Opinie łącznie (2799) Opinie (1393) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 15 lis 2023

medisleeplife.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz ekspresową dostawę. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości, wygodne i solidnie wykonane, co przekłada się na zadowolenie klientów. Klienci doceniają miłą, sprawną i pomocną obsługę, chwaląc kontakt oraz wsparcie podczas procesu zakupowego. Produkty i zamówienia najczęściej odpowiadają opisowi i oczekiwaniom klientów. Klienci zwracają uwagę na wygodę i komfort użytkowania zakupionych produktów, szczególnie poduszek. Opakowanie produktów oceniane jest przeważnie pozytywnie. Większość klientów pozytywnie ocenia komunikację ze sklepem. Pojawiły się pojedyncze uwagi dotyczące zabezpieczenia przesyłki oraz skargi na nadmiar wiadomości ze strony sklepu.

Opiniemedisleeplife.pl

Szybki termin wysyłki, produkt wysokiej jakości.

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Dziękujemy za opinię! Bardzo się cieszymy, że doceniła Pani szybką wysyłkę oraz wysoką jakość produktu. Mamy nadzieję, że będzie Pani z niego zadowolona przez długi czas.
Wszystko w porządku. Jestem zadowolona z zakupów.
Poduszka z pianki memory dopiero zakupiona, więc trudno ocenić czy będzie dobrze. Zakupiłam z powodu bólu barków. Ale jest fajnie profilowana, wiec jest dobrej myśli. Wysyłka szybka

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Dziękujemy za opinię i zaufanie. Cieszymy się, że poduszka z pianki memory dobrze prezentuje się pod względem wyprofilowania, a wysyłka przebiegła sprawnie. Mamy nadzieję, że podczas codziennego użytkowania spełni Pani oczekiwania i zapewni komfortowy odpoczynek.
miła ,szybka obsługa ,towar zgodny z zamowiemniem
Bardzo zadowolona, spełnia oczekiwania, super produkty... 😀

Szczerze polecam.

Zakupiony produkt sprawia wrażenie dobrze wykonanego, wykorzystane materiały nie budzą zastrzeżeń. Proces zamówienia, czas dostawy, opakowanie - wszystko w najlepszym porządku. Generalnie - polecam.

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię. Cieszymy się, że produkt sprawia dobre wrażenie, materiały spełniają oczekiwania, a cały proces zamówienia — od realizacji po dostawę i opakowanie — przebiegł bez zastrzeżeń. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie.
Jakość i realizacją na najwyższym poziomie
Przesyłka dotarła bez zastrzeżeń. Problem jest z zagłówki, od którego odpadła zatrzask zasłaniając ostrą część

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Dziękujemy za wiadomość. Cieszymy się, że przesyłka dotarła bez zastrzeżeń. Przykro nam jednak, że pojawił się problem z zagłówkiem. Bardzo prosimy o przesłanie zdjęcia uszkodzonego elementu, na którym będzie widoczne miejsce, w którym odpadł zatrzask oraz ostra część produktu. Pozwoli nam to szybko zweryfikować zgłoszenie i zaproponować odpowiednie rozwiązanie.
Bardzo ładnie Zobaczymy jak szczoteczka będzie się sprawować.☀️⭐💗

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Bardzo dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że szczoteczka zrobiła dobre pierwsze wrażenie. Mamy nadzieję, że będzie sprawować się bez zarzutu i dobrze służyć każdego dnia. Pozdrawiamy serdecznie
Wszystko OK. Zamówienie dotarło. Sprawnie, szybko i bez problemu.

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Bardzo dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że zamówienie dotarło sprawnie, szybko i bez żadnych problemów. Będzie nam bardzo miło, jeśli odwiedzi nas Pani ponownie. Pozdrawiamy serdecznie
Dobre poduszki, szybka dostawa
Jakość produktu oraz cena
Bardzo szybka realizacja zamówienia towar dobrej jakości polecam serdecznie ten produkt

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Bardzo dziękujemy za miłą opinię i polecenie! Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane szybko, a jakość produktu spełniła oczekiwania. Życzymy dużo komfortu i zapraszamy ponownie! 😊

Pomocna infolinia

Na plus dobra komunikacja z obsługą telefoniczną.

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że kontakt z naszą obsługą telefoniczną został pozytywnie oceniony. Zawsze staramy się szybko i konkretnie pomagać naszym klientom. Zapraszamy ponownie!
Szybki czas dostawy i starannie zapakowany produkt. Nie wiem co możecie poprawić.

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że dostawa przebiegła szybko, a produkt dotarł starannie zapakowany. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy. Zapraszamy serdecznie ponownie!
Wszystko przyszło w ekspresowym tempie.Jestem bardzo zadowolona ❤️ zarówno z produktów jak i kontaktu z firmą.Mam nadzieję że posłużą długo .Na chwilę obecna wszystko na plus

Atrakcyjny dizajn, solidnie

Produkt zgodny z zamówieniem, solidnie wykonany, atrakcyjny dizajn, szybka dostawa.

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Dziękujemy za opinię! 😊 Bardzo miło nam czytać, że produkt spełnił oczekiwania, a jego wykonanie, wygląd i szybka dostawa zostały docenione. Życzymy wygodnego użytkowania!

Poduszki na krzesło

Super sklep, zamówienie zostało wysłane w te sam dzień. Poduszki na krzesło do biura są świetne

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że zamówienie zostało szybko wysłane, a poduszki na krzesło do biura spełniły oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby zakupy w naszym sklepie były sprawne, wygodne i satysfakcjonujące.
Poduszka bardzo fajna, szybka wysylka. Polecam
Poduszka najwyższej jakości plus szybka wysyłka. Polecam serdecznie!

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Bardzo dziękujemy za piękną opinię! Cieszymy się, że jakość poduszki oraz szybka wysyłka spełniły oczekiwania. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy serdecznie ponownie. Pozdrawiamy serdecznie

• +48730424990
  • medisleeplife.pl
  • medi.sleep1@gmail.com
  • Poręba Spytkowska, POL

medisleeplife.pl

Marka Medi Sleep od początku postawiła za cel dbanie o to, aby zapewnić swoim klientom najlepsze produkty, które spełnią ich najbardziej wygórowane oczekiwania. Pozwolą cieszyć się dobrym samopocz...