Klienci bardzo wysoko oceniają jakość skarpetek, zwracając uwagę na ich trwałość, wygodę, miękkość oraz staranne wykonanie. Pozytywne opinie dotyczą również atrakcyjnych wzorów, szerokiej gamy kolorystycznej i różnorodności produktów. Zamawiający doceniają szybką dostawę oraz zgodność towaru z opisem i zamówieniem, co wpływa na ich zaufanie. Obsługa klienta jest często określana jako profesjonalna, sprawna i bezproblemowa. Pojedyncze przypadki wskazują na brak odpowiedzi ze strony obsługi klienta.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemilena-skarpety.pl
Profesjonalna obsługa i świetna jakość produktów.
Bardzo szybka realizacja zamówienia oraz świetna obsługa klienta. Reklamacja została rozpatrzona pozytywnie i całkowicie bezproblemowo. Kontakt ze sklepem łatwy i sprawny. Towar bardzo dobrej jakości. Zdecydowanie polecam!
Szybka wysyłka i bardzo dobra jakość. Ciekawe wzory i napisy na skarpetkach ( mi robią dzień 😁). Na pewno jeszcze kiedyś zamówię 🙂
Bardzo polecam stopki z silikonowym paskiem, są doskonałe do sportowego obuwia,świetnie trzymają się stopy.
Skarpetki bardzo dobrej jakości, jako niewielu producentów produkują z przędzy, która ma powyżej 70% bawełny. Wzornictwo ciekawe, a ceny przystępne.
Super produkty. Bardzo dobra jakość. Starannie wykonane a jestem wybredna i często odsyłam. Z tego zamówienia jestem bardzo zadowolona.
skarpety super, pod względem wizualnym i funkcjonalnym, na pewno kupię ponownie :)
Wszystko super szybko i profesjonalnie !O.K
Pozdrowienia
Klient henryk
Wszystkie skarpetki są jakościowo bez zarzutu. Cieszę się, że je mam. Dostarczenie przesyłki jest szybkie. Serdecznie pozdrawiam. Ala
Moja opinia
Stopki są wykonane z bawełny więc spełniają moje wymagania. Mają bogate wzornictwo, kolorystykę oraz rozmiary. Polecam bo warto je mieć. Pozdrawiam zespół Mileny.
Dostawa szybka, bezproblemowa. Skarpetki śliczne i rozmiar super
Kolory super. Moja córka 1 raz jeździła w nich na koniach i niestety mnóstwo zaciągnięć od strony wewnętrznej łydki. Ale i tak warto je kupić bo są super!
Super.Dostawa szybką, skarpety bardzo fajne.Polecam.
Świetne produkty.
Dobra jakość, duży wybór wzorów, szybka dostawa.
Szybka realizacja i dobry kontakt
Towary świetnej jakości i zgodny z zamówieniem. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie
Szybka dostawa. Skarpetki idealne. Wykonanie super.
Szybko i ładnie zapakowane, narzeczona jest bardzo zadowolona z jakość
Szybka wysyłka i fajne produkty
Wysyłka i kontakt bezproblemowy a skarpetki cudne
Dobry zakup!
Szybko, solidnie - podkolanówki takie jak chciałam, dobra jakość i długość. Nawet te drugiego gatunku okazały się bardzo dobre i bez wad.