firanygotowe.com

Opinie łącznie (12 307) Opinie (8510) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wygląd, estetykę oraz to, jak firany i zasłony prezentują się w oknach i wnętrzach. Doceniają wysoką jakość materiałów oraz staranne i solidne wykonanie produktów. Klienci są zadowoleni z szybkiej i sprawnej realizacji zamówień oraz ekspresowej dostawy produktów. Pozytywne opinie dotyczą także atrakcyjnych i przystępnych cen w stosunku do jakości oraz profesjonalizmu i uprzejmości obsługi sklepu, a także szybkiej reakcji na pytania i reklamacje. Większość klientów potwierdza zgodność produktów z opisem i zdjęciami. Sporadycznie pojawiają się drobne niedociągnięcia dotyczące jakości szwów lub wykończenia, a także pojedyncze uwagi o niewielkich rozbieżnościach w wymiarach lub kolorach.

Opiniefiranygotowe.com

Firanki są lepsze niż myślałam!!😍😍 Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu! A cena? Cena jest zaniżona względem firan... Bardzo dobrze uszyte, piękne
Firany bardzo ładne, lecz trochę niestarannie uszyte. W jednym miejscu przyszyty został sznurek do ściągania. Nie dało się ściągnąć równomiernie firany. Proszę z większą starannością przyszywać taśmę. Reszta w jak najlepszym porządku. Polecam.

Dzień dobry,

Dzień dobry, Kupilam firany już po raz trzeci i nie zawiodlam się.Jestem miło zaskoczona szybką dostawą i super wykonaniem produktu. Polecam sklep znajomym i sama będę w dalszym ciągu z niego korzystać 🙂 I życzę w tym Nowym Rorku dużo zdrowia dla wszystkich pracowników tego sklepu oraz jak najwięcej klientów w 2026r🙂

🍀

Firanka wygląda super 👍 Dostawa ekspresowa 👏 Był to mój pierwszy zakup w tym sklepie i na pewno nie ostatni. Gratulacje!

Firanka żakardowa z gipiurą

Firanka bardzo ładna zgodna z opisem, świetnym rozwiązaniem jest możliwość wieszania na rurce karnisza na haczykach i żabkach. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Dziękuję
Piekne wykonanie.dokladne i smrupulatne...Jest lpiekna.ladnie komponuje w sylialni lacznie z wystrojem.Jestem bardzo zadowolona
Wszystko w jak najlepszym porządku, pięknie wykonane firanki,Szybka realizacja zamówienia, ceny również przystępne
Zasłony są cudowne ❤️ Dokładnie takie, jakich szukałam — piękny kolor, świetny materiał i staranne wykończenie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Przesyłka dostarczona w terminie, dobrze zapakowana. Jest to prezent więc nie otwierałam. Zobaczymy czy wszystko w porządku jak zostanie rozpakowany .
Dzisiejsza dostawa jest zgodna z zamówieniem .Mam tylko nadzieję że dostanę tą 3 firankę w mniejszym rozmiarze 3/150
Firanka piękna taka jak pokazano w ofercie. Polecam zakup firanek z tej firmy. Pozdrawiam i życzę dużo zamówień.
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Zasłony bardzo dobrej jakości. Dokonałam drugiego zakupu (pierwsze to firany) i jeszcze pewnie wrócę. Dziękuje.

Firanka z zasłonką na taśmie

Pierwszy raz trafiłam na firankę razem z zasłonką na jednej taśmie ... Strzał w dziesiątkę, super! Cena i dostawa zadowalająca.
Zamowiona firanke otrzymałam taka jak się spodziewałam. Wysoka jakość wykonania . Jedynie co bym poprawiła to sposób pakowania , ponieważ jedna część jest z filcu i widać zagniecenia ( moze przy pakowaniu jakoś to trochę usztywnic
Firanka przepiękna, układa się ładnie po ściągnięciu. Z zewnątrz na pierwszym planie środkowa część z koronką, mniej widoczne boki. To moje kolejne sztuki z tej firmy. Polecam!
Super podejście do klienta. Firankę dostałam niekompletną, jednak szybko została mi dosłana kolejna zazdrostka. Firanki prezentują się pięknie! Bardzo dziękuję, kupię pewnie od Was nie jeden raz :)
Witam serdecznie dziękuję za piękne firanki są dokładnie wykonane i prezentują się piękne. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Beata Mróz.

Odpowiedź ze sklepu firanygotowe.com

Witam serdecznie, Bardzo dziękujemy za miłe słowa oraz za docenienie jakości i wykonania naszych firanek. Cieszymy się, że produkt spełnił Państwa oczekiwania i prezentuje się pięknie w Państwa wnętrzu. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości, które będą źródłem satysfakcji dla naszych klientów. Serdecznie pozdrawiamy, załoga firanygotowe.com
Bardzo ładnie wykonane firanki, wszystko wg zdjęć na stronie, polecam, bardzo szybka realizacja.
Kupiłam u was już kilka firanek i jestem zadowolona. Będą jakieś nowości czy wyprzedaże chętnie znów skorzystam. Pozdrawiam
Firanka ładna tylko jeden minus dotyczący taśmy marszczącej - po ściągnięciu taśmy umieszczony w środku sznureczek pękł i nie ma możliwości ponownego ściągnięcia więc musiałam powrócić do starej metody i ręcznie zrobić zakładki więc za to duży minus.