Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybką wysyłkę. Jakość, wygląd i wykonanie sukienek są bardzo wysoko oceniane przez klientów. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo profesjonalna, pomocna i miła. Produkty oraz ich opisy i zdjęcia odpowiadają rzeczywistości według większości klientów. Kontakt ze sklepem jest powszechnie oceniany jako bardzo dobry i bezproblemowy. Klienci doceniają staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieGiannastore.pl - sklep z odzieżą damską na wyjątkowe okazje.
Błyskawiczna wysyłka, sukienka dobrze zabezpieczona.
Przepiękna! Na pewno jeszcze wrócę na kolejne zakupy. Serdecznie polecam!
Fantastyczny sklep
Ogromnie doceniam współpracę ze sklepem, zamówiona suknia jest przepiękna! Została wysłana sprawnie i szybko. Kontakt ze sklepem przebiega bez zarzutu. Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam!
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie. Towar zgodny z opisem, pięknie uszyte, zadbane o każdy drobiazg. Szybka wysyłka i jeszcze wspaniale zapakowany. Sukienka piękniejsza niż na zdjęciu, idealnie pasuje, wymiary zgodnie z rozmiarem.
Sukienka przerosła moje oczekiwania- świetna jakość, perfekcyjny krój i pięknie leży. Jestem bardzo zachwycona zakupem (Tiulowa niebieska sukienka maxi z wiązanym tyłem Hortensja Premium). Pięknie i dbale zapakowana. Polecam
Polecam sklep w 100%, towary zgodne z opisem i zdj, szybka wysyłka, profesjonalnie zabezpieczona przesyłka. Super kontakt ze sklepem. Polecam, Polecam, Polecam!!!
Suknia piękna. Materiał mięsisty. Wymiary standardowe ale bardzo dluga. Ja mam 169 wzrostu a musze sporo skrócić.
Bardzo szybka przesyłka, miła obsługa a przede wszystkim piękna sukienka.
Zamówienie było proste do złożenia, paczka wysłana szybko, sukienka przyszła w stanie idealnym.
Rewelacyjna obsluga,sukienka piękna ,prawdziwa księżniczka.Polecam z całego serca
Mega szybka wysyłka. Sukienka dobrze zabezpieczona, zgodna ze zdjęciem
Profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.
POLECAM !!!!
POLECAM, SUKIENKA PRZEPIĘKNA !!!!! DOSTAWA BARDZO SZYBKA !!!!