Opinie łącznie (810) Opinie (372) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 18 gru 2023

herbaciarnia.net spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówienia i szybką dostawę. Wielu klientów podkreśla, że otrzymany towar jest zgodny z opisem i spełnia oczekiwania. Opakowanie przesyłek i zabezpieczenie produktów są zazwyczaj oceniane bardzo pozytywnie. Jakość herbat, porcelany i innych produktów jest oceniana bardzo wysoko przez większość klientów. Kontakt i obsługa klienta są określane jako bardzo sprawne, uprzejme i profesjonalne. Pojawiły się pojedyncze zastrzeżenia dotyczące opakowania przesyłek i zabezpieczenia produktów.

Opinieherbaciarnia.net

Herbata Richmond jabłko–cynamon to doskonałe połączenie naturalnej słodyczy jabłka z przyjemną, rozgrzewającą nutą cynamonu. Ma intensywny aromat i świetnie smakuje zarówno na gorąco, jak i w chłodniejsze dni jako napój poprawiający nastrój. Idealna na relaks.
Kubeczki są piękne. Są lekkie i wyglądają tak jak na zdjęciu. Na kawę dość duże, ale na herbatę akurat. Polecam. Na prezent idealne. Przesyłka bardzo szybka.
Produkt znam, bo to kolejny zakup w Państwa sklepie ale wysyłka każdorazowo jest kosmiczna. Paczka ładnie zapakowana. Gorąco polecam!
Jakość porcelany bardzo dobra Choć trochę większe niż się spodziewałem nie było podanej średnicy i wysokości To jestem zadowolony z zakupu
Produkt dostarczony ekspresowo! Zamówienie i Wysyłka w niedzielę a u mnie paczka już była do odebrania w poniedziałek. Sprzedawca zasługuje na najwyższą liczbę gwiazdek. Jakość produktu również oceniam wysoko. Herbata była w skrzynce drewnianej i zafoliowana Estetycznie i elegancko. Będę państwa polecać . Wesołych Świąt!

Szybką wysyłka

Szybja wysyłka towaru,towar na najwyższym poziomie
Świetny kontakt ze sklepem, szybka realizacja zamówienia, duży wybór herbat. To już kolejne moje zamówienie i na pewno nie ostatnie. Serdecznie polecam!

EkatraProdukt - zgodny z opisem

Produkt zgodny z opisem, na podstawie którego go zakupiłam
Zamówienie zgodne z oczekiwaniami. Dostawa w terminie.
Szybka dostawa. Kolejny zakup w tym sklepie. Szczerze polecam.
Elegancki i sliczny
Szybka dostawa, nienaganne opakowanie i szeroka oferta.