Klienci bardzo często doceniają błyskawiczną realizację zamówienia oraz szybką dostawę produktów. Opinie na temat jakości produktów są przeważająco pozytywne, klienci chwalą wykonanie, materiały i trwałość. Klienci bardzo pozytywnie oceniają kontakt i profesjonalizm obsługi, często podkreślając sprawność i uprzejmość. Większość klientów jest zadowolona z tego, że produkty są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania. Klienci często podkreślają wygodę i komfort użytkowania zakupionych poduszek oraz innych produktów. Część klientów zwraca uwagę na estetykę i bezpieczeństwo pakowania, choć sporadycznie pojawiają się uwagi krytyczne.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemedisleeplife.pl
Zamówienia są realizowane bardzo szybko, towar jest bardzo dobrze zabezpieczony.
Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl
Dziękujemy za miłe słowa.
Bardzo nas cieszy, że docenili Pani szybką realizację zamówienia oraz staranne zabezpieczenie przesyłki.
Zapraszamy ponownie.
Szybki termin realizacji, bardzo dobra poduszka ortopedyczna
Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl
Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że realizacja zamówienia przebiegła szybko, a poduszka ortopedyczna spełniła oczekiwania. Życzymy wygodnego użytkowania!
Poszewki bardzo ładne dobre gatukowo pasują na poduszki
Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl
Dziękujemy za miłą opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że poszewki przypadły Pani do gustu, są dobre jakościowo i pasują na poduszki. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie!
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam w 100@
Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl
Bardzo dziękujemy za opinię i polecenie! 😊 Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko, a produkt spełnił oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Szybka realizacja zamówienia.
Poduszki i poszewki wyglądają dobrze, mam nadzieję, że spełnią właściwie swoje zadanie i pozbędę się bólu szyi.
Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Miło nam, że obsługa oraz czas wysyłki zostały docenione. Życzymy, aby poduszki zapewniały jak największy komfort każdego dnia.
Poszewki na poduszkę bardzo ładnie wyglądają, miękki materiał i staranne wykonanie
Gdyby jeszcze aplikacja była w wersji do ściągnięcia a nie na zasadzie strony www to by było perfect :-)
Dziękujemy za opinię! 😊
Chcielibyśmy doprecyzować, że istnieje możliwość pobrania aplikacji bezpośrednio na telefon. Informacja o takiej opcji jest widoczna w prawym górnym rogu strony, ale tylko wtedy, gdy strona została otwarta na telefonie. Przy korzystaniu z komputera taka informacja się nie wyświetla.
Wystarczy wejść na stronę z poziomu telefonu, wybrać odpowiednią ikonę/komunikat w prawym górnym rogu i dodać aplikację do urządzenia.
Mamy nadzieję, że dzięki temu korzystanie będzie jeszcze wygodniejsze. Dziękujemy za sugestię i zapraszamy ponownie!
Dobrze by było gdyby w ofercie były podane rozmiary poduszek w stosunku do wagi
Super irygator. Można wybrać program intensywności co jest szczególnie ważne przy wrażliwych zębach.
Dziękujemy za opinię! 😊
Bardzo się cieszymy, że irygator spełnił oczekiwania. Możliwość wyboru programu intensywności rzeczywiście pomaga dopasować działanie urządzenia do własnych potrzeb, szczególnie przy wrażliwych zębach.
Mamy nadzieję, że produkt będzie dobrze służył każdego dnia. Zapraszamy ponownie!
Dobre produkty.
Szybka realizacja zamówienia, przystępne ceny, dobre produkty :)
Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl
Bardzo dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane szybko, a ceny i produkty spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie! 😊
poduszka
bardzo wygodna poduszka, wreszcie budzę się wypoczęta.
Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że poduszka jest wygodna i dobrze sprawdza się podczas snu. To dla nas ogromna radość, że zakup okazał się trafiony.
Polecam.👍
Kupione produkty to już kolejny zakup w sklepie. Zaczęło sie od poduszki profilowanej, bez ktorej już nie wyobrażam sobie snu. Super produkty i b. sprawna realizacja zamówienia. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl
Ogromnie dziękujemy za kolejne zaufanie! To dla nas największa satysfakcja, gdy nasze poduszki stają się stałym elementem codziennego snu 🙂
Bardzo fajna, wygodna. Sen od razu lepszy.
Pierwszy zakup i brak doświadczenia. Na wygląd wszystko ok.
Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl
Dziękujemy za opinię! Miło nam, że zdecydowała się Pani na pierwszy zakup właśnie u nas. Mamy nadzieję, że produkt dobrze się sprawdzi i będzie służył przez długi czas. 😊
Świetna jakość, przystępna cena, szybka dostawa
Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl
Dziękujemy za opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że jakość, cena i szybka dostawa spełniły oczekiwania. Życzymy przyjemnego użytkowania!
Z polecenia znajomych kupiłem poduszkę na długą podróż i okazała się świetna, bardzo wygodna i dobrze stabilizuje
Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl
Dziękujemy za opinię i zaufanie! Cieszymy się, że poduszka sprawdziła się podczas podróży i zapewniła komfort oraz stabilność. Zapraszamy ponownie 😊
Szybka dostawa i jakość produktu xxx
POLECAM. Zgodne z opisem i szybka dostawa.
Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl
Bardzo dziękujemy za opinię i polecenie! Cieszymy się, że produkt był zgodny z opisem, a dostawa przebiegła szybko. Zapraszamy ponownie! 😊
Pełny profesjonalizm, powodzenia. Pozdrawiam
Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i pozytywną ocenę. Cieszymy się, że wszystko przebiegło profesjonalnie i sprawnie. Również serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.
Szybka i profesjonalna obsługa