Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania, materiałów i wykończenia produktów. Obsługa klienta jest oceniana bardzo pozytywnie, klienci doceniają profesjonalizm, uprzejmość i gotowość do pomocy. Większość klientów chwali bardzo szybką, sprawną i dobrze zabezpieczoną wysyłkę zamówień. Klienci są zachwyceni estetyką, elegancją i pięknym wyglądem płaszczy oraz kolorami. Klienci doceniają zgodność rozmiarów z opisami. Większość klientów podkreśla, że płaszcze są ciepłe i dobrze chronią przed zimnem. Sporadycznie pojawiają się niedopasowania rozmiarów, a pojedynczy głos krytyczny dotyczy ochrony przed zimnem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieestodo.pl
empatia wobec klienta
Plaszczyk jest bardzo ładny ma piękny jasny kolor, jest starannie uszyty, w rozmiarze moim lezy jak ulal. . docieplony na calej dlugosci. cieplutki , mily wdotyku. jestem bardzo zadowolona. wszystkim polecam te marke
Płaszczyk Megan jakoś materiału super. Wykończony bardzo dokladnie. Krój idealny. Solidny płaszcz,a przy tym bardzo elegancki.
Płaszcz jest piękny
Zamowiłam płaszcz Sofia i jestem bardzo zadowolona.
Rozmiar idealny, prezentuje sie elegancko i jest ciepły.
Wysyłka rownież szybko i sprawnie .Polecam
Wspaniała jakość! Materiały, krój, wykończenia, dopracowanie; perfekcja w każdym calu.
Wszystko super,super płaszczyk,jakość wykonania i wykończenia bardzo dobra, materiał super. Polecam
Dobra jakość produktu, solidne opakowanie. Polecam.
Polecam. Płaszcz wykonany dokładnie z dbałością o każdy szczegół, jakość materiału rewelacja.
Jakość genialna... Pasuje na żonę idealnie
Płaszcz dobrej jakości, estetycznie wykonany, elegancki. wysyłka na czas
Piękny zielony kolor, krój podkreślający sylwetkę, ciepły i miły w dotyku. Serdecznie polecam!
Płaszcz
Jakość zgodna z opisem, prawidłowo opisany rozmiar, szybka dostawa.
Jakość płaszczy jest niesamowita
Kolor i jakoś piękna
Płaszcz jest piękny, wykonanie na wysokim poziomie, myślę że to nie będzie mój ostatni zakup w tym sklepie.
Przepiękny płaszcz!
Płaszcz jest cudowny, w pięknym, czekoladowym kolorze. Bardzo ciepły, super jakość w dobrej cenie. To mój pierwszy płaszcz z tej firmy, ale myślę, że nie ostatni, polecam! :)
Płaszczyk cudowny, zamówienie zrealizowane błyskawicznie, paczka odpowiednio zabezpieczona.