Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówienia i sprawność dostawy. Opinie na temat jakości produktów są w większości bardzo pozytywne. Estetyka i wygląd mebli zyskują uznanie za atrakcyjność wizualną. Większość klientów ocenia montaż jako prosty, a kontakt z obsługą określany jest jako pomocny i uprzejmy. Atrakcyjna cena produktów oraz korzystny stosunek jakości do ceny są często doceniane. Klienci zauważają także dobre zabezpieczenie przesyłek i staranne pakowanie produktów. Choć opinie dotyczące jakości produktów są przeważnie pozytywne, pojawiają się sporadyczne zastrzeżenia.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieBEGRYF.pl MEBLE - meble loftowe, do salonu, pracowni i ogrodu
Towar super zapakowany. Bardzo szybka dostawa. Wszystko ok. Polecam.
Stolik był bardzo łatwy w montażu. Dodatkowo bardzo elegancko i solidnie prezentuje się we wnętrzu, dodając mu charakteru. Obecność kółek pomaga go w łatwy sposób przesunąć w dowolne miejsce, co jest dużym ułatwieniem podczas użytkowania.
Ok
Jestem zadowolony
Bardzo szybka przesyłka, dobrze zapakowane i piękne:-)
ładny mebelek
wymiary rzeczywiste odbiegają trochę od opisu ale mi to akurat nie przeszkadzało bardzo estetyczny mebel spełnia swoją funkcję
Szybka dostawa i świetnia jakość, dziękuję :)
➡️ Polecam meble 😄
➡️Zamówiłam małą białą szafkę i jestem bardzo zadowolona 👍
➡️Dostawa bardzo szybko i miły kurier
➡️ Kontakt telefoniczny super i mega miła rozmowa oraz udzielenie informacji 😄
Piękna komoda i szybka realizacja