Opinie łącznie (3441) Opinie (925) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 1 gru 2022

butymila.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień oraz błyskawiczną dostawę. Wygląd butów, ich estetyka oraz zgodność z opisem i zdjęciami są często podkreślane przez klientów. Klienci zwracają uwagę na uprzejmość oraz profesjonalizm obsługi, chwalą sprawny kontakt i pomoc w procesie zakupu. Proces zwrotu i wymiany butów oceniany jest pozytywnie. W wielu opiniach doceniana jest także wygoda noszenia butów oraz zgodność rozmiaru z opisem. W niektórych przypadkach pojawiają się uwagi dotyczące konieczności wymiany rozmiaru, spowodowanej zaniżoną lub zawyżoną rozmiarówką, a wygoda butów nie zawsze spełnia oczekiwania wszystkich klientów.

Opiniebutymila.pl

Sandały eleganckie, super leżą, idealne. Szybka realizacja zamówienia

Odpowiedź ze sklepu butymila.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że buty spełniły Pani oczekiwania. Życzymy wielu udanych stylizacji i serdecznie zapraszamy ponownie na zakupy do sklepu Mila
Nigdy nie miałam tak wygodnych butów, a są to moje pierwsze w życiu mokasyny. Skóra miękka, pięknie się naddaje. Są efektywne. Stosunek ceny do jakości jest adekwatny, a nawet powiem że cena jest stosunkowo niska jak do tej jakości!

Odpowiedź ze sklepu butymila.pl

Dziękujemy za opinię 😊 Bardzo się cieszymy, że buty są wygodne 💛 zapraszamy ponownie Pozdrawiamy Zespół Mila
Bardzo szybka i sprawna dostawa. Zamówiłam 2 pary. Jedna z nich - super 👍 Niestety, drugie jak dla mnie bardzo niewygodne, ale mam nadzieję że będę moglayje zwrócić lub dokonać wymiany. Tym niemniej szczerze tę firmę poley🙂

Odpowiedź ze sklepu butymila.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią! 😊 Cieszymy się, że dostawa spełniła Pani oczekiwania i że jedna z zamówionych par okazała się strzałem w dziesiątkę. Przykro nam, że drugi model nie był wystarczająco wygodny. Zapraszamy do kontaktu spróbujemy dobrać odpowiedni model. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie
Ładne buty, odpowiedni rozmiar, wyglądają ślicznie, mam nadzieje, że połączą estetykę z wygodą. W moim odczuciu pasek do zapięcia, mimo gumki powinien być troszkę dłuższy.

Odpowiedź ze sklepu butymila.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że buty się podobają i spełniły oczekiwania. Życzymy przyjemnego noszenia i zapraszamy ponownie do Buty Mila.
Buty same w sobie bardzo ładne i ładne ie wygląda w nich stopa. Zupełnie inny odcień brązu niż na zdjęciach taki ciepły prawie rudy, a na zdjęciu pokazany ładny stonowany chłodny kolor. Niestety odesłałam.

Odpowiedź ze sklepu butymila.pl

Dziękujemy za opinię i szczegółową uwagę. 😊 Cieszymy się, że fason butów się spodobał, ale bardzo nam przykro, że odcień brązu okazał się inny niż oczekiwany. Przekażemy tę informację do weryfikacji zdjęć i opisu produktu, aby lepiej oddawały rzeczywisty kolor. Dziękujemy za cenną wskazówkę i mamy nadzieję da nam Pani jeszcze szansę i uda się znaleźć odpowiedni model, które będzie już w pełni trafione Pozdrawiamy Zespół Mila
Szybka realizacja zamóeienia.

Odpowiedź ze sklepu butymila.pl

Bardzo dziękujemy za opinię 😊 Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie. Zapraszamy ponownie na zakupy do Buty Mila
Szybki kontakt i wysyłka. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu butymila.pl

Bardzo dziękujemy za polecenie i miłą opinię 😊 Cieszymy się, że kontakt oraz szybka wysyłka spełniły Pani oczekiwania. Serdecznie zapraszamy ponownie na zakupy w Buty Mila
Bardzo szybka dostawa, sandały bardzo fajne, ale nie na moją stopę.

Odpowiedź ze sklepu butymila.pl

Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że doceniła Pani szybką dostawę i wygląd sandałów. Szkoda, że ten model nie okazał się odpowiedni dla Pani stopy. Mamy nadzieję, że następnym razem uda się znaleźć idealną parę. Serdecznie zapraszamy ponownie na zakupy do Buty Mila
polecam, szybka wysyłka

Odpowiedź ze sklepu butymila.pl

Dziękujemy za polecenie 😊 Cieszymy się, że wysyłka przebiegła szybko i sprawnie. Zapraszamy ponownie na zakupy do Buty Mila
Bardzo wygodne buty, super obsługa, szybka dostawa. Firma godna polecenia.

Odpowiedź ze sklepu butymila.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że buty są wygodne, a obsługa i szybka dostawa spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie na zakupy do Buty Mila

Sklep butymila.pl jest super.

Sklep butymila.pl jest super, a pracownicy bardzo uprzejmi. Kupiłam już kilka par i nigdy się nie zawiodłam. Buty zawsze zgodne z rozmiarem i bardzo dobrej jakości. Gorąco polecam ten sklep.

Odpowiedź ze sklepu butymila.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i zaufanie. Ogromnie się cieszymy, że kolejne zakupy spełniają oczekiwania, a jakość i rozmiar zawsze są odpowiednie. To dla nas największa satysfakcja 😊 Zapraszamy ponownie Pozdrawiamy Zespół Mila
Szybka dostawa

Odpowiedź ze sklepu butymila.pl

Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że dostawa dotarła szybko. Zapraszamy ponownie na zakupy do Buty Mila mamy nadzieję, że kolejny zakup również będzie w pełni udany
super buty

Odpowiedź ze sklepu butymila.pl

Dziękujemy za opinię 😊 Bardzo się cieszymy, że buty przypadły Pani do gustu. Życzymy samych wygodnych kroków i zapraszamy ponownie na zakupy do Buty Mila
Buty ładne wygodne miękka skóra.

Odpowiedź ze sklepu butymila.pl

Dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że buty podobają się Pani, są wygodne, a miękka skóra zapewnia komfort noszenia. Zapraszamy ponownie na zakupy do Buty Mila
Wszystko zgodnie z opisem

Odpowiedź ze sklepu butymila.pl

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że wszystko było zgodne z opisem i spełniło Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie na zakupy do Buty Mila

Odpowiedź ze sklepu butymila.pl

Dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę :)Ogromnie się cieszymy i mamy nadzieję, że jeszcze nie raz nastąpi Cię gościć :) Pozdrawiamy Zespół Mila

Odpowiedź ze sklepu butymila.pl

Bardzo szybka realizacja zamówienia, informacja o stanie zamówienia. Towar zgodny z opisem a przesyłka dobrze zabezpieczona

Odpowiedź ze sklepu butymila.pl

Dziękujemy za miły komentarz i zaufanie Cieszymy się, że realizacja zamówienia, komunikacja oraz zabezpieczenie przesyłki spełniły Pani oczekiwania. To dla nas bardzo ważne, aby produkty docierały zgodne z opisem i w idealnym stanie. Zapraszamy ponownie do Buty Mila!

• +48666025652
  • butymila.pl
  • sklep@butymila.pl
  • Łęczna, POL

butymila.pl

Sklep z butami online - Buty Mila Internetowy sklep z butami, gdzie znajdziesz wymarzoną parę na każdą okazję!