Opinie nt. sklepu butymila.pl szybka obsługa, buty b. dobrej jakości, jestem bardzo zadowolona
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu butymila.pl Twoja opinia sprawiła nam ogromną radość. Dziękujemy za wsparcie :)
Pomocny
podobała mi się szybkość wysyłki, buty jeszcze nie używane...
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu butymila.pl Twoja opinia jest dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy. Dziękujemy :)
Pomocny
Wszystko jest ok.Buty macie piękne i wygodne polecam
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu butymila.pl Cieszymy się, że nasze buty trafiły w Twój gust. Dziękujemy za opinię :) Pozdrawiamy Mila
Pomocny
Super szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona. 👍.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu butymila.pl Twoja opinię sprawiła nam ogromną radość. Dziękujemy :)
Pomocny
Bardzo ładnie wykonane, eleganckie i wygodne buty
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu butymila.pl Twoja satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Dziękujemy za opinie :)
Pomocny
Bardzo szybka dostawa. Dobry kontakt z klientem.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu butymila.pl Dziękujemy za pięć gwiazdek i miłe słowa. Jest nam niezmiernie miło :)
Pomocny
Polecam, wszystko zgodne z zamówieniem .
Pomocny
Super zakup, buty bardzo dobrej jakości
Pomocny
Buty przepiękne ,wygodne .Polecam .
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu butymila.pl Jesteśmy wdzięczni za każde miłe słowo. Dziękujemy :)
Pomocny
Szybka dostawa wszystko jest ok.
Pomocny
Zachęcam do zakupu w tym sklepie
Ładne wykonanie ,bardzo wygodne
szynka przesyłka, buty super
Pomocny
Buty ładne i bardzo wygodne
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu butymila.pl Dziękujemy za pięciogwiazdkową opinię :)To dla nas ogromna nagroda. Cieszymy się, że buty spełniły oczekiwania
To jest ,czego oczekiwałam
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu butymila.pl Dziękujemy za pięciogwiazdkową opinię To dla nas ogromna nagroda :)
Buty super bardzo wygodne
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu butymila.pl Cieszymy się, że możemy sprawić Ci radość. Dziękujemy za opinię :) Pozdrawiamy Mila
Piękne i wygodne ❤️
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu butymila.pl Cieszymy się, że nasze buty trafiły w Twoje gusta. Dziękujemy za recenzję :) Pozdrawiamy Mila
Ładne i wygodne
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu butymila.pl Dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że możemy Cię uszczęśliwić :)
Wszystko oki
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu butymila.pl Dziękujemy za pięć gwiazdek ;) Jest nam niezmiernie miło
Pomocny
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu butymila.pl Dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę ;) to dla nas nagroda Pozdrawiamy Mila