Ważny od: 25 wrz 2023
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą sposób zapakowania produktów, podkreślając estetykę, bezpieczeństwo i przydatność na prezent. Jakość i wyjątkowy smak miodów są często wymieniane jako główny atut produktów. Bardzo szybka realizacja i dostawa zamówień są często wyróżniane przez klientów jako duży plus. Klienci doceniają profesjonalną, sympatyczną i zaangażowaną obsługę oraz kontakt ze sprzedającym. Produkty są często kupowane jako prezenty i chwalone za atrakcyjny wygląd oraz efektowność jako upominek. Klienci doceniają szeroki wybór miodów i ciekawe kompozycje smakowe.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinienaszapszczelarnia.pl
Miód idealny szybka dostawa bezpieczne opakowanie.
Jak zwykle szybko i sprawnie.. oraz smacznie.. Polecam!👍🔥
Doskonałe miody i świetna obsługa!
Miody są przepyszne i przede wszystkim regionalnie produkowane. W naszym domu znikają błyskawicznie, młode pokolenie je uwielbia, co bardzo cieszy biorąc pod uwagę walory zdrowotne. Niepowtarzalny aromat każdego gatunku, no i ciekawe kompozycje smakowe - dużym powodzeniem cieszy się u nas zwłaszcza miód malinowy.
Expresowa wysyłka, miody dobrze zabezpieczone. Polecam serdecznie!
Malina/rokitnik
Pyszne miody (miód z maliną, miód z rokitnikiem), kremowo-lejąca konsystencja. Szybka wysyłka, solidnie i ładnie zapakowane. Rewelacyjny kontakt ze Sprzedającym. Polecam w 100% :))!!!
Szybka obsługa i dostawa zamówienia. Dobrze zapakowane.
naszapszczelarnia.pl
Odwiedź stronę internetowąO nas