Klienci bardzo często podkreślają ekspresową lub szybką realizację zamówień oraz dostaw. Jakość produktów oceniana jest bardzo wysoko, często opisywana jako dobra, super lub pierwsza klasa. Obsługa klienta określana jest jako rzetelna, pomocna, miła i profesjonalna, z indywidualnym podejściem do klienta. Klienci doceniają solidne i bezpieczne pakowanie, co zapewnia nienaruszony stan przesyłek. Zamówienia są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania klientów. Kontakt ze sklepem oceniany jest jako sprawny, płynny i na wysokim poziomie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniekorexradom.pl
Profesjonalna pomoc i świetny kontakt z klientem
Początkowo wystąpiły problemy z doręczeniem przesyłki oraz komunikacją ze strony firmy kurierskiej, jednak sklep stanął na wysokości zadania. Po mojej opinii bardzo szybko skontaktowano się ze mną telefonicznie, przeproszono za sytuację i aktywnie zaangażowano się w rozwiązanie problemu. Sklep pozostawał w kontakcie i interweniował bezpośrednio u firmy kurierskiej, dzięki czemu przesyłka została finalnie doręczona. Bardzo doceniam profesjonalne podejście do klienta, kulturę rozmowy oraz realną chęć pomocy. Tak właśnie powinna wyglądać obsługa klienta.
zamówieni dotarło w expresowym tempie, kontakt była bardzo płynny z firmą - to co potwierdzno zostało wykonane. Towar b. sumiennie zapakowany dotarł bez żadnych uszkodzeń .
Doskonały kontakt ze sklepem . Sprzedawca bardzo pomocny , życzliwy i cierpliwy - doradzi , podpowie , poradzi . Błyskawiczna wysyłka - towar u mnie następnego dnia. Polecam
Płyty z korkami ładnie przycięte zachowane kąty wszystko pproste. Dobrze zapakowane. Szybka dostawa. Polecam
korek przyszedł wspaniały. moje uwagi co do kształtu spełnione. Jestem b.zadowolona i polecam.
Witam!
Wszystko poszło sprawnie, poczynając od obsługi po dostawę. Towar spełnił nasze oczekiwania
Wszystko w porządku. Towar pierwsza klasa, zgodny z opisem, szybka przesyłka, super kontakt. Gorąco polecam 👍
Witam !
Dziękuję za szybkie załatwienie mojego zgłoszenia zakupu u Państwa !
Jestem zadowolony Hej !
Szybką wysyłka i dobra jakość. Nie mam negatywnych spostrzeżeń
Szybka dostawa i zgoda z zamówieniem .Wszystko super,polecam
wszystko super - szybka dostawa, duże próbki
przesyłka opózniona ,niestety nie mam jak dodać pozytywnej opini bo teraz musze czekać na majstra( ponownie )aby położył i dopiero ocenię efekt .
Bardzo sprawna transakcja, obsługa na wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolony 👍
Super korek pod panele. Dobra jakość. Polecam!
Szybka realizacja zamówienia. Towar bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony. Polecam.
Wszystko w jak najlepszym porządku. Obsługa i realizacja zamówienia na najwyższym poziomie.
Wykonano idealnie, zgodnie z zamówieniem.
Przemiła obsługa i expresowa wysyłka .
Termin,dostawa,opakowanie ok.Polecam
Rzetelna i szybka obsługa zamówienia.