Klienci bardzo często chwalili wysoką jakość wykonania butów oraz użytych materiałów. Wielu użytkowników podkreślało wygodę i komfort noszenia obuwia. Dużym atutem sklepu była szybka i sprawna realizacja zamówień oraz dostawa. Klienci doceniali także profesjonalny kontakt ze sklepem i poziom obsługi klienta. Dodatkowo, pozytywne opinie zbierał również estetyczny wygląd butów oraz ich zgodność ze zdjęciami. Opinie dotyczące rozmiarówki były podzielone – choć wielu klientów uznało dopasowanie za odpowiednie, część zwracała uwagę na problemy z niedopasowanym rozmiarem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniebutymila.pl
Buty wykonane bardzo solidnie. Estetyczny wygląd i ładny wzór.
Odpowiedź ze sklepu butymila.pl
Dziękujemy za miłe słowa! Bardzo się cieszymy, że buty spełniły oczekiwania pod względem wykonania, wyglądu i wzoru. Życzymy komfortowego noszenia
Pozdrawiamy Zespół Mila
Jestem zadowolona,buty wygodne i dobrze wykonane
Odpowiedź ze sklepu butymila.pl
Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że buty są wygodne i dobrze wykonane. Życzymy przyjemnego użytkowania
Zamówienie i jego realizacja przebiegły znakomicie. Ja jestem bardzo zadowolona.
Odpowiedź ze sklepu butymila.pl
Dziękujemy za opinię! Bardzo się cieszymy, że realizacja zamówienia przebiegła pomyślnie i jest Pan zadowolony. Zapraszamy ponownie do Buty Mila
wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. dla mnie na 5
Odpowiedź ze sklepu butymila.pl
Dziękujemy za opinię! Bardzo się cieszymy, że wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Zapraszamy ponownie
Fajne buty, dobrze wykonane jakościowo, jestem zadowolona zakupu.
Odpowiedź ze sklepu butymila.pl
Dziękujemy za opinię Cieszymy się, że buty się podobają i spełniły oczekiwania. Życzymy przyjemnego noszenia i zapraszamy ponownie do Buty Mila.
Bardzo ładne buty, mięciutka skóra, wygodne. Wyglądają super,
Odpowiedź ze sklepu butymila.pl
Szybka realizacja zamówienia. Buty ładne.
Dziękuję
Odpowiedź ze sklepu butymila.pl
Dziękujemy za miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że jest Pani zadowolona zarówno z szybkiej realizacji zamówienia, jak i z wyglądu butów. To dla nas ogromna satysfakcja. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie na kolejne udane zakupy
Mega, pięknie się prezentują, bardzo wygodne 😍❤️
Odpowiedź ze sklepu butymila.pl
Bardzo dziękujemy! Cieszymy się, że buty tak pięknie się prezentują i są wygodne. Życzymy samych udanych stylizacji
Pozdrawiamy Zespół Mila
Jakość ok, czas oczekiwania - mogłoby być lepiej
Odpowiedź ze sklepu butymila.pl
Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z jakości zakupionego obuwia. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą czasu realizacji zamówienia każda taka informacja jest dla nas cenna i pomaga nam stale udoskonalać naszą obsługę. Mamy nadzieję, że mimo to zakupy były udane i zapraszamy ponownie
Rozmiar idealny, solidne i bardzo wygodne. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu butymila.pl
Dziękujemy za polecenie! 😊 Bardzo się cieszymy, że rozmiar okazał się idealny, a buty są solidne i wygodne. Życzymy przyjemnego noszenia
Szybka sprawna obsługa i dostawa.
Odpowiedź ze sklepu butymila.pl
Dziękujemy za opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że dostawa była szybka, i wszystko sprawnie przebiegło. Życzymy miłego użytkowania
Bardzo ładne I wygodne sandały.
Odpowiedź ze sklepu butymila.pl
Bardzo dziękujemy! Cieszymy się, że sandały tak się podobają i są wygodne. Niech pięknie dopełniają letnie stylizacje!. Zapraszamy ponownie na zakupy Mila
Polecam.
Buty identyczne jak na zdjęciach.
Odpowiedź ze sklepu butymila.pl
Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że buty spełniły Pani oczekiwania i są zgodne ze zdjęciami prezentowanymi w ofercie. Dokładamy wszelkich starań, aby produkty były jak najlepiej odwzorowane. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie na kolejne zakupy
Wygląd i rozmiar super, niestety na wąską stopę.
Musiałam się z nimi pożegnać, choć naprawdę mi się spodobały.
Odpowiedź ze sklepu butymila.pl
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wygląd i rozmiar przypadły do gustu, choć przykro nam, że model okazał się zbyt wąski. Mamy nadzieję, że da nam Pani jeszcze jedną szansę i kolejna para będzie już idealnie dopasowana. W razie czego zapraszamy do kontaktu postaramy się dobrać odpowiedni model do Pani oczekiwań
Japonki super wygodne Polecam
Odpowiedź ze sklepu butymila.pl
Dziękujemy za opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że buty są wygodne. Życzymy miłego użytkowania i zapraszamy ponownie na zakupy do Butymila
Szybki czas realizacji zamówienia oraz ceny
Szybki czas realizacji zamówienia.Przystępne ceny
Odpowiedź ze sklepu butymila.pl
Dziękujemy za miły komentarz. Cieszymy się, że docenia Pani szybki czas realizacji zamówień oraz przystępne ceny. Zapraszamy ponownie do Buty Mila
Buty, przesyłka, wszystko w punkt 👍
Niestety rozmiar nie trafiony.
Odpowiedź ze sklepu butymila.pl
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że buty, dostawa i cały przebieg zamówienia zostały pozytywnie ocenione. Przykro nam, że rozmiar okazał się nietrafiony w razie potrzeby zachęcamy do skorzystania z wymiany lub zwrotu. Zapraszamy ponownie do Buty Mila
Butki wyglądają masywnie ale na nogach jak piórko. Polecam jeśli lubicie takie snikersy.
Odpowiedź ze sklepu butymila.pl
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że mimo masywniejszego wyglądu buty okazały się lekkie i wygodne 😊 Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie na zakupy
Pozdrawiamy Zespół Mila
Buty są ok. długoesxukałam takich butów.
Odpowiedź ze sklepu butymila.pl
Dziękujemy za opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że udało się znaleźć dokładnie taki model, jakiego Pani szukała. Mamy nadzieję, że buty będą wygodne i sprawdzą się na co dzień. Życzymy samych udanych zakupów i zapraszamy ponownie
Buty są idealne, zgodne z rozmiarem i bardzo wygodne
Odpowiedź ze sklepu butymila.pl
Dziękujemy za opinię! Bardzo się cieszymy, że buty okazały się idealne, wygodne i zgodne z rozmiarem. Życzymy przyjemnego noszenia i zapraszamy ponownie do Buty Mila