Ważny od: 1 paź 2024
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną lub szybką realizację zamówień oraz dostaw. Recenzenci chwalą wysoką jakość, smak oraz skuteczność oferowanych zakwasek i jogurtów. Klienci pozytywnie oceniają obsługę sklepu, wskazując na profesjonalizm, zaangażowanie i łatwość kontaktu. Wielu klientów podkreśla, że wracają do sklepu i korzystają z jego produktów od lat. Wielu klientów zwraca uwagę na wysoki poziom profesjonalizmu w realizacji zamówień i kontaktu.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklep.jogurt-domowy.pl
Od lat jestem zadowolonym konsumentem Państwa produktów, od kąt robię sama jogurty z zakwasek sklepowych produktów unikam, niczym nie przypominają tych , które robię dama
Jak zawsze wszystko szybko dostarczone , super zapakowane. Wszystko super. Bardzo dziekuje :-)
Moje kolejne zakupy w Waszym sklepie
Bardzo dobry wybór zakwasek, szybka realizacja zamówienia, zakwaski z długim terminem przydatności, to moje kolejne zakupy, wracam zawsze gdy skończą mi sìę zakwaski
Jeszcze nie skorzystałem z dostarczonych produktów. W każdym razie wysoko oceniam szybkość i terminowość dostarczenia produktów. Dziękuję za prezent. Wspaniały sklep.
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wszystko na najwyższym poziomie.
Moje jogurty
Korzystam z zakwasów od wielu lat i będę nadal korzystać. Maria
strona prowadzona z pasją i zaangażowaniem, dużo konkretnych rzetelnych treści, jogurt pyszny :)))
Jogurt domowej roboty - przepyszny! I zdrowy.
Paczka dotarła szybko. Towar zgodny z opisem. Polecam
Wszystko dobrze
Dziękuję bardzo
Dostawa szybka i bez problemów
Bardzo szybko!!!.
Jak zawsze szybka dostawa i dobry produkt
Taki jogurt jest najlepszy.
Wszystko w najlepszym porządku.
ok
narazie jeszcze nie wiem ale jestem zadowolona
Bardzo dobry i sprawdzony sklep.
Bardzo łatwy sposób zamawiania, szybka dostawa i intuicyjna strona z różnorodnymi produktami.
Zastosowanie zgodnie z opisem, śmietana wyszła pyszna, delikatnie ukwaszona i dobrze się przechowuje. Polecam w 100 procentach
sklep.jogurt-domowy.pl
Odwiedź stronę internetowąO nas