Opinie łącznie (13 604) Opinie (8837) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 27 sie 2024

firanygotowe.com spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą estetykę, piękno i sposób prezentowania się firan i zasłon w oknach. Większość opinii pozytywnie ocenia jakość materiałów, wykonania i wykończenia firan. Klienci są bardzo zadowoleni z szybkości realizacji zamówień oraz ekspresowej dostawy. Często doceniane są atrakcyjne, przystępne ceny w stosunku do jakości produktów. Obsługa sklepu oceniana jest jako bardzo miła, profesjonalna i pomocna, z dobrym kontaktem z klientem. Kupujący podkreślają także zgodność produktów z opisem i zdjęciami, co buduje zaufanie do sklepu. Wielu klientów wspomina również o możliwości dopasowania produktów do wymiarów. Sporadycznie pojawiają się uwagi do jakości tańszych produktów. Nieliczni klienci zgłaszają trudności z długością lub dostępnością niestandardowych rozmiarów.

Opiniefiranygotowe.com

Zamówienie dorarło szybko. Jedyny problem, że firanka była za krótka. Przy dużych gabarytach okna firanka wyglądała nie ciekawie. Do dostawcy nie mam żadnych uwag.
Zestaw uszyty bardzo starannie. Świetnie prezentuje się na oknie. Szczerze polecam. Jestem bardzo zadowolona z Państwa usług. Paczka została dostarczona w krótkim terminie.
Dziękuję za szybką i perfekcyjną realizację zamówienia. Firana pasuje idealnie. Jestem bardzo zadowolona! Z pewnością skorzystam z Państwa usług niejednokrotnie. Polecam innym kupującym! Pozdrawiam i raz jeszcze dziękuję!
Polecam z czystym sumieniem, jestem zadowolona w 100 %.Firanki takie jak na zdjęciu, cudowne .Dziękuję i na pewno jeszcze będę kupować kolejne firanki.
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar wysokiej jakości, zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona i z pewnością zrobię tu jeszcze zakupy. Mogę też z czystym sumieniem polecić innym ten sklep internetowy.

Firanka z zazdroskami

Zestaw firanek kuchennych pięknie prezentuje się również w sypialni. Dają uroczą i romantyczną aurę w pokoju. Ulepszenia natomiast wymagałaby wszyta taśma firanowa. Sznurki marszczące były niekompletne i za krótkie. Całość wymagała solidnego prasowania. Poza tym jestem zadowolona.

Odpowiedź ze sklepu firanygotowe.com

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią o naszych firankach kuchennych. Cieszymy się, że ich wygląd i atmosfera, jaką tworzą, spełniają Państwa oczekiwania oraz że są estetycznym dodatkiem także w sypialni. Doceniamy także uwagi dotyczące taśmy firanowej i kompletności sznurków marszczących, które są dla nas cenną wskazówką do dalszej poprawy jakości naszych produktów. Serdecznie pozdrawiamy, załoga firanygotowe.com

Bardzo szybka dostawa. Firany są jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu, a wszystko w 100% zgodne z opisem. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i zdecydowanie polecam!
Firany są świetnej jakości w wyjątkowym kolorze, bardzo dobrze się prezentują. Cena atrakcyjna. Szybka realizacja zamówienia. Polecam w 100%

Świetna! Polecam!

Firanka bardzo starannie uszyta. Wzór nietuzinkowy. Bardzo mi się podoba. Realizacja zamówienia- zabezpieczenie przesyłki i czas dostawy bez zarzutu.
Firana bardzo ładna lecz na moją szynę za wąska i dlatego zwracam. Potrzebowałabym co najmniej 5 m. Proszę o powiadomienie mnie jeśli będziecie Pańtwo mieli taką samą firanę 5m lub 6m na przelotkach. Dziękuję Elżbieta.

Firanka jest przepiękna.

