Klienci niezwykle często chwalą szybki czas realizacji zamówienia oraz błyskawiczną dostawę. Zabezpieczenie i sposób pakowania towarów są bardzo wysoko oceniane przez klientów, którzy podkreślają brak uszkodzeń. Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości produktów, doceniając ich estetykę i solidność. Obsługa klienta jest oceniana jako miła, sprawna i pomocna. Produkty zazwyczaj są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania klientów. Problemy z uszkodzeniem towaru są rozwiązywane sprawnie, a klienci otrzymują nowe produkty bez zbędnych trudności. Sporadycznie pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia dotyczące obsługi klienta.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewitek.pl
talerzyki deserowe
zacznę od ceny - świetna cena za świetny produkt. Talerzyki urocze i eleganckie. Odpowiedni wymiar i niezwykle starannie wykonane. Polecam z czystym sumieniem. Firma w której nabyłam talerzyki, paczkę zapakowała niezwykle starannie. Towar przyszedł bez żadnych uszkodzeń i bardzo szybko. Z pewnością kolejny raz zrobię u Państwa zamówienia, ponieważ macie fajny towar w dobrych cenach oraz bardzo szybko realizujecie zamówienie
Paczka została dostarczona szybko, bezpiecznie opakowana, a produkt był najwyższej jakości. Bardzo mi się spodobała możliwość zamówienia przez telefon oraz zapłata przy odbiorze. Zamówiłam towar w poniedziałek, a paczka już nadeszła w środę. Takiej dbałości o zapakowanie szkła jeszcze nie widziałam. Dziękuję.
Doskonała obsługa klienta, zły wybór kuriera
Kontakt z Witek.pl był doskonały, a realizacja zamówienia bardzo szybka. Natomiast nie polecam firmy DB Shenker, która dostarczała zamówienie. Kurier był miły i pomocny, natomiast infolinia nie działa (5 razy połączenie było odrzucane), nie można płacić ani gotówką, ani kartą przy odbiorze, a jak już zapłaciłam online to kurier i tak odjechał i musiał przyjechać ponownie, bo wprawdzie dostał potwierdzenie, że płatność przeszła, ale nie mógł zostawić przesyłki, bo jakiś kod QR mu się nie wygenerował. Porażka.
Opinia prawie dobra
Produkt zgodny z opisem. Jednak muszę poinformować, ze oklejenie deski taśma nie jest dobrym pomysłem. Tasma zostawia ślady trudne do usunięcia.
Kubek premium. Cena 15zł. Kolor biały, lekki wykonany z porcelany z dobrym uchwytem ( nie wystaje zbytnio na zewnątrz przenosząc środek ciężkości). Nieprawidłowo podana pojemność 450ml zamiast 400ml, która jest w rzeczywistości.
Cena, czas wysyłki i sposób pakowania na czas transportu oceniam na bdb.
Jestem mega zadowolna. Polecam. Szybko, spawnie. Zamawialam koszyczek kryształowy na prezent dla mamy. Jest przepiękny. Bardzo dobrze zapakowany. Na pewno tu wrócę.
Jestem bardzo zadowolona. Przedmioty są bardzo ładne.
Obsługa klienta bardzo szybka. Przesyłka zawierała uszkodzony przedmiot i po reklamacji za dwa dni otrzymałam bezpłatnie nowy. Jestem bardzo wdzięczna. Myślę że Firma zasługuje na wyróżnienie. Zloty medal.
Brak zastrzeżeń. Zamówienie zrealizowane ekspresowo ( 1 dzień roboczy ), pakowanie bardzo staranne, porcelana piękna. Polecam.
Towar doskonałej jakości. Przesyłka perfekcyjnie zabezpieczona. Dostawa na czas. Jestem bardziej niż zadowolony
Piękny zestaw do kawy, zgodny ze zdjęciem, estetyczny, solidnie zapakowany jako przesyłka. Polecam!
Piękny wazon szklany, niczym z Murano koło Wenecji. Dobrze zapakowany, szybka dostawa. Polecam
Towar idealny, dostarczony na palecie. Bardzo serdecznie polecam.
Brawo z pancere zapakowanie. Bardzo bezpiecznie zapakowana paczka z porcelaną , szybka dostawa
Nie mam żadnych uwag ani zastrzeżeń
Przesyłka przyszła na czas
Idealnie zapakowana
Talerze idealne piękne
Widać że są bardzo dobre jakościowo i mocne i na pewno sprawdzają się na co dzień jak i od Święta
Polecam z Całego Serca
Szybka realizacja, produkty bardzo dobrze zabezpieczone, mila obsługa. Polecam 🤩🤩🤩
Dziękujemy za dosłane kubeczki w całości :)
Jak na tak niską cenę produkt zaskakująco mocno wykonany. Polecam!
Super, naprawdę polecam zakupy. Szybko i sprawnie, a towar niepowtarzalny.
Bardzo ładny wazon.Przesyłka super zabezpieczona.
Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem , polecam.