Ważny od: 6 cze 2022Ważny
Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę produktów. Doceniają także bardzo staranne i bezpieczne pakowanie, które zapobiega uszkodzeniom przesyłek. Produkty są opisywane jako wysokiej jakości, estetyczne i zgodne z opisem, co wzbudza zadowolenie klientów. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo miła, profesjonalna, pomocna oraz indywidualnie podchodząca do klienta. Kontakt ze sklepem i obsługą jest często określany jako świetny, szybki i bezproblemowy.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewitek.pl
Talerze i filiżanki są przepiękne, wykonane z dużą dbałością o każdy szczegół. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Na ogromne wyróżnienie zasługuje również obsługa – przesympatyczna, pomocna i bardzo profesjonalna. Kontakt z firmą był świetny, a cała realizacja przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Widać, że klient jest tutaj naprawdę ważny. Z przyjemnością będę wracać po kolejne zakupy. Serdecznie pozdrawiam
talerzyki deserowe
zacznę od ceny - świetna cena za świetny produkt. Talerzyki urocze i eleganckie. Odpowiedni wymiar i niezwykle starannie wykonane. Polecam z czystym sumieniem. Firma w której nabyłam talerzyki, paczkę zapakowała niezwykle starannie. Towar przyszedł bez żadnych uszkodzeń i bardzo szybko. Z pewnością kolejny raz zrobię u Państwa zamówienia, ponieważ macie fajny towar w dobrych cenach oraz bardzo szybko realizujecie zamówienie
Paczka została dostarczona szybko, bezpiecznie opakowana, a produkt był najwyższej jakości. Bardzo mi się spodobała możliwość zamówienia przez telefon oraz zapłata przy odbiorze. Zamówiłam towar w poniedziałek, a paczka już nadeszła w środę. Takiej dbałości o zapakowanie szkła jeszcze nie widziałam. Dziękuję.
Dziękuję za szybką dostawę.
Ciekawe artykuły które nie zawsze można dostać.
Ja szukałem szklanek-termosów i tylko w tym sklepie były dostępne.
Zestaw do herbaty dotarł w idealnym stanie. Wszystko było bardzo dobrze zapakowane, kompletne i pięknie się prezentuje. Zestaw zdecydowanie jest wart swojej ceny!
Łatwość przy składaniu zamówienia, szybkość realizacji. Można pomyśleć nad darmową wysyłką od jakiejś kwoty np 150 zł. Ogólnie bardzo dobrze
Sprzedawca na piątkę
Zamówienie przyjęte szybko, zrealizowane szybko, a szklanka zabezpieczona tak, że trzeba by bardzo chcieć ją uszkodzić, żeby towar nie dotarł w całości. Czyli "piątka".
Polecam sklep
Dobrze zabezpieczona przesyłka. Szybka dostawa. Produkt spełnił moje oczekiwania
Jestem zadowolona z każdego zamówienia, szybko, sprawnie, towar najlepszy w takich cenach. Polecam
Szybko, sprawnie . Może warto brać pod uwagę Inpost jako dodatkową firmę dostarczającą.
Super obsługa. Szybka, sprawna dostawa zamówionego produktu.
Szybka dostawa, produkt najwyższej klasy, jestem bardzo zadowolony
Szybka dostawa, dobrze zabezpieczone szkło i towar jak na zdjeciu
Szybko i sprawnie zalatwiony i dostarczony zakup.
Błyskawiczna wysyłka. Znakomity kontakt ze sklepem.
Doskonała obsługa klienta, zły wybór kuriera
Kontakt z Witek.pl był doskonały, a realizacja zamówienia bardzo szybka. Natomiast nie polecam firmy DB Shenker, która dostarczała zamówienie. Kurier był miły i pomocny, natomiast infolinia nie działa (5 razy połączenie było odrzucane), nie można płacić ani gotówką, ani kartą przy odbiorze, a jak już zapłaciłam online to kurier i tak odjechał i musiał przyjechać ponownie, bo wprawdzie dostał potwierdzenie, że płatność przeszła, ale nie mógł zostawić przesyłki, bo jakiś kod QR mu się nie wygenerował. Porażka.
Wszystko przebiegło pomyślnie, jestem zadowolona. Miski super
szybka wysyłka, a paczka świetnie zabezpieczona
kieliszki dotarły całe. Zapakowane na 5 gwiazdek.
Kontakt bardzo dobry, szybka wysyłka i dobrze zapakowany towar i o to chodzi.
- +48669706703
- witek.pl