Studnia Dobra

Opinie łącznie (305) Opinie (144) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są zachwyceni wysoką jakością i estetyką wykonania produktów. Wielu klientów docenia szybką realizację zamówień i terminowe dostawy. Obsługa sklepu jest opisywana jako miła, pomocna i kontaktowa, zawsze dbająca o potrzeby klientów. Dodatkowo doceniane są dobre zabezpieczenie oraz estetyczne pakowanie produktów. Zamówione produkty spełniają lub nawet przewyższają oczekiwania klientów. Pojawia się pojedyncza sugestia dotycząca poprawy pakowania produktów.

OpinieStudnia Dobra

Piękne obrazy, polecam
ładne rzeczy
Polecam z całego serca . Wykonanie przepiękne , jakość , kolory oraz staranność na najwyższym poziomie. Czas bardzo gonił , ale udało się ❤️ zapewne skorzystam jeszcze nie raz ☺️
Kubki bardzo starannie wykonane. Poprostu piękne i poręczne. Wygodnie trzyma się je w dłoni. Nie są ciężkie Polecam zakup.
Szło długo , ale było warto
Super wykonanie pozdrawiam Marynarską Brać
Materiał różańca bardzo solidny! Sznurek jest gruby i na pewno się nie przerwie. Polecam z całego serca!