nieprzecietnie.pl

Opinie łącznie  (1720)Opinie (705) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną wysyłkę i szybką realizację zamówień. Jakość produktów jest szeroko oceniana jako bardzo dobra, spełniająca oczekiwania klientów. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, pomocna i utrzymująca świetny kontakt. Doceniane jest również staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Produkty są zgodne z opisem i zamówieniem, co spotyka się z uznaniem kupujących. Pojawiają się sporadyczne uwagi odnośnie oryginalnych opakowań produktów. Klienci czasami zwracają uwagę na ograniczony wybór rozmiarów lub produktów.

Opinienieprzecietnie.pl

Rewelacja

Polskie haftowane ściereczki kuchenne są przepiękne. Zamówienie złożyłam dwukrotnie i za każdym razem dotarło w nienagannym stanie, świetnie zabezpieczone na czas transportu. Szybki czas oczekiwania na przesyłkę, to dodatkowy atut. Polecam!
Pościel bardzo miła w dotyku, cieplutka i przyjemna, byłoby super gdyby rozmiar był odpowiedni, na stronie opisano 220z200, i takiej potrzebowałam , a przy zdjęciach już 200x220 czego nie zauważyłam bo oglàdałam wzory po kolei a nie całość i zamek wyszedł na boku pościeli . Nie jest to komfortowe. Zayrzymałam bo już mam nowe wyposażenie kołdra poduszki i nie chcę czekać na nową dostawę, zamówiłam jednak inną na zmianę opisaną na stronie 220x200 i mam nadzieję, że tak będzie. Pozdrawiam.
Obsługa zamówienia przebiegła sprawnie i przesyłka dotarła szybko. Wzór na pościeli w tematyce morskiej mógłby być troszkę delikatniejszy, ale do mieszkania wakacyjnego wart polecenia. Szkoda, że nie było wyboru rozmiarów poszewek na poduszkę, bo tę 70x80 będę musiała przerabiać do 50x60.

Rewelacja

Kolejne zakupy: świetna jakość zamówienia, wspaniała komunikacja na każdym etapie oczekiwania na przesyłkę, błyskawiczna dostawa. Nieprzeciętne, po prostu. Polecam!

Za i przeciw

Towar zgodny z zamowieniem. Ekspresowe tempo dostawy. Paczka zewnetrzna prawidlowo zabezpieczona, niestety ta oryginalna w ktorej byla posciel miala wyrwane guziki firmowe. I to mnie troche zniesmaczylo bo niby to tylko opakowanie ale samo zamowienie to prezent niespodzianka na Swieta dla bliskich z takim dodatkowym niepotrzebnym bonusem.
Materiał zgodny z opisem, faktycznie imituje len:) kapa wygląda na porządną i ładnie się prezentuje na łóżku. Cena też jest w porządku.
Polecam sprzedawcę. Towar zgodny z opisem. Szybciutka dostawa i świetny kontakt ze sprzedającym

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą

Bardzo dobry kontakt sms ze sprzedawcą i błyskawiczna przesyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam sprzedawcę.
Szybka przesyłka. Towar starannie wykonany. Jestem bardzo zadowolona i polecam ten sklep
extra szybka dostawa, porządny inlet, i jeszcze promocja na dalsze zakupy. dziękuję
Polecam ,bardzo wygodna pończocha do noszenia-nic nie uciska i nie przeszkadza w użytkowaniu jak tradycyjne pończochy. Jeszcze raz polecam.
Kupiłam u Państwa chusteczki męskie. Piękne, dobre jakościowo, w pięknym opakowaniu. Przesyłka przyszła szybciutko. Jestem pod wrażeniem dobrego kontaktu z osobą ze sklepu. Kompetentna i serdeczna ❤️ Będę Was polecać 🙂
Towar odpowiednio zapakowany. Sprawna przesyłka. Piękne wzornictwo.
Miłe zaskoczenie. Prześcieradło bez gumki jest odpowiednio grube, takie jak trzeba. Poszewka na jasiek - piękna. Starannie uszyta i z dobrego, miękkiego materiału. Ścierki Zwoltex - jakość znana na rynku, tu jeszcze przystępne cenowo. Porządne polskie produkty w mega atrakcyjnych cenach. Co więcej trzeba? Lepszej strony www., szczególnie zdjęć, które przyciągną klientów. Dziękuję i powodzenia
Zakupione rzeczy są dobrej jakości, paczka solidnie zapakowana. Przesyłka ogólnie zrobiła dobre wrażenie.
Szybka realizacja zamówienia, dobrze zabezpieczona przesyłka przystępna cena
Towar zgodny z opisem i zdjęciem. Spełnił moje oczekiwania. Polecam!
Przesyłka zabezpieczenia odpowiednio, zamówiony towar zgodny z opisem przede wszystkim dobry pod względem jakości. bd szybka realizacja zamówienia. Cały proces zamówienia jasny i przejrzysty, polecam sprzedawcę
Szybka realizacja zamówienia. Zamówione produkty spełniają moje oczekiwania.
A H
Anna H.
Dobra jakość prześcieradeł, szybka przesyłka. Towar starannie zapakowany