Opinie na temat TwojeSoczewki.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień oraz ekspresową dostawę. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, sympatyczna i pomocna, szczególnie w sytuacjach problemowych. Klienci są zadowoleni z jakości soczewek i płynów, podkreślając komfort użytkowania i zgodność z opisem. Klienci często podkreślają bezproblemowy przebieg zakupów i realizacji zamówień. Wielu klientów deklaruje lojalność i powrót do sklepu dzięki satysfakcji z dotychczasowych zakupów.
Opinie nt. sklepu twojesoczewki.pl
Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam.
Szybka dostawa, soczewki dobre jakościowo.
Realne terminy realizacji
Przede wszystkim podawać realne terminy realizacji.
Poza tym jak mam wystawić ocenę realizacji zamówienia, skoro soczewki jeszcze nie dostarczone
Odpowiedź ze sklepu TwojeSoczewki.pl
Bardzo przepraszamy za opóźnienie i kłopot z realizacją zamówienia. Jeden z produktów był u nas dostępny od razu, ale drugi musieliśmy sprowadzić od producenta, który niestety miał braki magazynowe. Zwykle nasze przesyłki docierają bardzo szybko i żałujemy, że tym razem się nie udało – przy następnej okazji chcielibyśmy to Panu wynagrodzić.
Zespół TwojeSoczewki.pl
Szybko i profesjonalnie