceniają prostotę zamawiania i intuicyjność strony internetowej oraz narzędzi. Solidne i bezpieczne zapakowanie przesyłek jest zauważane i chwalone przez klientów. Klienci są zadowoleni z dostępności szablonów i narzędzi do przygotowania własnych projektów. Klienci zauważają zgodność produktów z opisem i zamówieniem.

OpinieAVERY ZWECKFORM GmbH

Wszystko w porządku ;)

polecam,

szybkość dostawy
Lubię zamawiać z Avery, strona jest bardzo czytelna, prosta w obsłudze. Generator do naklejek super. Paczka przychodzi dobrze zabezpieczona. Nigdy nie miałam nieprzyjemnych sytuacji. Polecam i będę zamawiać nadal. :)
Banalnie prosty skrypt do przesłania obrazu naklejki, szybka realizacja i wysyłka a jakość naklejek rewelacyjna i w świetnej cenie. Gorąco polecam!
Dobre narzędzia do obróbki własnych projektów. Jestem bardzo zadowolona z łatwości pracy nad przygotowaniem do druku grafiki. Jestem też tym mile zaskoczona. Brawo.
Szeroka gama szablonów, możliwość wyboru i zakupu oraz pobranie szablonu w wersji elektronicznej do Worda
Dostępność szablonów w sklepie i on line, szybka dostawa, polecam gorąco tę firmę
Szybkość realizacji zamówienia - WOW Jestem pod bardzo dużym pozytywnym wrażeniem! :) Realizacja 5 dni, przy czym w tym był weekend. Na pewno wrócę w temacie naklejek o nietypowym kształcie wycięcia ;) Gratulacje dla całego Zespołu AVERY !!!
szybko i profesjonalnie jak zawsze!
szybka realizacja , naklejki wykonane zgodnie z projektem