Firanka jest przepiękna, bardzo ładnie się układa, jest delikatna i elegancka. Pięknie rozjaśnia wnętrze i nadaje mu przytulnego charakteru.
Pomimo tego, że jedną firankę musiałam zwrócić, bo była za krótka, to cała sprzedaż i zwrot finansowy przebiegł bez problemu. Przy pomiarze wysokości firany trzeba brać pod uwagę rodzaj wszytej taśmy (np. smok skraca firanę, gdyż upięcie idzie do góry). Ale firany 3D w tym sklepie są przepiękne. Polecam sprzedawcę.👍

dostawa firanek

Jestem zadowolona, tak z jakości materiału, jak i wykonania i wykończenia firanek. Niesamowicie szybka dostawa. Dziękuję
Szybka dostawa. Firany i zasłony już wiszą na oknach . Bardzo dobra jakość i pięknie prezentują się na oknach. To już mój drugi zakup i nie zawiodłam się.Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu firanygotowe.com

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się opinią. Cieszymy się, że jakość naszych firan i zasłon spełnia Państwa oczekiwania oraz że szybkość dostawy również została doceniona. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas niezwykle ważne, dlatego tak starannie dbamy o każdy detal naszych produktów. Mamy nadzieję, że kolejne zakupy również będą źródłem satysfakcji. Serdecznie pozdrawiamy, załoga firanygotowe.com
Wszystko 100 procent podejcie dlo klienta mega 😁 mogli by wszyscy tacy być zakupy byłyby przyjemniejsze napewno jeszcze nie raz kupię pozdrawiam serdecznie miłego dnia 🤗

Odpowiedź ze sklepu firanygotowe.com

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze podejście do klienta spełniło Państwa oczekiwania i zakupy u nas były dla Państwa przyjemnością. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient mógł poczuć się wyjątkowo podczas współpracy z naszą marką. Z niecierpliwością czekamy na kolejne zamówienia i mamy nadzieję, że nadal będziemy mogli sprostać Państwa wymaganiom. Serdecznie pozdrawiamy, załoga firanygotowe.com
Szybka dostawa no i towar to ten co zamówiłam ponieważ na fb jest dużo oszustów i dlatego też tak pisze bo się parę razy nadzialam
Bardzo dobry kontakt z przedajacym.Przesylka szybka.A firanka w rzeczywistości jeszcze piękniejsza.Polecam

Odpowiedź ze sklepu firanygotowe.com

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że kontakt z FiranyGotowe oraz szybka przesyłka spełniły Twoje oczekiwania. To dla nas ogromna przyjemność wiedzieć, że firanka w rzeczywistości wygląda jeszcze piękniej niż na zdjęciach. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty łączyły w sobie wysoką jakość i estetykę, a obsługa klienta była na najwyższym poziomie. Twoja rekomendacja to dla nas najlepsza nagroda i motywacja do dalszej pracy. Serdecznie pozdrawiamy, załoga firanygotowe.com

Elegancja w prostocie

Przejrzysta z lnianopodobną fakturą firana tworzy ciepłą atmosferę w wewnątrz pokoju a jednocześnie ogranicza widoczność z zewnątrz co zapewnia prywatność. Wymaga prasowania ale dla ciepła, które wprowadza ta firana rozpraszając światło warto :)
Bardzo szybki czas realizacji zamówienia. Materiał firanek bardzo dobry. Pięknie prezentują się w oknach. Napewno skorzystam jeszcze raz i będę polecać
Firanki zgodne z opisem. Takie jak na zdjęciach. Szybka przesyłka. Porządnie zapakowane. Tak trzymać! Nico dodać nic ująć. 😊

Odpowiedź ze sklepu firanygotowe.com

Dziękujemy za pozytywną opinię oraz docenienie jakości naszych firanek i szybkości realizacji zamówienia. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania i że produkt odpowiada opisowi oraz zdjęciom. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy element naszej oferty był wykonany starannie i dostarczony w najlepszym stanie. Takie słowa motywują nas do dalszej pracy i utrzymywania wysokich standardów. Serdecznie pozdrawiamy, załoga firanygotowe.com

• firanygotowe.com
  • firanygotowe1@gmail.com
  • Kłobuck, POL

firanygotowe.com

Witaj w naszym sklepie online! Jesteśmy zespołem pasjonatów wnętrz, którzy mają przyjemność oferować Ci wysokiej jakości firany, zasłony i pościele , które pozwolą stworzyć Twoje wymarzone wnętrze. ...